HomeViestejäJudith Kusel25.1.2024 - Menneisyys hävitetään

25.1.2024 - Menneisyys hävitetään

MENNEISYYS HÄVITETÄÄN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
25.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sielumme valomäärää lisätään nyt, kun valtavien auringonpurkausten ja kosmisten energioiden ja äänivärähtelyjen ja -taajuuksien lisääntymisen myötä, sielumme aktivoidaan kaikilla tasoilla, ja DNA luodaan täysin uudestaan.

Siksi menneisyys hävitetään.

Ole tietoinen, että asioita tulee yhtäkkiä esiin irtipäästämistä varten – ei vain fyysisessä kehossa, vaan myös tietoisessa ja alitajuisessa mielessäsi ja kaikessa siinä vanhassa ohjelmoinnissa, jonka otit sisääsi omien ajatustesi ja tunteidesi sekä niiden kautta, joita ulkopuolinen maailma tuputtaa sinulle.

Tämä on syvempi puhdistuminen kuin koskaan ennen, jotta karistamme kaikki vanhat jutut ja omaksumme niitä informaation valtavan voimakkaita valopaketteja, joita ladataan meihin paljon korkeammilla taajuuskaistoilla, helpommin.

Sinusta saattaa tuntua toisinaan, kuin sinun olisi vaikea kävellä – ja melkein kuin et olisi aivan enää vanhassa fyysisessä kehossasi. Mainitsin tämän ystävälleni (joka on täysin hereillä ja tietoinen), ja hän sanoi, että hänellä on usein tuo sama aistimus, vaikka hän on myös Qi Gong -mestari.

Tässä meidän täytyy maadoittua vielä syvemmälle maaäitiin, myös kuvitella, kuten Diana Cooper ehdottaa, että maatähdestämme tulee maan kokoinen ja yhdistymme maan kanssa.

Kuvittelen usein itseni mahtavaksi elämänpuuksi, joka ulottuu universaaleilta tasoilta maahan ja sitten kasvattaa paksut kultaiset juuret, jotka kulkevat koko maan läpi. Käveleminen paljain jaloin maassa tai ruohikolla tai luonnossa auttaa myös.

Alamme kävellä maailmojen välillä, kun korkeampia ulottuvuustiloja avautuu nyt nopeasti. Huomaan, että silloin kun teen sielutulkintoja, voin nyt päästä käsiksi universaaliin tietoon, johon en päässyt vielä vuosi sitten.

Tämä liittyy siihen, että nyt yhdistyessään sieluryhmiinsä, sielumme pääsevät käsiksi massiiviseen universaaliin tietoisuuteen ja energiakenttiin.

Tunnemme itseämme työnnettävän nyt kirjaimellisesti siitä, mikä näyttää mahdolliselta ja mukavuusalueelta, suoraan universaaliin tilaan, ja ainoa tie eteenpäin on luottaa, että sinua opastetaan ja autetaan aina rakastavasti tämän prosessin läpi.

On elintärkeää kääntyä sisäänpäin ja kuunnella tuota hiljaista, viisasta ääntä ja syvää intuitiivista tietämistä, sillä asiat kuumentuvat nyt ennenkuulumattomasti, ja olemme kaikkien järjestelmien totaalisessa romahdustilassa, jotta uutta voidaan synnyttää kaikilla tasoilla uudessa maassa ja ankkuroitua uuteen kultaiseen aikaan.

Olemme nyt kosmisia tutkimusmatkaajia ja pioneereja, ja miten jännittävää se onkaan!

Navigointijärjestelmät ja työkalut ovat omassa sydämessäsi ja sielussasi, ja se ääretön rakkaus, jota todellisuudessa olet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >