HomeViestejäJudith Kusel23.1.2024 - Tunne itsesi

23.1.2024 - Tunne itsesi

TUNNE ITSESI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
23.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

”Tunne itsesi, ja ole uskollinen itsellesi ja periaatteillesi!” (Universaali laki) (Suom. huom. kirjoitettu vanhalla kielellä, osittain sitaatti Hamletista)

Minua muistutettiin ylläolevasta tänä aamuna, kun tämä universaali totuus ja yksi voimakkaimmista universaaleista laeista pätee tähän merkittävään romahtamisen ja uuden syntymän aikaan, enemmän kuin mikään muu.

Se merkitsee oman sielusi syvintä avaamista, ja kaikki äärettömän sielusi tieto, viisaus ja sielupotentiaali – ikuisesti ja äärettömästi yhdistyneenä sieluryhmääsi (monadi) kaikista elämistä maan päällä ja sen ulkopuolella, kaikissa rinnakkaisissa elämissä ja universumeissa – tosiaankin on SISÄLLÄSI.

Lisätään tähän se valtava kosminen tieto, johon voi päästä käsiksi vain sielu YHTENÄ universaalin tietoisuuden kanssa, ”MINÄ OLEN MITÄ OLEN” -olemuksen kautta. Vain tuolloin korkeammat lähetinkanavat avataan täysin, kaikilta osin.

Itsensä tunteminen on tuntea itsensä syvimpiin varjoihin ja korkeimpaan valoon saakka. Koko sielussasi, niin kuin ääretön luominen on koskaan tuntenut ja kokenut, missä ikinä muodossa se onkin.

Sillä yksi osa omasta sielustasi pysyy aina alkuperäisen galaksin, tähdistön kanssa, ja on täysin läsnä ja aktiivinen siellä, riippumatta siitä missä kaikki muut sielusi osat ovat inkarnoituneena tai samanaikaisesti läsnä universumien muissa osissa.

Itsensä tunteminen on KOKO itsesi hyväksymistä. Se merkitsee menemistä aina syvemmälle ja jälleenyhdistymistä sielusi kanssa, totuuden muistamista siitä, kuka ja mitä olet todellisuudessa, ja sitten sen ELÄMISTÄ.

Tässä kohtaa tuo toinen osa tulee mukaan: ”Ole uskollinen itsellesi ja periaatteillesi.”

Tämä merkitsee, että olet aito, totuudenmukainen sinä ja ilmaiset sitä. Olet omassa totuudessasi ja korkeimmassa mestaruudessasi täysin. Ja olet uskollinen itsellesi, riippumatta siitä mitä tapahtuu ja mitä ympärilläsi on tekeillä.

Olemme kaikki kokeneet Atlantiksen romahtamisesta saakka, mitä sieluna merkitsee antaa oma voimansa pois ja totella muita. Tämä toi meille suuria voimattomuudentunteita, ja juurichakramme muuttui punaiseksi. Punaiseksi peloista, epävarmuuksista, selviytymispelosta, pakenemismoodista – peto ja saalis.

Olemme nyt nousemassa täysin tämän yläpuolelle, ja sen myötä, kun kohoamme viidennen ulottuvuuden tilaan, juurichakra muuttuu kirkkaaksi ja kauniiksi platinanväriseksi, ja siitä tulee ”minä olen mitä olen”.

Tietääkseen tämän varmasti: ”Minä olen aina turvassa. On aina enemmän kuin riittävästi. Minä olen sielumestaruudessani. Minä olen SIELUVOIMASSANI, kun tiedän, kuka ja mitä MINÄ OLEN totuudessa, ja elän sen. Minä olen VOIMAANTUNUT SIELU.”

Sitten kun tunnet itsesi ja olet uskollinen itsellesi, äärettömän sielusi on mahdollista nousta korkeuksiin, kun tietoisuustasosi nousee, ja nyt vaadit elämän ja elät yltäkylläisemmin.

Elät sitä tietäen täysin, että kaikki on hyvin ja luot oman todellisuutesi. Olet vastuussa siitä, mitä haluat  ilmentää elämääsi ja mitä et, ja sen lisäksi otat täysin vastuun kaikista ajatuksistasi, sanoistasi, teoistasi ja siitä, mitä valitset luoda.

Seisot täysin omassa valossasi, et kenenkään varjossa.

Olet viimein tullut kotiin. Kotiin omaan todelliseen itseesi, ja olet uskollinen itsellesi.

Sillä tosiaankin, jumaluus on sisälläsi.

Ei ulkopuolella.

Sisällä.

Hän joka elää tämän, on vapaa.

Eikä kukaan ja mikään voi koskaan ottaa tuota vapautta pois.

Tunne itsesi!

Ja ole uskollinen itsellesi ja periaatteillesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >