HomeViestejäJudith Kusel22.1.2024 - Kaikki tulee pintaan

22.1.2024 - Kaikki tulee pintaan

KAIKKI TULEE PINTAAN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
22.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Älä ylläty, jos kaikki sellainen alkaa nyt tulla pintaan, mikä oli salaista, kätkettyä, tarkoituksella hämäräperäistä ja valehdeltua, koska kaikki luurangot kaapeissa alkavat kalista ja pudota pois piilopaikoistaan.

Valtava tulva aurinkovalokoodeja, Auringoista aurinkojen tuolta puolen, tuo esiin kaiken, ja tämä merkitsee kirjaimellisesti kaikkea. Sisällä ja ulkona.

Monet valotyöntekijät alkavat tuntea ja tuntevat jo sen, kun meitä vedetään korkeampaan toimintaan monilla sielutasoilla ja monia meistä on valmisteltu tekemään tätä työtä tuhansia maavuosia ja kosmisesti.

Tiedä näin ollen, että fyysinen keho ponnistelee pysyäkseen mukana kaikessa, mitä alkaa tapahtua ja tapahtuu jo superkvanttivauhdilla ja mikä on pysäyttämätön voima. Kuitenkin se on rakastavaa, muuttuvaa, virtaavaa ja joustavaa.

Mene syvemmälle sisään, sillä sielusi on nyt yhdistynyt monadiryhmien kanssa, mikä vahvistaa sielusi kykyä nousta tämän tärkeän tilanteen tasalle ja tarjota korkeinta rakastavaa palvelua alati laajentuvilla tavoilla.

Olet usein hämmästynyt siitä, mitä sinusta voi tulla, kun sallit itsesi laajentua ja tulla kohotetuksi vielä lisää todelliseen sieluitseesi, kun ääretön sielutietosi ja sielukykysi tulevat esiin.

Muista, että tämä on sisäinen vallankumous, totaalinen siirtyminen korkeampiin värähtelytaajuuksiin 5D–7D-taajuuskaistoilla ja kosmisesti tietoisen sielun uudestisyntymä sisälläsi.

Nouse!

Riemuitse!

Nyt kaikki tapahtuu!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >