HomeViestejäJudith Kusel20.1.2024 - Sielujen korkeampi aktivointi

20.1.2024 - Sielujen korkeampi aktivointi

SIELUJEN KORKEAMPI AKTIVOINTI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
20.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme astumassa nyt valtavan voimakkaisiin, korkealla taajuudella värähteleviin energiakenttiin, kun Muutos kiihtyy ja valtavien auringonpurkausten jne. myötä yhteytemme Valaisemisen keskusaurinkoon on kolminkertaistunut.

Valaisemisen keskusaurinko on tosiaan sitä: se valaisi, se sytyttää, se aktivoi ja lisäksi se laajentaa tietoisuustasojamme kolminkertaisesti. Minulle on näytetty tämä, ja se menee tällä hetkellä yli ymmärryksemme, mutta se tunnetaan sydämen ja sielun syvyyksissä.

Kävin lääkärilläni eilen, ja heti nähdessään minut hän sanoi, että sisäinen valoni ja energia, joka lävitseni, on moninkertaistunut valtavasti sen jälkeen, kun hän näki minut viimeksi. Tämä vain vahvisti minulle sen, mitä minulle oli tapahtunut, erityisesti muutamana viime kuukautena. Minulla ei ole usein ollut sanoja eikä mieltymystä jakaa sitä, sillä jokainen sielu kokee Muutoksen eri tavalla. Ja niin on tarkoitus olla.

Minulle näytettiin selvästi tänä aamuna, miten kokonaisvaltainen ja voimakas tämä nopeutunut ylösnousemusprosessi on nyt ja miten se kolminkertaistuu kaikilla tasoilla.

Tämä merkitsee, että kaikkia sieluja aktivoidaan nyt – sielun korkeampia aspekteja, korkeamman ulottuvuuden tietoa ja sielun äärettömiä luontaisia kykyjä. Tämä merkitsee, että pystymme nyt pääsemään käsiksi paljon korkeammalle tasolle sielumme tiedossa, lahjoissa, taidoissa ja kyvyissä, kun meidän on nyt tarkoitus astua täysin sielumestaruuteemme.

Silloin kun jumitimme tiheässä vanhassa matriisissa, meistä tuli tiheitä/tiiviitä useammalla tavalla. Emme voineet yksinkertaisesti päästä käsiksi sielun ja oman sieluryhmämme korkeampaan tietoon, korkeampaan viisauteen ja syvimpään tietämiseen. Nyt kuitenkin astumme korkeammalle värähtelytaajuuskaistalle, jossa voimme päästä käsiksi äärettömään ja ikuiseen sieluitseemme ja sitten käyttää tuota tietoa – sielun viisautta ja valtavia ominaisuuksia ja kaikkea, mitä olemme koskaan ennen olleet.

Esimerkiksi, saatat yhtäkkiä löytää kykyjä, joista et edes tiennyt ja joita et ole käyttänyt aiemmin, kun astumme syvemmälle 5D- ja 7D-tilaan.

Lääkärini selitti sen minulle niin (käymme aina uskomattoman syviä ja syvällisiä keskusteluja – valaistunut sielu), että 3D-tiheydessä atomit pysyvät yhdessä. Mitä enemmän siirrytään korkeampaan kvanttitilaan, sitä kauempana toisistaan atomit ovat, ja näin niiden välillä on enemmän tilaa. Tässä atomien välisessä tilassa on äärettömyys, ja siihen voi päästä nyt käsiksi, koska tiheys lakkaa olemasta.

Minusta juuri tämä tapahtuu meille kaikille, kun lähdemme tuosta tiheydestä.

Huomaa tämä: seuraavina viikkoina, kuukausina ja vuosina et laajene ainoastaan sieluusi (tuo osa joka on parhaillaan ruumiillistuneena täällä maan päällä), vaan myös ylisieluusi, eli nuo sielusi muut osat (12 kaikkiaan), kun ne palvelevat jo muualla tässä universumissa ja sen yli.

Meidät kirkastetaan/muutetaan sielumme luontaisen nerouden korkeimpiin aspekteihin, ja myös korkeimpaan mestaruuteemme, sillä tästä elämässä on tosiaankin kyse.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >