HomeViestejäJudith Kusel19.1.2024 - Romahdus on välttämätön tekemään tietä uudelle

19.1.2024 - Romahdus on välttämätön tekemään tietä uudelle

ROMAHDUS ON VÄLTTÄMÄTÖN TEKEMÄÄN TIETÄ UUDELLE

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
19.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Suuri romahdus alkaa nyt tosissaan.

Tämä on aikaa muistaa kotka ja sen tuomat opit: lennä romahduksen yläpuolella viidennen ulottuvuuden tilassa ja tiedä, että mitä tahansa tapahtuu, näennäisen kaaoksen keskellä syntyy uutta, paljon suuremmilla ja syvällisimmillä tavoilla kuin koskaan aiemmin.

Romahdus on välttämätön tekemään tietä uudelle.

Kotka on nokkela: se levittää siipensä ja lentää, kunnes löytää valtavan, kuuman ilman ”tellurisen energiakentän” (Teslamuuntaja), joka pyörii, ja siivet täysin levällään se sallii nyt vain ilmavirtausten nostaa sen korkeammalle ja korkeammalle ja korkeammalle, kuin koskaan ennen.

Täältä korkeuksista se voi nähdä helposti, mitä alapuolella tapahtuu, ja olla osallistumatta, kunnes se valitsee osallistua.

Tämä ei merkitse, ettei meillä ole rohkeutta puhua totuuttamme ja elää totuuttamme, erottua ja puhua suoraan. On kuitenkin monta tapaa puhua suoraan ja pysyä omassa totuudessaan, tarvitsematta vähätellä, käyttää hyväksi, antautua huuto-otteluihin, ”lokeroida tietään” siihen.

Mestari tietää, miten ollaan omassa totuudessaan ja tullaan liikuttamattomaksi voimaksi, ilman tarvetta aloittaa sotia.

Luin kerran eräästä zen-mestarista, joka istui lattialla ison luokkansa edessä ja kehotti oppilaitaan nostamaan tai vetämään hänet siitä kohdasta toiseen paikkaan, jossa he halusivat hänen olevan. Siis, hän istui lattialla lootusasennossa.

Vaikka nuo noin 30 oppilasta olisivat kuinka yrittäneet nostaa tai siirtää häntä, edes millin verran, he eivät pystyneet tekemään sitä! Mestari sanoi jälkeenpäin: ”Jos olet korkeimmassa mestaruudessasi, sinusta tulee liikuttamaton voima!”

Mestari tietää, että kaikkien kasvojen ja näennäisen aggressiivisuuden ja uhman takana on sielu, joka haluaa todellisuudessa vain tulla kuulluksi ja rakastetuksi. Siksi hän avautuu kuuntelemaan, sydän ja mieli avoimena, ja välttää tuomitsemista.

Kun sielu tuntee tulleensa kuulluksi, se tuntee saaneensa vahvistusta, ja sitten sydän avautuu, ja yksilö voi kohdata puolueettomalla ja pyhällä maaperällä, ilman tarvetta muuttaa toista. Pelkästään tunnustaa tuon äärettömän sielun toisessa, ja jumaluuden joka elää hänessä, niin kuin sinussa.

Muista tämä.

Meitä pyydetään nyt ankkuroitumaan uuteen kultaiseen aikaan, kun viidennen ulottuvuuden tila on nyt täysin läsnä.

Mikään ei ole mahdotonta. Kaikki on mahdollista. Ainoat rajoitukset ovat mielessä. Sielu ei tunne rajoja, ainoastaan uusia mahdollisuuksia kanssaluoda uutta.

Pidä silmäsi lopputavoitteessa, mitä hyvänsä tapahtuu.

Rakkauden, myötätunnon ja viisauden kera.

Sillä tosiaankin, johdat koko ihmiskuntaa kotiin, ja siksi kävelet pelkästään itse kotiin, ja pian huomaat, että kohtaat ja vedät puoleesi sielukavereita kaikkialla.

Kuitenkin jokaisella matkalla on myös hetkiä, jolloin tarvitaan hiljaisuutta, paikallaan olemista ja lepoa, ennen kuin lähdetään matkan seuraavaan osaan.  

Rakkautta ja siunauksia!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >