HomeViestejäJudith Kusel3.1.2024 - Synkronismia ja laajentumista

3.1.2024 - Synkronismia ja laajentumista

SYNKRONISMIA JA LAAJENTUMISTA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
3.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Koemme nyt enemmän ja enemmän synkronismia, kun samanmielisiä sieluja vedetään yhteen melkein taianomaisilla tavoilla.

Koin sellaisen kohtaamisen tänään, kun minua opastettiin vain lähtemään pitkälle ajelulle ja sitten pysähdyin juomaan jotain, samaan aikaan haluten jatkaa matkaani.

Seuraavassa hetkessä, kun paikka oli täynnä, tarjouduin jakamaan pöytäni kahden nuoren naisen kanssa, ja tämä osoittautui yhdeksi noista uskomattomista kohtaamisista, joissa sukulaissielut löytävät toisensa sielutasolla. Meillä oli mitä valaisevin ja syvin keskustelu.

Minulle tämä osoittaa, että vaikka me valotyöntekijät olemme työskennelleet monta vuotta enimmäkseen eristyksissä, meitä vedetään nyt yhteen monin tavoin.

Esiin tulevat ne moninaiset tavat, joilla ihmisiä herää, ja miten he jakavat spontaanisti (siten kuin opastetaan) uskomattomia sielulahjojaan. Siinä kuvastuu jokaisen sielun matkan ja kutsumuksen ainutlaatuisuus.

Kyllä, olemme kaikki ainutlaatuisia omalla tavallamme, ja näin pitäisikin olla. Kuitenkin jokainen sielu sopii suurempaan kokonaisuuteen, ja kun yhdistymme yhdeksi, kaikki sekoittuvat yhteen, yhtenä sielulauluna, yhtenä sielulahjojen, -taitojen ja -kykyjen yhtenäisenä sinfoniana, kun kanssaluomme nyt uutta Maata yhdessä.

Älkää yllättykö, jos teitä kehotetaan yhtäkkiä ostamaan maata maaseudulta ja aloittamaan yhteisökeskuksia tai ekoystävällisiä puutarhoja, kuten Findhornin puutarhat, tai miten tahansa teitä kutsutaankin.

Useammat ja useammat ihmiset muuttavat pois kaupungeista ja etsivät täysin avoimia tiloja ja holistisia elämäntapoja. Ekoystävällisyys on avainsana, kun tuholaismyrkyt häviävät.

Elämästä tulee yksinkertaista, kuitenkin samaan aikaan korkealle kehittynyttä, ja ihmiset, eläimet ja koko elämä ja kaikki elämänmuodot elävät yhdessä ykseydessä ja harmoniassa.

Esimerkiksi toinen noista naisista kertoi, miten hänellä oli ollut vaikea ero miehestään ja yrityselämäntyylistä, ja hän tunsi kehotettavan, että hän sallisi sielunsa johtaa hänet energiatanssiin – jossa hänestä tuli yhtä musiikin kanssa, ja tanssiessa hän avasi energiakeskuksia maassa, ja muut liittyivät hänen seuraansa, ja tuossa prosessissa heistä tuli yhtä.

Tämä tuo mieleeni ajan, jolloin olin Kreikassa, ja kun aina kosketin kiviä ja latasin niistä informaatiota, alkoi spontaanisti tulla pyhiä lauluja, jotka lauloivat kirjaimellisesti avoimeksi noita paikkoja. Tätä tapahtui myös Egyptissä, ja sitä tapahtuu edelleen, minne tahansa menen.

Nämä muinaiset laulut ja veisut on upotettu maahan, ja niitä lauletaan nyt, kun viritymme uuden Maan lauluihin ja sallimme omien äänirautojemme (33 äänioktaavia selkärankamme joka nikamassa) uudelleenvirittämisen. Äänirautamme virittävät meidät sitten näihin lauluihin.

Kehoni ja kenttäni virittyvät automaattisesti energiakenttiin, kuten ne jotka matkustavat kanssani, todistavat.

Energiakehomme ulottuvat 32 kilometriä ulospäin. Mitä kevyemmäksi, kirkkaammaksi ja tietoisemmaksi tulemme, sitä enemmän tämä laajenee, ja säteilemme ulospäin jo kovalla tohinalla. Kun sisäiset aurinkomme heräävät täysin, ne lisäävät kaikkea tätä.

Tämä on se aika, jolloin muistamme veden voiman, ja vedet alkavat työskennellä kanssamme ja kauttamme uskomattomilla tavoilla.

Lisää tähän vielä ilma- ja tulielementit.

Meille on tänä vuonna luvassa massiivisia aktivointeja, jotka ylittävät ymmärryksemme.

Viime vuosi oli vasta alkua suurille ja progressiivisille muutoksille, ja laajentuminen on avainsana.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >