HomeViestejäJudith Kusel2.1.2024 - Vuosi 2024 ja sen yli

2.1.2024 - Vuosi 2024 ja sen yli

VUOSI 2024 JA SEN YLI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
2.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Välitetty viesti vuodelle 2024 ja sen yli
(Kahdentoista ja kahdenkymmenenneljän neuvosto, jotka toimivat jumaluuden 352 tasolla)

Käytte planetaarisilla tasoilla nyt läpi vanhan toimintamallin totaalista purkamista, mutta kiihdytetysti. Galaksienvälinen federaatio on päättänyt kiihdyttää ylösnousemusta lisää, kun kaikki ne sielut jotka osallistuivat tähän prosessiin, ovat nyt täysin hereillä, ja he viitoittavat nyt kirjaimellisesti tietä uudelle ihmiskunnalle/ihmisyydelle, uudessa valokehomuodossa, ja kaikkia pyydetään, kuten sinua, luomaan perustaa uudelle kultaisella ajalle.

Tämän myötä toimimattomat energiakeskukset ja toimimaton maanulkopuolinen teknologia, jota varastoitiin moniin paikkoihin maassa ja pyhiin paikkoihin, aktivoidaan nyt täysin, ja niiden läsnäolo alkaa tuntua, samalla kun ne on ohjelmoitu nyt nousemaan ilmaan kuin avaruusalus ja yhdistymään uuteen maahan, kuten suunniteltiin miljoonia maavuosia sitten.

Ne sielut joiden jumalainen leima on yhdistynyt tuohon aikaan – tietoisuuden yhdistyminen – heräävät nyt paljon enemmän, ja he pystyvät sitten, nopeutuneiden muutosten ja nopeutuneiden tietoisuusmuutosten avulla, auttamaan näiden teknologioiden ja tämän tiedon ankkuroinnissa uuteen maahan, mutta he ovat myös niiden vartijoita ja edelläkävijöitä. Kuten on tapahtunut, silloin kun Atlantis romahti ja Atlantiksen korkea papisto hajaantui etukäteen ympäri maapalloa, pitämään tuota pyhää tietoa.

Kuitenkin tämä ulottuu Lemurian, Avalonin, Leijonavaltakunnan ja Elysiumin aikaan saakka.

Tänä aikana on tärkeää ymmärtää, että vanhoissa rakenteissa ja muodoissa kaikki hajoaa yhteiskunnan kaikilla tasoilla, sekä teknologiassa, maataloudessa, ympäristöasioiden hallinnassa, terveyspalveluissa jne., kun kaikki vanha romahtaa, ja vain ne menetelmät jäävät, jotka ovat elämää antavia, elämää parantavia ja toimivat energeettisesti elämän kokonaisvaltaisuutta kohti, yksinkertaista ja totuudenmukaista.

Syvä kunnioitus Gaiaa ja uutta maata kohtaan palaa ja työskentely sen kanssa, eikä ole mitään tarvetta ryöstää sen resursseja eikä tuhota ja vahingoittaa sitä.

Ihmiset kommunikoivat eläinten, lintujen, hyönteisten, puiden, kasvien, siementen jne. kanssa, ja työskentelevät niiden kanssa yhtenä. Suuren rakkauden kera. He kommunikoivat ja työskentelevät elementaalien kanssa, ja valoyhteisöt ovat normi, jolloin jokaisen ainutlaatuiset lahjat, taidot ja kyvyt palvelevat suuremmassa yhteisössä ja kaikki työskentelevät yhdessä yhtenä.

Sillä nyt on yhtenäisyyttä ja harmoniaa, kun sielut lopultakin ymmärtävät, että kukaan ei ole suurempi tai enemmän kuin kukaan toinen ja että jokainen elää ainutlaatuisuutensa ja jakaa sen suuremman kokonaisuuden kanssa rakkaudella.

On johtajia, kyllä, mutta nämä johtajat palvelevat yhteisöä suurella viisaudella, ja on keskinäistä kunnioitusta, kun johtajia valitaan viisautensa, rakastavan palvelunsa ja kykynsä vuoksi olla visionäärejä, jotka johtavat kansaa vielä suuremmassa määrin yhtenäisyyteen ja ykseyteen.

Kun kaikki toimivat yhdessä yhtenä, on ainoastaan halua elää rakastavasti oman elämän jokainen hetki ilon kera, ilossa, ja kanssaluoda kauneutta kaikissa sen ilmaisumuodoissa, harmonisesti. Kunnioittaa sielua toisissaan ja elää sielun voimaannuttamaa elämää. Noudattaa universaaleja jumalaisia lakeja ja luoda niiden kanssa.

Temppelit nousevat jälleen, pyhät parannuspaikat, ja energinen ja loistava terveys on normi, ja silloin kun joku on epäsynkronissa edes hetken, holistiset parantajat voivat välittömästi parantaa sen energeettisesti ja suurella rakkaudella.

On äänen temppeleitä, rakkauden temppeleitä, valon temppeleitä, ilon temppeleitä, kauneuden ja harmonian temppeleitä, elämänjuhlan temppeleitä. Myös pyhiä metsikköjä muodostetaan jälleen, pyhiä luonnon temppeleitä ja pyhiä tiedon temppeleitä, sekä esoteerisia että universaaleja.

Huomatkaa, että tämä on valtava siirtymä, elämän alimmista ilmaisumuodoista korkeimpiin saakka, ja monet sielut, ankkuroiduttuaan täysin viidenteen, valitsevat jo ylösnousta alkuperäiseen seitsemänteen. Näin ollen vuodesta 2024 alkaen tapahtuu valtavia muutoksia kaikissa elämänmuodoissa, kun eläimet, linnut, hyönteiset ja kaikki elämänmuodot ylösnousevat jo uuteen maahan, ja paljon sukupuuttoon kuolleilta näyttäviä lajeja tuodaan takaisin, ja myös uusia lajeja muista galakseista ja tähdistöistä. Vedet ovat taas kristallinkirkkaita, ja ilma, tuli ja maa.

On ”kristallitiiliä”, jolloin nestemäiset kristallit transformoidaan rakennusmateriaaliksi, ja kun tämä ilmentyy kiinteämpään muotoon, nämä rakennukset huokuvat valtavasti energiaa, lisäävät tietoisuustasoja ja sallivat moniulotteisuuden kukoistaa.

Teleportaatiosta ja kaksoispaikannuksesta tulee normi, kuten myös telepatiasta.

Tietokoneita jne. ei enää tarvita, ja uusi ihmiskunta voi päästä suoraan käsiksi informaatioon ja tietoon universaaleissa energiakentissä, jotka sisältävät kaiken informaation, ja se ladataan suoraan korkeampaan mieleen ja korkeampaan sydämeen niin, että sitä voidaan soveltaa välittömästi.

Opetusmenetelmät opastavat rakastavasti oppilasta käyttämään luontaista sielunerouttaan suurella rakkaudella ja pääsemään vielä korkeampiasteiseen tietoon käsiksi sen avulla.

2024 on katalyyttivuosi, ja näin se vaikuttaa dramaattisesti muutoksiin kaikessa elämässä ja kaikissa elämänmuodoissa, ja valtavaan tietoisuustasojen nopeutumiseen ja pääsyyn moniulotteisuuteen kaikissa elämän ja elämisen muodoissa.

Tällä hetkellä universaalit neuvostot ja galaksienvälinen federaatio ja neuvostot valvovat prosessia – ei vain planeetan ylösnousemuksen, uuden maan ja uuden kultaisen ajan prosessia, vaan samanaikaisesti myös uuden aurinkokunnan, linnunratagalaksin ja universumin ja vastajärjestelmien prosessia.

Uutta synnytetään kaikilla tasoilla, kun universumi nostetaan nyt uuteen luomiseen/luomakuntaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >