HomeViestejäJudith Kusel31.12.2023 - Valtava muutos

31.12.2023 - Valtava muutos

VALTAVA MUUTOS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
31.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuva, joka sisältää kohteen violetti, taide, orvokki, Fraktaalitaide

Kuvaus luotu automaattisesti

”Lähestymme vuoden 2023 loppua, ja olemme valtavassa muutosprosessissa, joka saa vauhtia 2024.”

Tämä oli vasta alkua, ja ainoa tapa jolla pystymme navigoimaan tuntematonta, joka nyt laajenee sisällämme, kuten myös ulkopuolellamme – ylhäällä niin kuin alhaalla, sisällä niin kuin ulkona – on mennä syvemmälle sydäntilaan ja sallia sisäisen opastuksemme, sisäisen navigointijärjestelmämme, johtaa tietä.

Kirjoitan parhaillaan puhtaaksi päiväkirjojani, kirjaani varten Kreikasta ja Egyptistä, ja törmäsin tähän päiväkirjamerkintään 16.6.2019, joka tuntuu hyvin oleelliselta tässä hetkessä: ”Niin kauan kun yritämme tajuta mielellämme sen, mitä tapahtuu, epäonnistumme. Vain sydän ja sielu näkevät totuuden ja voivat laajentua siihen.”

Lisäksi, se on sielu, joka sulautuu yhteen monadin, sieluryhmän ja laajempien klusterisieluryhmien kanssa, ja se vie meidät nyt tästä läpi.

Näen tämän niin, että ollaan kuin avaruusaluksessa tutkimassa uusia aurinkokuntia, joihin se ei ole koskaan ennen mennyt ja joissa vanhat navigointijärjestelmät eivät voi toimia.

Siis pilotti ja avaruusalus käyttävät nyt laajentunutta tietoisuuttaan, eivät ainoastaan oman sielunsa, vaan myös monadin, ja lisäksi universaalia tietoa joka on tallennettu universaaleihin energiakenttiin. Ja sitten tämän yhdistetyn tiedon ja syvän intuitiivisen tietämisen avulla he menevät tuntemattomaan, ja tuon prosessin aikana he löytävät itsestään piileviä kykyjä, joita he eivät ole käyttäneet aiemmin ja joihin he kuitenkin pääsevät nyt käsiksi. Ja tämä ei salli heidän ainoastaan navigoida tuntematonta, vaan se vie heidät uusiin ja jännittäviin löytöihin.

He löytävät uuden planeetan ja aloittavat uuden elämän, ja uusi alkaa nyt tällä planeetalla. Ja he alkavat kanssaluoda sydämestä ja sielusta käsin, suuren rakkauden kera, uutta elämää ja uusia elämänmuotoja, käyttäen luontaista tietoaan. Ja sitten heihin liittyy muita sieluja tälle löytämismatkalle ja uuden kanssaluomiseen.

Näin todella tapahtui alussa tällä planeetalla, ja nyt olemme pioneereja, jotka kanssaluovat uuden kultaisen ajan, vastikään luotuun uuteen Maahan.

Mikä valtava rakkauslahja!

Kyllä, on hetkiä, jolloin tuntuu siltä, että olemme vähän eksyksissä merellä, kun astumme uuteen äärettömään tilaan eikä mitään minkä olemme koskaan tunteneet tietävämme, voi soveltaa enää, ja meidän täytyy viitoittaa uusia ja vielä korkeampia elämän ja elämisen teitä.

Kuitenkin tämän kauneus on siinä, että kun meidät haastetaan, sielumme nerokkuus aktivoituu, ja yhtäkkiä tulee ideoita, luovuutta virtaa, kuten myös oivalluksia ja ratkaisuja. Ja lisäksi sydämemme laajentuessa alati rakkaudessa ja rakkauden kera, luomme rakastavasti uutta, aina korkeimmassa rakkauspalvelussa, korkeimmilla ja parhailla tavoilla, kaiken suuremmaksi hyväksi.

Suurimmat oivallukset, suurimmat visiot, ovat todellakin huomattavan yksinkertaisia.

Teemme vain asioista mutkikkaita yrittämällä lokeroida kaiken, ja sitten yrittämällä korjata asioita, kun todellisuudessa ei ole mitään korjattavaa ja lokeroitavaa. On vain intuitiivisesti tutkittavaa suuren rakkauden kera, sallien itsemme venyä tuonpuolisen tuolle puolen, ja inspiroitua uusista mahdollisuuksista, joista emme koskaan edes uneksineet.

Avaudutaanpa täysin uudelle – ja jätetään vanha taakse ikuisiksi ajoiksi!

Ja tämä sisältää kaikki elämänaspektit ja kaiken, minkä olemme koskaan ennen eläneet!

Olen inspiroitunut/innostunut.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >