HomeViestejäJudith Kusel23.12.2023 - Laajentuminen

23.12.2023 - Laajentuminen

LAAJENTUMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
23.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme keskellä valtavaa kiihdyttämistä korkeampaan ulottuvuustilaan, kun Puhdistamisen valkoiset liekit pyyhkäisevät vanhan maan läpi.

Avainsana: laajentuminen.

Laajentuminen, ja nyt kiidetään kuin kosminen avaruusalus, valtavan suurella vauhdilla uuteen olemassaoloon, paljon korkeamman taajuusulottuvuuden aurinkovalokehossa.

Vanhaa sinua ei enää ole.

Kun fyysinen kehosi muuttuu/kirkastuu, tarvitset enemmän lepoa, enemmän MINÄ-aikaa, jossa kosminen kirkastuminen voi tapahtua, ilman vanhojen järjestelmien jatkuvaa häirintää, jäkätystä ja hysteriaa, nyt kun se tietää vetävänsä viimeistä kertaa henkeä ja kieltäytyy päästämästä irti.

Mutta niin paljon kuin se yrittääkin, se ei pysty pitämään muotoa. Ja se yrittää myös loihtia pelkoja, kuten se on aina tehnyt kontrolloidakseen ja manipuloidakseen.

Laajentuminen merkitsee nyt täysin uutta elämää, jossa sanaa ”mahdoton” ei enää ole.

Minua on kehotettu olemaan hiljaa paikallaan ja yhdistymään syvemmin ja laajemmin sieluuni ja sieluominaisuuksiini, -tietooni ja -lahjoihini, kun yhteensulautuminen laajenee nyt monaditasoilla 144.000:een.

Tämä merkitsee aktivointia kaikilla tasoilla korkeimmaksi sieluitseksi ja urheaa astumista tuntemattomaan ja vielä tutkimattomaan, laajentuneeseen johtajuuteen, kuitenkin täysin varustettuna – sielusta ja monaditasoilta, sekä universaaleilta tasoilta ja täysin syleilevästä sisäisestä jumaluudesta.

Nyt on tärkeintä etsiä hiljaisuutta ja sallia kiihtyneen ylösnousemuksen täydellinen integrointi kaikkiin kehoihisi ja kenttiisi.

Tämä tuo rakkautta, iloa ja laajentuneen vision elämääsi, kun myös kaikki ne sielutaitosi aktivoituvat täysin, joita tarvitset nyt alkaaksesi ankkuroitua maahan ja ilmentää korkeimmilla ja rakastavimmilla tavoilla, kaiken korkeimmaksi hyväksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >