HomeViestejäJudith Kusel15.12.2023 - Synnitön sikiäminen ja syntymä - joulukuu 2023 ja 2024-2032

15.12.2023 - Synnitön sikiäminen ja syntymä - joulukuu 2023 ja 2024-2032

SYNNITÖN SIKIÄMINEN JA SYNTYMÄ – JOULUKUU 2023 JA 2024–2032

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
15.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joulunajan uutiskirje

2023 ei ole ollut haastavin vuosi ainoastaan minulle, vaan myös kaikille teille jollain tasolla.

Minulla se alkoi marraskuussa 2022 ja jatkui koko vuoden, fyysisten haasteiden kera. Kuitenkin koko sen ajan – kun tutkin aina vain syvemmältä, mistä täytyi päästää irti, ja lopultakin hävittää se kokonaan – jatkoin intensiivistä työtäni Puhdistamisen valkoisen liekin kanssa (joka minua on kutsuttu palauttamaan planeettatasoille ja ankkuroimaan tiukasti vuodesta 2009 lähtien), valkoisen liekin vartijana. Tämä toi valtavan voimakkaita sisäisiä muutoksia, sekä ihmeitä ja informaatiolatauksia ja opastusta, mikä toi kiitollisuuden, kunnioituksen ja ihmetyksen kyyneliä.

Sen myötä tuli syviä telepaattisen, sydämestä sydämeen ja sielusta sieluun kommunikoinnin hetkiä elefanttien kanssa, jotka ovat Addon kansallisesta elefanttipuistosta, ja etelänmustavalaiden kanssa, jotka kävivät lahdellamme talvikuukausina synnyttämässä poikasensa, erityisesti sen jälkeen kun minut kutsuttiin avaamaan valtava portaali tänne ja vapauttamaan niiden valaiden sielut, jotka teurastettiin täällä, silloin kun valaanpyyntiasemia oli vielä olemassa.

Kuitenkin eniten tänä vuonna erottuivat tapaamiseni Galaksienvälisten neuvostojen ja Galaksienvälisen liiton kanssa korkeammissa sielutiloissani, sekä työskenteleminen Galaksienvälisen laivueen kanssa monilla tasoilla.

Tähän sisältyi valtavien, käyttämättömien keskusten ja portaalien aktivointi ja myös niiden hyvin muinaisten, pyhien energiakeskusten aktivointi, jotka ovat nostaneet meidät taas korkeampiin ulottuvuustiloihin.

Nämä olennot auttavat meitä hyvin monilla tasoilla tämän ylösnousemusprosessin ajan, tavoilla joista useimmat ihmiset eivät tiedä.

Olemme tässä kuussa valtavassa (peri)synnittömän sikiämisen hetkessä

Kuva, joka sisältää kohteen Ihmisen kasvot, piirros, luonnos, nainen

Kuvaus luotu automaattisesti

Normaalisti liitämme synnittömän sikiämisen Äiti Mariaan, joulukertomuksen vuoksi. Kuitenkin jatkuvan työni aikana Maria Magdaleenan (kuten kirjoitin Ranska-kirjassani) ja mysteerikoulujen kanssa, minulle kerrottiin, että ”Maria/Miriam” ei ollut koskaan henkilökohtainen nimi, vaan korkean papittaren nimike.

Tämä avasi uskomattoman paljastusten ajan Miriameista, jotka dokumentoin kirjoihini Kreikasta ja Egyptistä. Isiksen ja Hathorin mysteerikouluissa ja kaikissa muissa, sisältäen essealaiset (ne ovat kaikki YHTÄ), oli aina Marioita, jotka olivat neitsyitä ja voivat valita kolmesta polusta, joista yksi oli synnitön sikiäminen.

Tämä ajatus kuvattiin Muinais-Egyptin temppeleissä ja Mariossa ja mysteerikouluissa, joilla kaikilla on juurensa Muinais-Egyptissä, mutta paljon muinaisemmassa – Leijonavaltakunnassa, miljoonia vuosia sitten.

Viime kuukausina olen saanut latauksia ja paljastuksia Marioista, mikä laittaa minulla kaiken perspektiiviin paljon korkeammalla tavalla. Sitten ymmärsin lisäinformaatiosta, jota minulle tuli, kuten aina tapahtuu, että ainoastaan Äiti Maria ei ollut valmistautunut sieluna inkarnaatioonsa maan päällä tuhansia maavuosia sitten, vaan hänen oman äitinsä täytyi käydä läpi valtavat puhdistusriitit, ennen kuin hän saattoi tulla raskaaksi tästä lapsesta.

Äiti Maria lähetettiin 3-vuotiaana essealaisten toimesta (yhteisö johon hänen vanhempansa kuuluivat) temppeliin Jerusalemissa (jossa oli niiden samojen mysteerikoulujen osasto, joka oli yhteydessä Muinais-Egyptiin). Siellä hänet koulutettiin ja valmisteltiin synnittömään sikiämiseen ja hänestä tuli temppelineitsyt.

Hänet ”korvamerkittiin” synnittömään sikiämiseen, mikä vaati, että on hyvin puhdas sielussa, mielessä, sydämessä ja kaikissa 12 kehossa. Kun se oli saavutettu, hän meni naimisiin Joosefin kanssa, joka oli yksi korkeista papeista, essealainen ja paljon Mariaa vanhempi. Hän oli enemmänkin isähahmo tässä mielessä, kuin aviomies.

Kun olemme kaikki käyneet läpi intensiivisiä päivityksiä ja puhdistuksia, erityisesti tänä vuonna, nyt joulukuussa tapahtuu korkeamman sieluitsemme ja uuden fyysisen aurinkovalokehomuotomme synnitön sikiäminen.

Tämä kiihtyy, kun synnymme uuteen kehoon ja muotoon muutamana seuraavan vuotena, ja se jatkuu vuoteen 2032 saakka, mikä varmistaa nopeutuneen ylösnousemuksen. Jos ajattelet, että muutama viime vuosi on ollut melkoista menoa, nämä seuraavat vuodet työntävät meidät kaiken sen läpi, mitä ajattelimme tai uskoimme mahdolliseksi – näennäisen mahdottomaan!

Olen kuullut kolme kuukautta toistuvasti viestin: ”Katso, teen kaikesta uutta!”

Juuri tämä tapahtuu.

Se merkitsee vanhan ”sinun” jättämistä taakse iäksi. Koko ”sinun”. Silloin vain synnitön/tahraton SIELUSINÄ jää, täydellinen ”sinä”, ja uudestisynnyt nyt täysin uuteen olemassaoloon, 5D–7D-tilassa, kyeten pääsemään täysin moniulotteisuuteen.

Tämä ylittää kaiken, mitä on koskaan ennen tiedetty, ja meitä kaikkia valmisteltiin tuhansia maavuosia juuri tähän, aivan kuten Äiti Mariaa. Tästä syystä hän ylivalaisee tätä prosessia Maria Magdaleenan ja monien muiden kanssa.

Meidät venytetään kaiken tunnetun tai tutun yli – täysin tuntemattomaan. Mutta tässä on siunauksia:

Olen muutamana viime viikkona kokenut tämän muutoksen, kun nyt pääsen käsiksi universaaleihin sielurekistereihin, joihin en päässyt aiemmin tässä laajuudessa, ja tätä informaatiota välitetään kauttani hyvin voimallisesti.

Lisäksi työskentelen nyt sieluna moniulotteisilla tasoilla ja pystyn myös yhdistymään kaikilla tasoilla kaksoisliekkini kanssa, joka ei ole täällä maan päällä, vaan korkea-arvoinen ylösnoussut universaali mestari totuudessa. Tällaiset asiat olivat mahdottomia vielä kolme vuotta sitten. Vaikka minulle kerrottiin, että näin tapahtuisi, minulla ei ollut aavistustakaan, miten tämä yhdistyisi muotoon ja olemiseen.

Se mitä tämä merkitsee, on ainutlaatuista sinulle, aivan kuten se on ainutlaatuista minulle, sillä jokainen sielu on jäljittelemätön ja jokaisella sielulla on oma jumalainen leimansa ja jumalaiset suunnitelmansa/piirustuksensa.

Tuo pyhän geometrian symboli sisältää sielunimesi, kuten kerrotaan sielutulkinnoissani. Nyt on aika meditoida sielunimeä, ja sitten pyytää sielusuunnitelmien ja jumalaisten leimojen täyttä aktivointia, sillä viimeksi mainitut aktivoidaan solutasolla DNA:n 12–24 säikeessä, uutta valokehomuotoamme varten.

Kun vanhat järjestelmät romahtavat ja hajoavat, on äärimmäisen kaaoksen aikoja monilla eri tasoilla. Nouse sen yli ja pidä fokuksesi ja huomiosi uudessa Maassa ja siinä, mitä todella haluat kanssaluoda kultaiseen aikaan rakkaudella.

Visualisoi ykseys, harmonia, ilo, kauneus ja autuus, ja pyydä uusia visioita uudesta itsestäsi uudessa Maassa, ja sitten ala rakastavasti kylvää uuden sinun siemeniä uuteen maahan päivittäin ja illalla, ennen kuin nukahdat.

On viisasta varata hiljaista aikaa nyt joulukuussa, erityisesti päivänseisauksessa ja joulunaikaan, ja olla vain jumalaisessa läsnäolossa ja kuunnella syvältä sisältä. Teen tämän joka vuosi ja tänä vuonna erityisesti, sillä tiedän, että menemme intensiivisten ja nopeiden muutosten läpi – muodonmuutoksen, nopeutetun ylösnousemuksen ja transformaation kaikilla rintamilla.

Siksi meidän täytyy olla ankkuroituna sisälle, hyvin syvälle sisälle.

Olkoon sinulla hyvin siunattu ja rakkaudellinen joulunaika, ja kannettakoon sinua tämän ajan läpi enkelien siivin, löytäen lepoa noiden siipien alla. Ja tullen kohotetuksi aina vain korkeammalle näiden seuraavien kuukausien ja vuosien aikana, tuntien suurta rakkautta, ihmetystä, kunnioitusta ja odotusta.

Paljon rakkautta.

Judith

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >