HomeViestejäJudith Kusel25.11.2023 - Sakraalichakra ja viides ulottuvuus

25.11.2023 - Sakraalichakra ja viides ulottuvuus

SAKRAALICHAKRA JA VIIDES ULOTTUVUUS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
25.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sakraalichakra toi kolmannessa ulottuvuudessa valtavia sieluoppitunteja vallan/voiman väärinkäytöstä, erityisesti perusmuodoissa ja näin myös intiimeimmissä muodoissa. Siinä luotiin sielujen välille koukkuja, siteitä ja johtoja, jotka kantoivat monien elämien yli. Tähän sisältyvät perhesuhteet.

Kun viidennen ulottuvuuden sakraalichakra on täysin aktivoitunut (ja tämä on tärkeää nyt, kun korkeampi sydänchakramme aktivoidaan täysin sinivihreällä/akvamariinisäteellä), nuo negatiiviset siteet jne. täytyy poistaa täysin, jotta vapaudumme kahleista ja kaikista muista mukana olevista sieluista. Sillä meidän täytyy olla vapaa kyetäksemme kokemaan ylimaallisen rakkauden, mikä antaa meille vapauden olla vain itsemme ja korkein ilmaisumuoto itsestämme.

Kun sakraalichakra nostetaan viidenteen ulottuvuuteen, se korostaa kaikki ne alueet, joissa tarvitaan puhdistusta, ja se tuo suhdehaasteita, joiden purkaminen vaatii suurta viisautta, rakastavaa armoa, erottelukykyä, anteeksiantoa ja ehdotonta rakkautta, luottaen syvään sisäiseen tietämiseen.

Jokaisen puhdistuksen myötä läpäistään sieluvihkimyksiä ja tulet aina vain avoimemmaksi ylimaalliselle rakkaudelle, kun korkeampi sydän yhdistyy täysin sakraaliin.

Tästä chakrasta tulee sitten loistava, pehmeän vaaleanpunainen, ja se leviää kaikkialle ympärillesi täyttäessään koko lantionalueen, ja korkean sydämen kanssa se avaa sinulle nyt täyden pääsyn siihen puhtauteen ja rakkauteen, jota sielusi on todellisuudessa. Alat nyt värähdellä paljon korkeammalla värähtelytaajuudella ja voit kokea rakkautta aidoimmassa, pyhässä mielessä, sielusi rakkautta.

Kun sakraalichakra yhdistyy korkeamman sydämen kanssa, voimme myös yhdistyä kaksoisliekkiimme, joka ei ole fyysisessä muodossa eikä ole koskaan inkarnoitunut maan päälle, mitä tapahtuu nyt enemmän ja enemmän.

(Todellinen rakkaus ei koskaan sido tai omista, eikä se vaadi allekirjoittamaan sopimuksia tai tekemään valoja ja lupauksia. Ne ovat ihmisen keksimiä ja suurimpia syitä sakraalialueen tukkeutumiseen.)

Lisäksi löydämme tällä viidennen ulottuvuuden tasolla sellaista iloa, valoa ja ehdotonta rakkautta, että se ylittää kaiken, mitä olemme tienneet koskaan 3D:n tiheydessä ja kaksinaisuudessa.

Voin vain sanoa, että kun yksilö kokee ylimaallista, kosmista rakkautta, kaikki maallinen tarjonta haalistuu. Todellisuudessa rakkaus on ääretöntä ja kuolematonta.

Rakkaudessa on suurta hellyyttä/lempeyttä, luottamusta ja kunnioitusta, ja se antaa toiselle aina vapauden olla ja ilmaista, kuka ja mitä hän todellisuudessa on.

Uusi kultainen aika on ylimaallisen rakkauden aika.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >