HomeViestejäJudith Kusel14.11.2023 - Esteiden läpi murtautuminen

14.11.2023 - Esteiden läpi murtautuminen

ESTEIDEN LÄPI MURTAUTUMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
14.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme äärimmäisen korkeiden värähtelytaajuusmuutosten keskellä. Ei vain kehossamme ja muodossamme, vaan koska jumalainen leima/jälki aktivoituu nyt täysin, nopeutuneen siirtymisen myötä syvemmälle 5D–7D-tilaan, alamme päästä, oman valaistun tietoisuustilamme kohotessa, vaivattomasti moniulotteisuuteen ja korkeampiin ulottuvuuksiin, aina 12. ulottuvuuteen asti, oman sielumme ja sieluryhmiemme kautta.

Minulle näytetään, että aivan kuten onnistuimme murtautumaan äänivallin läpi, murtaudumme nyt läpi omista mentaaliesteistämme, niistä itsehavaituista rajoista, mikä on mahdollista ja mikä on mahdotonta. Menemme äärettömään tilaan, äärettömiin mahdollisuuksiin ja äärettömiin tapoihin avautua aina vain korkeampiin ”olemassaoloasteisiin”, kun uusi aurinko-kristallivalokehomme imee aina vain korkeampien ja suurempien tasojen valo-, ääni- ja rakkaustaajuuksia ja -värähtelyjä.

Valo sisältää tietysti myös värejä, ja ääni sisältää tässä sfäärien musiikkia, kun jokaisella planeetalla, aurinkokunnalla, galaksilla, tähtijärjestelmällä, tähdistöllä, universumilla ja jokaisella luomismuodolla on oma pyhä sointunsa/nuottinsa/sävelensä, ja kaikki muodostavat yhden valtavan kosmisen äänisinfonian, jumalaisessa Lähteessä.

Sillä ääni loi ensin kaiken, mukaan luettuna suuret keskusauringot (joilla on myös omat sointunsa/sävelensä/tunnusäänensä), ja yhdistettynä valoon se loi kaikki universumit, tähtijärjestelmät, galaksit, aurinkokunnat jne.

Sielumme on kosmisesti virittynyt selkärankamme kautta, kaikkien sen 33 nikamien ja oktaavien. Se toimii äänirautana, ukkosenjohdattimena ja valtikkana, ja tietysti kundaliini nousee sen ympärillä.

Tämä on vuorostaan syvästi virittynyt ja yhdistynyt Maan selkärankaan, joka on enimmäkseen Afrikassa, 30–33 pituusastetta, jonka kanssa olen työskennellyt intensiivisesti ja jota minun täytyi auttaa aktivoimaan vuodesta 2009. Voit lukea siitä kirjastani Why I was born in Africa: the previously unrecorded history of Elysium and Lion Kingdom (= miksi synnyin Afrikkaan, Elysiumin ja Leijonavaltakunnan aiemmin tallentamaton historia). Opetan tätä myös kursseillani.

Tänä merkityksellisenä aikana Maan selkäranka on yhdistynyt uuden Maan selkärankaan, ja näin se on virittynyt universaalisti. Vuodesta 2012 saakka täysin virittynyt Valon/valaisemisen 7. keskusaurinkoon, josta suurin osa uusista aurinkolapsista tulee.

Tämä saa nyt uuden valtavan päivityksen 11-11, jolloin meidät viritetään aurinkoihin aurinkojen tuolla puolen valtavilla päivityksillä ja virityksillä ja tapahtuu ”aksiatonaalisia” kohdistuksia/muutoksia.

Tämä merkitsee, että korkeampi mielemme yhdistyy nyt korkeampaan tunne- ja henkiseen kehoomme, kun kaikkia 12 kehoamme viritetään nyt selkärangan ja kaikkien 33 valoasteiden kautta, mikä avaa korkeammat lähetinkanavat niin paljon, että voimme nyt päästä käsiksi ja ladata kosmista tietoa, johon meillä ei ollut pääsyä aiemmin, kuten myös galaksienvälistä ja universaalia kommunikointia.

Lisäksi pystymme nyt menemään kaiken sen yli, mikä on koskaan ollut mahdollista vanhassa Maassa – täysin uuteen luomiseen, jossa kaikki on mahdollista ja jossa kanssaluomme uuden kultaisen ajan, puhtaalla aikomuksella ja korkeimmilla ja parhailla tavoilla kaiken korkeimmaksi hyväksi.

Yksinkertaisesti ylitämme rajallisen mielemme kaikki rajoitukset ja pääsemme täysin käsiksi kaikkeen oman sydän-sieluyhteytemme kautta, syvällisimmillä tavoilla.

Todistin valtavien valoenergiapilarien syöksyvän lävitseni keskiviikkoiltapäivänä ja näin, miten minuun ladattiin pyhän geometrian kuvioita ja ääniä ja tietoisuusoktaaveja. Lisäksi minulle näytettiin, että tätä tapahtui ympäri maailmaa.

OLEMME uudessa luomisessa!

Se ei ole kaukaisessa tulevaisuudessa enää. Se on nyt niiden sielujen ulottuvilla, joilla oli tarpeeksi rohkeutta mennä täysin tuntemattomaan tilaan/avaruuteen ja sallia itseään opastettavan jumalaisesti ja kosmisesti, ei vain tutkiakseen ääretöntä tilaa ja uutta rajattomuutta, vaan hallitakseen ilmentämisen korkeimmat muodot, yli kaiken sen mitä on koskaan nähty aiemmin tällä planeetalla – kuitenkin se on jo ulottuvilla muualla tässä universumissa.

Avain kaikkeen tähän lepää sydämessä, joka on täynnä ehdotonta rakkautta, puhdasta aikomusta, totuutta, tinkimättömyyttä, ja sitten kanssaluo aina rakastavasti puhtaan aikomuksen kera sellaista, mikä ei hyödytä ainoastaan suurempaa kokonaisuutta, vaan samaan aikaan lisää myös yhtenäisyyttä ja ykseyttä.

Sydämeni ja sieluni laulaa, kun jaan tämän kanssasi, ja olen syvästi inspiroitunut.

Minut kutsuttiin Galaksienvälisen neuvoston tapaamiseen tällä viikolla, kuten kerroin oppilailleni, ja kaikki ylösnousseet mestarit ja suuret universaalit olennot, kuten lordi Melchizedeck, Melchior, Lenduce, Vywamus – Galaktinen logos – olivat siellä, ja oli valtavat juhlat.

Tämä koko universumi on nyt noussut korkeampaan olemassaolo-oktaaviin, johon sisältyy Linnunrata-galaksi, tämä aurinkokunta ja vasta-aurinkokunta ja vastauniversumi, ja näin ollen tämä merkitsee, että kaikki elämä ja elämänmuodot näissä järjestelmissä siirtyyvät nyt paljon korkeampaan olemassaolo-oktaaviin kaikissa ilmaisumuodoissa.

En jaa enempää, koska tämä täytyy pitää omassa sydämessäsi ja sielussasi, kun omat avaimesi ja koodisi aktivoidaan, silloin kun olet valmis sen tapahtumiseen.

Minä olen jumalainen valo.

Minä olen jumalainen rakkaus.

Minä olen jumalainen voima.

Minä olen jumalainen viisaus.

Minä olen ääretön kokonaisuus.

Minä olen kaikki, mitä on.

Minä olen mitä olen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >