HomeViestejäJudith Kusel10.11.2023 - Muodonmuutos/kirkastus

10.11.2023 - Muodonmuutos/kirkastus

MUODONMUUTOS/KIRKASTUS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
10.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

”Sen valtavuutta mitä tapahtuu, ei voi ilmaista sanoin. Se menee yli sen, mitä kukaan ihminen pystyy ymmärtämään – kosmiseen kvanttimetafysiikkaan.

Huomaamme – nyt kun olemme nopeutuneessa ylösnousemuksessa, joka tulee päätökseen 2032 – että emme kollektiivina halua enää osallistua vanhaan ohjelmointiin, vanhaan roolipeliin, vanhoihin valheisiin ja petokseen, erillisyyteen ja jakautumiseen, ja sotiin.

Emme yksinkertaisesti ole enää kiinnostuneita mistään siitä.

Meitä innostaa se, mikä yhdistää, mikä tuo yhteisöt yhteen, ja kokonaisvaltaiset elämäntyylit, joissa jokaisella maan päällä on enemmän kuin riittävästi ja joissa emme koskaan ota Äiti Maalta enemmän, kuin kulutamme, ja annamme hänelle takaisin yhtä paljon.

Työskentelemme ja elämme sydämestä ja sielusta, suuren rakkauden kera, ja palvelemme rakastavasti toistemme rinnalla, kohentaen toinen toisiamme ja kanssaluoden uuden kultaisen ajan, yli kaiken sen mitä on koskaan ollut.

Minulle on näytetty valoyhteisöjä, kuten on mainittu aiemmin, suurenmoisia valkoisen liekin temppeleitä täysin ankkuroituna, universaalin Kristusenergian kultaisia temppeleitä ja kaikkien kosmisten säteiden temppeleitä kaikessa suurenmoisuudessaan, ja mysteerikouluja, korkeaa pappeutta ja jumaluuden täysi hyväksyminen, kun jokainen mies, nainen ja lapsi on yhdistynyt ”minä olen mitä olen” -olemuksessa.

Jokainen antaa ainutlaatuiset sielulahjansa ja -taitonsa suureen kokonaisuuteen, suuren rakkauden ja omistautumisen kera.

Ykseys ja harmonia ovat elämäntapa – eikä vain uusilla ihmisillä, vaan myös eläimillä, linnuilla, hyönteisillä, kaikilla elävillä olennoilla. Kaikki terveitä ja elinvoimaisia ja pitkäikäisiä. Iloa, kauneutta, harmoniaa, autuutta.

Matkustamme taas kosmoksessa, kun avaruusaluksemme kulkevat universaalisti ja saamme jälleen pääsyn Galaksienvälisiin laivueisiin ja neuvostoihin. Valon sisarien ja veljien luo.

Avaa sylisi ja valmistaudu vastaanottamaan armollisesti ja sulavasti kaikki hyvyys, mitä elämällä on tarjottavana.

Sillä meitä on tosiaankin siunattu sillä, että olemme täällä, ei vain kokemassa tämän muodonmuutoksen/kirkastuksen, vaan myös todistamassa sen ja tuomassa tämän uutta ihmisrotua varten.

Meitä on valmisteltu tuhansia maavuosia tätä hetkeä varten. Olemme tulleet siihen. Olemme tässä. Avaa sydämesi ja sielusi jatkuvasti suuremmille rakkauden, rakastettuna olemisen ja ennen kaikkea ihmeiden tasoille.

Jumalaiset jäljet/leimat nostavat sinut nyt täysin uuteen elämään ja uusin alkuihin.

Olemme siunattuja ja siunaus muille.

Olemme ehdottomasti rakastettuja ja se rakkaus, joka kirkastaa kaikissa ja kaikessa.

Olemme uusi kultainen, rakkauden aika.”

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >