HomeViestejäJudith Kusel8.11.2023 - Huomio ja energia

8.11.2023 - Huomio ja energia

HUOMIO JA ENERGIA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
8.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Se mihin fokusoidut tai annat huomiosi, pysyy tai saa liikevoimaa.

Se mitä ajattelet ja mihin fokusoidut, ilmentyy muotoon ja olemaan. Sitä lisäävät kaikki sanat, joita puhut, ja tunteet jotka siihen liittyy. Sitten sitä lisää kaikki, mitä teet jossain muodossa.

Tosiasiassa luomme kukin energeettisesti oman todellisuutemme.

Tämä on erittäin tärkeä tajuta, kun ylösnousemusprosessi kiihtyy. Meidän täytyy pitää jatkuvasti energiakenttämme sekä ajatukset, tunteet, sanat ja teot puhtaina, selkeinä ja kristallinkirkkaina.

Jos sallimme edes hetken alempien värähtelyjen – pelko, viha, kiukku, kaksinaisuus, erillisyys, jakautuminen, tuomitseminen, anteeksiantamattomuus itsessä ja muissa – vetää energiamme ja huomiomme, tai säteilemme niitä, jäämme taas kiinni alempiin värähtelytaajuuksiin ja meidät vedetään alaspäin.

Olet yksin vastuussa omasta sielustasi, fyysisestä, tunne-, mentaali- ja henkikehostasi sekä 12 muusta kehosta. Näin ollen olet yksin vastuussa omista ajatuksista, sanoista, teoista ja energiasta, jota lähetät maailmaan.

Tämä on hyvin tärkeää, sillä sosiaalinen media, media, lähettää kaikkea negatiivista ja vahvistaa sitä, ja lisäksi myy väärää informaatiota. Tietysti siinä on yhtä lailla positiivinen puoli – tässä sinun täytyy ekstrauutterasti kysyä itseltäsi: ”Onko tämä totuus ja ainoa totuus?” ”Kuulostaako tämä totuudenmukaiselta minusta?” Ja tässä omistat intuitiivisen tietämisesi ja tunnistat oman sielutotuutesi. Ei muiden totuutta, vaan omasi!

Olen ollut elämästäni 34 vuotta kirjastonhoitajana, ja olen ollut tietoinen tästä reilu parikymppisestä saakka. Se avasi mieleni tietämään, että kaikki mikä kiiltää, ei ole kultaa, eikä kaikki mikä julkaistaan ja lähetetään, ole totta. Ja että pitäisi käyttää erottelukykyä siinä, mitä lukee, kuuntelee, ja minkä energioiden sallii ujuttautua alitajuiseen mieleen.

Sillä alitajuinen mielesi omaksuu välittömästi kaiken, mitä katsot (kuvat, teksti, otsikot, audiovisuaalinen), ja kaiken mitä kuuntelet ja mitä näet – tiedostat sen tai et. Alitajuinen ei erottele asioita. Se on kuin mielen tietokone. Se tallentaa kaiken.

Kun alat ymmärtää tämän, alat ymmärtää, että oma energiakenttäsi, mielesi, sydämesi ja sielusi ovat kallisarvoisia. Ja niistä täytyy pitää huoli ja niitä täytyy hoitaa ja hoivata, aivan kuten fyysistä kehoasi. Sillä jos tunne- tai mentaalikeho on ylikuormittunut, fyysinen keho käy ylikierroksilla ja luo sairautta itseensä.

Tule tietoiseksi siitä, mitä omaksut energeettisesti. Tule tietoiseksi siitä, mitä sallit lähettää ja tulla energiakenttiisi, mieleesi, tunteisiisi jne.

Kun ylösnousemusprosessi kiihtyy, vanha 3D ja kaikki mitä se on, menee paniikkimoodiin ja yrittää epätoivoisesti pysäyttää prosessin.

Mitä tietoisempi sinusta tulee ja mitä enemmän otat vastuun omasta hyvinvoinnistasi ja siitä energiasta, jota omaksut ja lähetät, sitä vähemmän ulkopuoliset vanhat asiat pystyvät saavuttamaan sinut.

Energiasi virtaa sinne, minne huomiosi kohdistuu.

Mitä vähemmän annat energiaa kaikelle draamalle, mitä maailma suoltaa, sitä vapaampi sinusta tulee. Sillä alat fokusoida huomiosi siihen, mitä haluat kanssaluoda suuremmaksi hyväksi, ja lähetät paljon korkeammalla energiataajuuskaistalla, ja vedät energeettisesti kaikkea hyvyyttä, rakkautta ja kaikkea, mitä todella haluat saada elämääsi ja ilmentää muotoon ja olemaan korkeimmilla ja parhailla tavoilla, kaiken korkeimmaksi hyväksi Ja suuren rakkauden kera.

Sillä mitä valaistuneemmaksi tulet, sitä enemmän tiedät, että taivasten valtakunta on sisälläsi, ei ulkopuolella.

Näin saat sielumestaruuden, etkä yksinkertaisesti salli ulkopuolisten energioiden imeä energiaasi tai itseäsi, vaan olet tiukasti ankkuroitunut sisälle.

Ennen kaikkea pysyt sydänkeskuksessa ja ehdottomassa rakkaudessa, täysin ankkuroituneena omaan sieluusi ja jumaluuteesi sisällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >