HomeViestejäJudith Kusel5.11.2023 - Kutsu

5.11.2023 - Kutsu

KUTSU

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
5.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ennen inkarnoitumista tapasimme korkeammat oppaamme ja tarkastelimme entisiä elämiämme ja sieluoppitunteja mestaruudessa, jotka meidän tarvitsi/halusimme vielä oppia tässä elämässä (vuodesta 1994 lähtien tämä ei päde kaikkiin, kun uusia sieluja alkoi inkarnoitua joukkona, ja vuodesta 2012 saakka vain uusia sieluja), ja ne negatiiviset kaavat joita olimme luoneet muiden sielujen kanssa, purettaisiin viimeinkin, mikä vapauttaisi meidät kaikki.

Kuitenkin vuodesta 1950 alkaen erityisesti, saapui ensimmäisiä vapaaehtoisia sieluja, jotka olivat indigolapsia ja pioneereja. He olivat erikoistehtäväjoukko sieluja, joilla oli ollut elämiä aiemmin pään päällä ja joiden täytyi nyt viitoittaa tietä uuden Maan syntymiselle – uuden ihmiskunnan ja ennen kaikkea uuden kultaisen ajan syntymiselle.

Heitä vahvistivat kristallilapset 1972–1994, sitten sateenkaarilapset 1994–2012 ja vuodesta 2012 lähtien aurinkolapset jne. Vuodesta 2024 lähtien syntyy superaurinkolapsia, ja he ovat oktaavin korkeammalle kehittyneitä kuin aurinkolapset ja ovat uusi superihmisrotu.

Tänään haluan puhua meidän kaikkien sydämiin ja sieluihin, jotka olimme pioneereja – niitä joiden täytyi murtautua läpi 3D-aidasta ja sitä tehdessä panna alulle sielujen herääminen monilla tasoilla.

(Tiedän, että minä olen ollut, siitä lähtien kun aloin työskennellä kirjastossa, ja tämä on vain yltynyt eri muodoksi, kun irtisanouduin työstäni ja minun täytyi aloittaa täysin uusi ja erilainen elämäntapa, vaikka sielutulkintani ovat periaatteessa samaa kirjastonhoitajuutta paljon korkeammilla ja kehittyneemmillä tasoilla. Olen noina vuosina ollut aina aktiivisesti mukana yhteisöjen kohottamisessa monissa muodoissa ja tehnyt pioneerityötä usein siinä mielessä.)

Tällä hetkellä muutos on siirtyminen rakastavan palvelemisen korkeampiin oktaaveihin, heränneiden palvelemisen, sillä nyt meidän ei tarvitse ainoastaan vahvistaa/laajentaa heidän missiotaan, vaan samaan aikaan tulla vahvistetuksi/laajennetuksi.

Eli, että sielun valaiseminen avaa nyt sielun korkeammat kyvyt, kun sielutähtemme aktivoituu niin, että voimme päästä täyteen potentiaaliin sieluina ja kaikkeen tietoon, joka on tallennettuna oman sielumme universaaleihin muistipankkeihin, sieluryhmän/monadin laajentamana.

Lisäksi jotkut näistä ovat klusterisieluryhmiä ja koostuvat 144.000 sielusta, 144:n sijasta. Äskettäin tapahtui Portugalissa monadiyhdistyminen, kun siellä avautui portaali (ks. Diana Cooper) ja tämä vahvisti/laajensi kaikkea.

Tämä merkitsee koko sielupotentiaalimme paljon korkeamman oktaavin aktivointia. Jos luulit tehneesi jo kaiken voitavasi, tämä muuttuu, kun meitä kutsutaan nyt paljon korkeampaan palvelutyöhön, ja se on uuden kultaisen yhtenäisyyden/ykseyden ajan ankkurointi, kuten minulle jatkuvasti muistutetaan.

Emme voi luoda ykseyttä, jos kaikki on kaaoksessa sisällämme. Tämä merkitsee, että työ alkaa meidän kaikkien sisältä, ennen kuin voimme palvella muilla tavoin rakkaudella. Se merkitsee myös, että nousemme vanhojen kaksinaisuuksien ja erillisyyksien yläpuolelle ja kieltäydymme tulemasta vedetyksi kaksinaisuuteen, missä tahansa muodossa se onkin.

Muutos tapahtuu nyt sielussa/sydämessä voimistuneella tavalla, ja ylemmät chakrat aktivoidaan täyteen potentiaaliinsa, kun yhdistymme nyt jälleen monadiemme kautta 12 suureen keskusaurinkoon ja mikä tärkeintä, valaisemisen/valon 7. keskusaurinkoon, johon olimme aina yhdistynyt, tämän planeetan syntymästä saakka, Siriuksen kautta.

Tämä yhteys katkesi kuitenkin Atlantiksen romahtamisen aikana. Se on nyt palautettu, ja sen valaiseva läsnäolo nostaa meidät ylösnousemusprosessin seuraaviin oktaaveihin tavoilla, joita emme voi nähdä ennalta.

Nämä ovat valtavan voimakkaita muutoksia.

Tiedän varmuudella, että Maan muinaiset energiakeskukset ja kristallipyramidit ja kristallienergiakentät ja Maan selkäranka ovat täysin yhdistyneet, ja ne integroitiin uuteen Maahan. Ja tämä merkitsee, että kaikki elämä ja kaikki elämänmuodot käyvät läpi nopeutunutta ylösnousemusta korkeimmissa määrin. Tämä vapauttaa meidät 3D:stä ja kaikista menneisyyden negatiivisista kaavoista (jos valitsemme vapautua niistä emmekä roiku niissä kiinni henkemme edestä, sillä meillä on vapaa tahto ja valinta) ja palauttaa täysin sen universaalin ja galaktisen mestaruuden, joka monilla niillä sieluilla todellisuudessa on, jotka ilmoittautuivat vapaaehtoiseksi.

On tosiaankin uuden Adam Kadmonin, valaistun rodun, kultaisten sateenkaari-ihmisten ja -heimojen syntymä kaikissa muodoissa, ja tämän ykseyden ja yhtenäisyyden myötä, jumaluutemme hyväksyminen täysin ja korkeimpien sielutotuuksiemme eläminen tinkimättä, puhtaasti ja rakkaudella.

Sinun sieluasi ja minun sieluani on valmisteltu tähän monta elämää ja myös uusia lapsia omalla tavallaan. Ja kun olemme nyt nopeutuneessa ylösnousemuksessa, huomaat, että alat muuttua nopeasti aivan ytimessä, kun yhdistyt paljon syvemmillä ja korkeammilla tasoilla omaan sieluusi ja sieluryhmääsi, hyväksyen täysin sisäisen Kristus/Buddha/Atma/ikuisen itsen, ja elät ja täytät sielumissiosi ja -tarkoituksesi rakkaudella ja rakkaudessa ja rakastavassa ykseydessä kaiken olevaisen kanssa, kun ankkuroimme uudet valoyhteisöt täysin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >