HomeViestejäJudith Kusel28.10.2023 - Erittäin syvää puhdistusta

28.10.2023 - Erittäin syvää puhdistusta

ERITTÄIN SYVÄÄ PUHDISTUSTA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
28.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuva, joka sisältää kohteen Fraktaalitaide, taide, Värikkyys, valo

Kuvaus luotu automaattisesti

Olemme valtavien energiamuutosten ja energiavärähtelykenttien keskellä, kun korkeamman ulottuvuuden taajuuskaistoja ankkuroidaan ja kosmisia portaaleja avautuu.

Se avaa uutta haavoittuvuutta monissa sieluissa, kun vanhoja kaavoja hajoaa vilkkaasti ja on purkautunut monissa tapauksissa. Kun ne siivotaan ensimmäiseen alkuperäiseen luomiseen saakka maan päällä, aurinkokunnassa ja galaktisilla, galaksienvälisillä ja universaaleilla tasoilla, nuo traumat, tuska ja kärsimys vapautetaan, myös taivaan sodista johtuvat.

Jälkimmäisiä tulee esiin enemmän ja enemmän sielutulkinnoissani, kun monet sielut maan päällä ovat hyvin vanhoja ja muinaisia sieluja, ja he osallistuivat myös niihin. Näihin sisältyvät ne, jotka ovat Lyyralta, Orionista, Siriukselta, Plejadeilta, Arcturuksesta, Joutsenen ja Ison karhun tähdistöstä, Andromedasta ja monista muista, aurinkokunnassamme ja myös ”vasta(tähti)järjestelmissä”.

Tämä on erittäin syvää puhdistusta ja tyhjennystä sielun ytimeen saakka, kun tämä universumi ja Maa ylösnousevat myös.

Haavoittuvuus on pyhä asia, kun se avaa sydänkeskuksen vielä lisää ja leikkaa sielun ytimeen saakka.

Olen huomannut valtavan voimakkaita muutoksia itsessäni, ja tarvitsemme enemmän hiljaisuutta ja lepoa, ja jatkuvaa energiakenttiemme puhdistamista, sekä itsemme ankkurointia pyhään sydämeen ja korkeimpaan tietoisuuteen, johon voimme päästä.

Meitä ei jätetä koskaan yksin.

Myös korkeimmat universaalit mestarit ovat nyt täällä auttamassa meidät tämän prosessin läpi, ja he ovat 12. ulottuvuudesta ja vielä ylempää.

Pääsin energiatyössä viime lauantaina universaaleille tasoille, joille en ole päässyt aiemmin – niin syvää ja syvällistä tämä ylösnousemus todella on.

Salli parantavien kyynelten virrata, sillä ne ovat ilon, kunnioituksen ja ihmetyksen kyyneliä ja ne tuovat meidät lopultakin eheyteen ja ykseyteen jälleen kerran ja ehdottomaan rakkauteen – sydämemme ja sielumme syvimmässä ytimessä.

Hyvin syvällä.

Paljon yli sen, minkä tiedämme tietoisesti.

Se on kaunis ja syvällinen ylösnousemuskohotus, jollaista emme ole koskaan ennen kokeneet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >