HomeViestejäJudith Kusel26.10.2023 - Jumalainen feminiinisyys

26.10.2023 - Jumalainen feminiinisyys

JUMALAINEN FEMINIINISYYS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
26.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jumalaisen leiman myötä, jumalainen feminiinisyys uudestisynnyttää meidät kaikki.

Toisinaan saattaa tuntua siltä, että meitä pidetään eräänlaisessa kotelossa, kuin kohdussa, jossa emme näytä kykenevän liikkumaan eteenpäin tai taaksepäin. Ne ovat aikoja, jolloin meitä pidetään Äidin kohdussa ja jolloin kehitymme paljon korkeammaksi versioksi itsestämme.

Tämä pitää erityisesti paikkansa, kun päästämme irti vanhasta tuska- ja kärsimysmallinnuksesta, ja lopulta palaamme kotiin, syvimpään sieluitseemme. Silloin Jumalainen äiti pitää meitä kohdussaan, suoraan povensa alla, jotta voimme kuulla hänen sydämenlyöntinsä ja rauhoittua.

Hän hoivaa meitä, pitää meitä sisällään, jotta samalla kun meitä muotoillaan ja luodaan uudelleen, rakkaus on kaikkialla läsnä.

Kun jumalainen leima koodataan pyhällä geometrialla, oman sielumme sävelsoinnuilla ja lauluilla, uudella jumalaisella piirustuksellamme/suunnitelmallamme, elämän uudet siemenet itävät muodoksi ja olemaan uudessa kultaisessa ajassa.

Toisinaan tuntuu siltä, kuin menisimme synnytyskanavan läpi. Se ei ole mukavaa, sillä myös tämän prosessin aikana hyvin monia osiamme kuolee voidakseen syntyä uudelleen.

Kuoleminen on vanhan Eevan, Aatamin ja Lilithin kuolemaa. Lisäksi on uusien kohonneiden tietoisuustilojen lisääntyminen, joissa syntymä ei ole lainkaan tuskallista, ja meidät toivotetaan tervetulleeksi ilolla täysin uuden elämän uusiin alkuihin.

Meitä rakastetaan ja pidetään erittäin lempeästi ja huolellisesti. Hoivaaminen tulee syvältä korkeammasta sydämestämme ja äärettömästä sielustamme ja sieluryhmästämme, kun yhdistymme monadimme, mahtavan ”minä olen” -olemuksemme kanssa, ja vastedes voimme hyödyntää sieluryhmämme/monadimme kollektiivisia voimia täysin.

Kun synnymme uudestaan, huomaamme yhtäkkiä, että elämme elämää erilailla monin hienovaraisin tavoin, joista tulemme tietoiseksi vasta hetkinä, kun olemme hiljaa paikallaan.

Siellä lepää Marioiden jumalainen lahja. He toimivat nyt vain jumalaisen feminiinisyyden lähettiläinä, mutta heistä tekee niin ainutlaatuisia se, että heilläkin on ollut elämiä maan päällä ja näin he tietävät, miltä tuntuu olla tällä planeetalla.

Jumalaisen feminiinisyyden leiman myötä, Mariat astuvat esiin paljon suuremmilla ja voimakkaammilla tavoilla. Heitäkin valmisteltiin tähän tärkeään hetkeen inkarnaatioidensa aikana maan päällä, ja nyt he ovat täällä auttamassa meidät läpi näistä transfiguraatio/muodonmuutosprosesseista suuren rakkauden, urheuden ja täysin avoimen korkeamman sydämen kera.

Kaiken tämän alla on ykseystietoisuuden ja kaikenkattavan rakkauden paluu.

Katkelma ”Divine Imprint” -kurssistani (=jumalainen leima)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >