HomeViestejäJudith Kusel14.10.2023 - Puhdistus ja voima

14.10.2023 - Puhdistus ja voima

PUHDISTUS JA VOIMA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
14.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sielulauluni voimistuvat, kun sydämeni on hyvin ylitsevuotavainen rakkaudesta, jumalaisten leimojen/jälkien laajentuessa sisälläni.

Niin korkeavärähteistä energiataajuutta virtaa sisään ja niin puhdasta, että kaikki mikä ei ole tätä puhtautta, tätä valtavan korkeaa taajuutta ja värähtelyä, tulee pintaan lopultakin käsiteltäväksi ja vapautettavaksi, anteeksiannettavaksi ja irtipäästettäväksi.

Tässä ovat kaikki tuska- ja kärsimysmallit, ja kaikki mallit jotka ovat tuhoisia ja joilla ei ole sijaa uudessa Maassa.

Tämä on valtava puhdistus sanan äärimmäisimmässä merkityksessä, ja kun kaikki nousee paljastettavaksi, purettavaksi ja irtipäästettäväksi, sisäänvirtaava jumalainen rakkaus, valo ja voima kirkastavat/muuttavat sen kaiken korkeammaksi Kristus/Buddha/Atma/ikuisen itsen energiaksi.

Se on yhdistävä voima, sillä se paljastaa sisällämme kaiken, minkä tila on edelleen erillisyys, pelko, vieraantuminen, tuomitseminen, kritisointi, viha, kiukku, ja luettelo jatkuu.

Tasapaino palaa, eikä vain tasapaino jumalaisen maskuliinisuuden ja jumalaisen feminiinisyyden, jinin ja jangin, välille, vaan tapahtuu suuri kosminen tasapainottuminen, jossa palaamme lopultakin universaaliin tietoisuuteen ja ykseyteen kaiken olevaisen kanssa.

Todellisuudessa kaikki sielut ovat hyvin puhtaita – vain maan päällä valitsemme esittää rooleja ja sitten unohdamme, ette esitämme vain näytelmien tai elokuvien rooleja, kun todellisuudessa nämä elokuvat eivät ole totuus, vaan ne ovat fiktiota/illuusiota.

Siirrymme nyt kaikki siihen laajempaan ymmärrykseen, että mestaruuden saavuttamiseksi täytyy myös ymmärtää, että luo oman todellisuutensa – joka ajatuksella jonka ajattelee, joka sanalla jonka sanoo, joka teolla jonka tekee tai ei tee. Se mitä luot, on yksinomaan sinun omalla vastuullasi.

Sillä se mitä on sisälläsi, heijastuu ulos – niin sisällä kuin ulkona.

Kun olet täynnä rakkautta ja hyväksyt täysin jumaluutesi, huout ja säteilet rakkautta. Koko elämäsi havainnollistaa jumalaisen rakkauden sisälläsi.

Lisäksi alat kanssaluoda sydämestä ja sielusta, ja korkeimmilla ja parhaimmilla tavoilla kaikkein/kaiken korkeimmaksi hyväksi.

Minua muistutetaan jatkuvasti kanssaluomaan ja ankkuroimaan uutta kultaista aikaa, tässä ja nyt, ja lisäksi TULEMAAN siksi suuren rakkauden myötä.

Minusta tulee nyt me.

Yhdistyneitä rakkaudessa, rakkauden kautta ja rakkaudella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >