HomeViestejäJudith Kusel10.10.2023 - Siunauksia

10.10.2023 - Siunauksia

SIUNAUKSIA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
10.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tunne itsesi tänään mitä rakastavimmin jumalaisen äidin syleilemäksi ja kannattelemaksi.

Tunne hänen aistittava läsnäolonsa sisälläsi ja ympärilläsi, kun hän avaa sydänruususi 33 terälehteä vielä lisää, jotta voit vastaanottaa armollisesti korkeamman sydänkeskuksesi täyden voimaantumisen ja laajentumisen, ja siitä tulee nyt sokaisevan puhtaanvalkoinen, häivähdyksellä vaaleanpunaista, akvamariinia ja kultaa.

Kun olemme täydellisen uudestisyntymän tilassa tällä hetkellä, yhdistytäänpä syvästi jumalaiseen sydämeen ja äärettömään ehdottomaan rakkauteen, joka on kaikkialla läsnäoleva ja kaikkivoimainen ja tosiaankin meidän sisällämme, sielussamme, ja on aina ollut.

Jumala tietää ja näkee vain sen sielusi täydellisyyden, kun se syntyi sieluryhmäsi ja monadisi kanssa. Siksi tuo täydellisyys on jo leimattuna omaan sieluusi ja ikuisesti läsnä omassa sydämessäsi.

Sydänkeskuksemme avataan nyt enemmän ja enemmän, jotta voimme kokea paljon syvempiä ja syvällisempiä tasoja rakkaudesta ja rakastettuna olemisesta ehdottomasti, ja tähän eivät sisälly vain ihmiset, vaan myös kaikki elämä ja elämänmuodot.

Lempeä sydän tuntee syvästi ja on luonnostaan hoivaava. Sydän/sielu valaistaan nyt energeettisesti, ja näin se säteilee ulospäin kuin valtava keskusaurinko ja koskettaa sydämiä ja sieluja kaikkialla, vain olemalla täällä ja olemalla puhtaan rakkauden, sisäisen rauhan, harmonian ja ilon tilassa. Sillä tämä on luonnollinen tila avoimessa sydämessä, joka on sielun täyttämä ja hyväksyy täysin sisäisen jumaluuden.

Avoimella sydämellä on avoin syli, ja se sisältää kaiken elämän. Se tuntee yhtä paljon rakkautta puuta, kasvia, eläintä, lintua, hyönteistä, elementaaleja ja kristallia kohtaan, Äiti Maata ja kaikkea kohtaan sen sisällä ja pinnalla. Sillä avoin sydän tietää, että Pääluoja elää kaikissa ja kaikessa, näkyvässä ja näkymättömässä.

Sisäiset sydänsilmät avautuvat, ja näkeminen hyväksyy nyt sisäisten silmien täyden laajentumisen niin, että kaikki muuttuu sisällä ja ulkona. Tällainen sisäinen näkeminen mahdollistaa näkemisen illuusioiden yli – ja kaikkien ja kaiken sydämeen ja sieluun, ja luomisen luontaisen kauneuden jokaisessa muodossa, kuviossa ja ilmaisussa, jokaisessa sielussa, ja se löytää jokaisesta kohtaamisesta eheyden, jota se ei voinut nähdä eikä löytää aiemmin. Kiitollisuus herää ja sitä ilmaistaan sielukkaasti!

Sellainen on uuden elämän lahja maan päällä tässä ja nyt, sillä uusi Maa on täysin jo tässä, ja uusi kultainen aika ilmentyy muotoon ja olemaan tässä ja nyt.  

Sydämeni ja sieluni ylitsevuotaa rakkautta ja kiitollisuutta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >