HomeViestejäJudith Kusel8.10.2023 - Tämä on normaalia olemassaoloa uudessa maassa

8.10.2023 - Tämä on normaalia olemassaoloa uudessa maassa

TÄMÄ ON NORMAALIA OLEMASSAOLOA UUDESSA MAASSA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
8.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Suurimmat sieluoppituntimme tarkoittavat, että sydämemme avautuu niin paljon, että tunnemme jumalaisen rakkauden voiman niin, että tulemme sanattomaksi – jolloin sydämemme avautuu kaikille ihmisille, maille, kaikille eläville olennoille, joihin sisältyy kasvit, puut, eläimet, linnut, hyönteiset, kivet ja kaikki muut (valta)kunnat, maan sisällä ja ulkopuolella ja sen yli, ja syleilemään kaikkea galaktisilla, universaaleilla ja omniversaaleilla tasoilla.

Ei ole mitään rajoja, miten syvästi ja kaiken kestävästi voi rakastaa. Sillä rakkaus on ääretöntä, kaikkialla läsnäolevaa, kaikkivoimaista, kaikkitietävää. Ei ole alkua eikä loppua.

Rakkaus pelkästään on!

Minulle tämä on suurta siunausten aikaa.

Mitä enemmän avaan sydämeni ja sieluni jumalaiselle rakkaudelle, sitä enemmän minulle näytetään, missä en rakasta itseäni ja missä minun täytyy hyvin usein päästää irti vanhoista tavoista, jotka eivät enää palvele minua. Kuitenkin kaiken tämän myötä huomaan, että sydämeni laajenee vielä lisää kyetäkseen kommunikoimaan nyt sydämestä sydämeen, sielusta sieluun, eläinten ja kaikkien elävien olentojen kanssa.

Minulla on ollut hyvin syvällistä, sydäntä avaavaa ja rakastavaa kommunikointia sydämestä sydämeen leijonien, elefanttien, valaiden ja delfiinien kanssa muutamana viime vuotena, mikä on näyttänyt minulle, että nämä kauniit olennot ylösnousevat myös ja ovat ylösnousseet uuteen Maahan.

Niiden viestit ovat syvällisiä, sillä ne tietävät asioita, jotka ihmiset ovat kauan sitten unohtaneet. Eivätkä ne kanna kaunaa jne. Ne löytävät yksinkertaisesti suurta iloa olemassaolosta, niistä siunauksista joita jokainen päivä tuo, ja minulle tämä on ollut hyvin sydäntä avaavaa.

Jumalainen Lähde johon sisältyy Isä/Äiti Jumala ja pyhä Shekina, on kaiken kestävää rakkautta puhtaimmassa mielessä ja kaikin tavoin läsnä omassa sydämessäsi ja sielussasi. Olet jumalainen kipinä. Tämä merkitsee, että jumaluus kokee elämää kauttasi.

Tämä on hyvin usein inspiroinut minua, ja kun meditoin tämän kaiken korkeampaa merkitystä, tunnen usein kunnioitusta ja ihmetystä niistä ylevistä siunauksista, joita tämä tuo. Jos sinä ja minä olemme jumalaisia kipinöitä, se merkitsee, että jokainen kipinä kantaa sisällään jumaluuden leimaa/jälkeä.

Olet jumalainen! Lisäksi se merkitsee, että kaikki mitä tarvitset elämässä ja kaikki mitä olet, on jo läsnä kaikessa täydellisyydessään. Olet täydellinen juuri sellaisena, kuin olet. Mitään ei puutu – paitsi siinä illuusiossa joka on oma havaintosi itsestä maan päällä ruumiillistuneena.

Todellisuudessa mitään ei puutu, mikään ei ole pielessä, sillä jokainen kohtaaminen toisen sielun kanssa on sinulle sieluoppituntia mestaruudessa, ja jokainen haaste hioo omia sieluvoimiasi ja -lihaksiasi, ja kaikki tuki mitä saat, on lisää oppitunteja avoimuudessa rakastaa kaikissa muodoissa, myös niitä jotka ovat haastaneet sinut eniten.

Silloin kun olemme kaiken kestävän rakkauden, siunausten ja kiitollisuuden korkeimmassa tilassa, olemme sovussa/yhtä koko luomakunnan ja sen jumaluuden kanssa, joka on siinä kaikessa. Laajennumme koko olemiseen, mikä avaa kolmannen silmämme korkeimmat voimat – kaiken näkemisen, kaiken kuulemisen, kaiken tietämisen.

Uudessa Maassa ja uudessa kultaisessa ajassa tämä on normaali olemassaolotila.

Ja kun yksilö on tässä puhtaassa autuuden tilassa, hän voi kanssaluoda rakastavan ja lempeän huolellisesti. Mitä tahansa yksilö luo, mitä tahansa yksilö aikoo ilmentää, se on korkeimmassa rakkausharmoniassa kaiken ja kaikkien kanssa.

Sinä olet toinen minä.

Minä olen toinen sinä.

Koskaan ei ole ollut mitään erillisyyttä.

Koskaan ei tule.

Kun katson sielusi silmiin, näen itseni heijastuneena sinuun. Jumaluuteni heijastuneena sinun jumaluuteesi.

Olemme yhtä.

Nouse todellinen SINÄ!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >