HomeViestejäJudith Kusel2.10.2023 - Ryhmäenergiaparannuksia

2.10.2023 - Ryhmäenergiaparannuksia

RYHMÄENERGIAPARANNUKSIA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
2.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Korkeimpia kosmisia energiaparannuksia/päivityksiä tapahtuu nyt nopeutuneesti. Fokus on sieluryhmissä, jotta voimme todella omaksua ja elää yhtenäistietoisuuden.

Se merkitsee, että hyvin vanhojen ja negatiivisten karmamallien puhdistusta ja irtipäästämistä tulee ja on tullut esiin. Olet saattanut luoda niitä muiden sielujen kanssa monien elämien saatossa, ja tämä keskittyy nyt suurempaan sieluryhmään.

Toisin sanoen, sieluryhmät joiden kanssa loit jotain entisissä elämissä, ja tietyt negatiiviset kaavat toistuivat tässä ryhmässä.

Hyvin usein ryhmissä – ja tähän sisältyvät ne, jotka olivat mysteerikouluissa, ja myös ne jotka seurasivat tiettyjä opettajia tai guruja – alettiin kiistellä toistensa kanssa, kun negatiivinen ego tuli hyvin usein etualalle ja aiheutti jakautumista, esimerkiksi.

Voi olla, että joskus asioita tapahtui tässä ryhmässä, mikä toistuu tässä elämässä, ja nyt se täytyy lopultakin antaa anteeksi ja päästää siitä irti.

Kun on näin syviä sieluhaavoja, ne työnnetään usein niin syvälle alitajuntaan, että kun ne laukaistaan, se voi usein ilmetä fyysisinä oireina kehossa.

Todellisuudessa meidät pakotetaan introspektioon, ja kun kysymme, mikä juuriongelma on, usein asioita alkaa tulla pintaan, tai huomaamme, että yhtäkkiä joku menneisyydestämme, jonka kanssa emme ole olleet tekemisissä vähään aikaan, ottaa meihin yhteyttä kuin tyhjästä.

Mitä se onkin, kiinnitä huomiota, ja sitten jatka Anteeksiantomääräyksen tekemistä, vaikka sinun tarvitsisi tehdä tämä joka kerta, kun jotain sielumuistipankissa laukaistaan.

Sinun ehkä kannattaa pyytää ryhmäparannusta.

Huomaa, että näihin ryhmiin sisältyy myös perheryhmät. Muista vanhat klaanijärjestelmät, joita kannetaan usein monissa elämissä, koska tehtiin sopimuksia tai lupauksia jne. Näistäkin täytyy nyt vapautua.

Minulle tämä on kaunis, jumalainen lahja, jossa meidät viimeinkin vapautetaan siitä, mitä on ollut aiemmin, ja myös tässä elämässä, ja meidät leimataan nyt jumalaisella täydellisyysvisiolla uutta sieluruumiillistumaamme varten uudessa Maassa.

Millainen jumalaisen rakkauden ja syvän välittämisen lahja!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >