HomeViestejäJudith Kusel30.9.2023 - Viesti Melchizedekiltä

30.9.2023 - Viesti Melchizedekiltä

VIESTI MELCHIZEDEKILTÄ

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
30.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mestari Melchizedek antoi minulle tämän syvällisen viestin tänä aamuna, ja halusin jakaa sen kanssanne, kun se on mitä oleellisin tähän aikaan.

"Jotain kaunista tapahtuu tässä. Kun tällä hetkellä kaikki näyttää seisovan lentohiekalla, ette voi vielä ennustaa tai todella nähdä perimmäisiä tapahtumia.

Se mitä tosiasiassa tapahtuu, on pyhyytenne syntymä – sen pyhän totuuden joka olette todellisuudessa.

Sallikaa tämän tapahtua. Lakatkaa vastustamasta. Sallikaa korkeamman sieluitsen tulla esiin, ja sallikaa sen suurenmoisuuden/mahtavuuden todella nousta etualalle.

Sillä kaikista rooleista joita olette koskaan näytelleet, on tullut nyt tarpeettomia. Ne eivät palvele teitä enää.

On puhtaan siirtymän, muodonmuutoksen/kirkastuksen aika. Siksi sallikaa tämän prosessin kehittyä, ja sallikaa uuden syntymä.

Sallikaa kauniin uuden elämänne kehkeytyä ja ilmestyä esiin – sellaista on loputon liike kosmisella tasolla. Jatkuvaa aaltoilua/vuorovettä, jatkuvaa uudelleenluomista ja luomista.

Sallikaa!"

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >