HomeViestejäJudith Kusel28.9.2023 - Totuudenmukaisimmat polut johtavat sisään

28.9.2023 - Totuudenmukaisimmat polut johtavat sisään

TOTUUDENMUKAISIMMAT POLUT JOHTAVAT SISÄÄN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
28.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Totuudenmukaisimmat polut johtavat sisään, ja todellisuudessa kaikki vastaukset ja tieto ovat sisällä, sillä sielumme on ikuisesti yhdistynyt Kaikkeen olevaiseen.

Muutamana viime viikkona Muutos on tehnyt kvanttihyppyjä, ja monille tämä merkitsee laajentumista tietoisuustasoille, joita ei ole koskaan ennen koettu. Minulla on ehdottomasti näin.

Toisaalta kaaos vallitsee vanhan Maan vanhoissa rakenteissa, muodoissa jne., mikä heijastuu näyttävästi kaoottisissa säämalleissa. Ja toisaalta kaikki tuntuu tulevan hullummaksi, kun taas toisaalta useampia ja useampia ihmisiä herää.

Totuudenmukaisimmat navigointijärjestelmät, totuudenmukaisin opastus, on syvällä sisälläsi. Se ei ole ulkopuolella, ja vaatii tiettyä kurinalaisuutta mennä syvemmälle sisään ja olla sallimatta ulkopuolisen – mitä tahansa toitotetaan – häiritä itseään, ja sen sijaan etsiä hiljaista pistettä sisältä.

Sydän ja sielu keskittyy ikuisen nyt-hetken ja ikuisten totuuksien ympärille, ja sen syvään tietämiseen omassa sielussasi. Jos jokin ei TUNNU oikealta, niin se ei ole sinua varten – se ei ole sinun totuutesi! Sama pätee, jos hälytyskellot soivat tai kun tunne omissa sisuksissasi kertoo, että jokin on pielessä, vaikka et vielä pysty määrittämään tarkkaan, mitä se on ja missä muodossa se voi olla.

Mitä hämmästyttävimpiä asioita alkaa tapahtua, kun todella luotamme, että oma sielumme – yhtenä Kaiken olevaisen kanssa – opastaa meitä tämän laajentumisen läpi, sillä sielusi on äärettömästi yhdistynyt monadiin (sieluryhmä) ja lisäksi äärettömään jumalaiseen kokonaisuuteen. Laajempaan universaaliin tietoon, sillä monet meistä ovat tosiaankin mestarisieluja, jotka inkarnoituivat tänne pääasiassa katsoakseen tämän prosessin läpi, viedäkseen sen päätökseen. Huomaa viimeksi mainittu, sillä se on todellakin pääsyy täällä olemiseemme – ei mikään muu. Olemme täällä ankkuroituaksemme uuteen kultaiseen aikaan, samalla kun muutumme ja tulemme tietoisemmaksi, palvellessamme rakastavasti sydämestämme ja sielustamme, ja koko olemuksestamme.

Monet meistä valitsevat tehdä tämän hiljaa, ilman suuria fanfaareja, ja he löytävät meidät, joiden tarvitsee energeettisesti tulla luoksemme, tai joiden sielua tarvitsee koskettaa.

Se on sisäisen vallankumouksen, sisäisten muutosten ja sieluloiston avaamisen siunaus, eläen sen totuuden, kuka ja mitä olemme, rakkauden ja rakastavan aikomuksen kera.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >