HomeViestejäJudith Kusel20.9.2023 - Transsendenssi/ylittäminen

20.9.2023 - Transsendenssi/ylittäminen

TRANSSENDENSSI/YLITTÄMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
20.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutama viikko sitten kommunikoidessani valaiden kanssa täällä, ne näyttivät minulle telepaattisesti, miltä tämä Etelä-Afrikan osa näytti, ennen kuin maamassat repivät rannikon irti.

Ne näyttivät minulle, että ne pystyivät uimaan paikassa, joka on nyt Karoo- ja Cango-luolia, Swartbergin aluetta. Ne näyttivät minulle pyhän saaren täällä ja ne kristallipyramidit, joita aktivoin täällä ja eteläisessä Afrikassa vuodesta 2009, mitä kuvasin Afrikka-kirjassani.

Ne varoittivat minua, että Antarktiksen jään sulaessa merenpinta nousisi ja tapahtuisi maanmuutoksia.

Geologit ovat täysin tietoisia, että merenpinta oli täällä kerran paljon korkeammalla, ja merenpinta oli siinä, missä on nyt the Crags. Mielenkiintoista kyllä, eräässä luolassa täällä, Robbergin niemimaalla, on säilynyt muinaiset jalanjäljet YLÖSALAISIN, ja kalliot siellä kertovat paljon korkeammasta merenpinnasta, kuten myös että yhdessä vaiheessa meri vetäytyi kauemmas kuin nykyinen merenpinta.

Afrikka on aina pitänyt maailman yhdessä, kun se ei ole ainoastaan Maan selkäranka, vaan myös ensimmäinen supermanner, minkä ovat vahvistaneet geologit, jotka puhuvat super/jättiläismantereesta.

Tämä oli kauan ennen MU Lemuriaa ja Atlantista, ja Elysiumin/paratiisin ja Leijonavaltakunnan aikaa.

Sen jälkeen Maa on käynyt läpi monia muutoksia, ja Atlantiksen tuhoutuminen oli viimeisin, jolloin maamassoja vajosi mereen ja toisia nousi.

Tällä hetkellä sielumuistoja laukaistaan valtavilla tasoilla, ei ainoastaan Atlantikselta, vaan Lemurian tuhoutumisesta ja kuolemasta atlantislaisten toimesta, ja kaikesta mitä on tapahtunut ennen sitä.

On aika nousta vanhojen kaavojen yli, parantua ja todella päästää irti kaikesta, mitä on ollut aiemmin, kun ylösnousemme uuteen Maahan uutena ihmiskuntana.

Hyvin paljon siitä, mitä silloin tapahtui, näyttää toistuvan, mutta tosiasiassa lopputulos on jo määrätty.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >