HomeViestejäJudith Kusel3.9.2023 - Uusi Maa

3.9.2023 - Uusi Maa

UUSI MAA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
3.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meidän täytyy ymmärtää, että uusi Maa on täysin uusi luomus, ja sitten kun astumme uuteen Maahan tai paremminkin ylösnousemme siihen, se on täysin uusi elämä, loputtomien uusien mahdollisuuksien kera.

Kaikki mitä koskaan tiesimme elämästä vanhassa Maassa, ei enää päde uudessa.

Minut on tehty hyvin tietoiseksi tästä, erityisesti viimeisen vuorokauden ajan.

Minulle tämä on jännittävää, sillä se merkitsee täysin uutta tapaa elää ja kokea ja kanssaluoda elämää paljon korkeamman taajuuden valokehomuodossa, ja 5D–7D-tilassa, jossa kaikki ei ole niin tiheää ja on näin olleen aineeltaan ja muodoltaan kevyempää.

Koemme ykseyden/yhtenäisyyden korkeimmassa muodossaan.

Elämme täysin eri tavalla.

Kaikesta teknologiasta jota käytämme nyt, tulee tarpeetonta. Emme tarvitse tietokoneita tai tekoälyä, koska pääsemme käsiksi kaikkeen informaatioon ja tietoon, jota tarvitsemme, suoraan oman sielumme, sieluryhmämme ja kosmisten energiakenttien kautta. Miksi? Koska olemme nyt tietoisia korkeammilla tasoilla ja korkeimmassa harmoniassa oman sielumme ja jumalaisen lähteen, kaiken olevaisen, kanssa.

Minusta tämä on erittäin tärkeä ymmärtää, sillä meillä on vapaus ilmaista ja vapaus päästä käsiksi sellaiseen, mihin emme voineet päästä aiemmin, eikä ole ketään, joka voi estää meitä, tai manipuloida tai väärinkäyttää informaatiota.

Elämme ja työskentelemme korkeimmilla tietoisuustasoilla, puhtaan ehdottoman rakkauden kera, ja korkeimmilla ja parhailla tavoilla kaiken korkeimmaksi hyväksi.

Kuten kerroin aiemmin postauksessani uusista rakkaussuhteista, tämä on täysin uusi elämäntapa, ja sydämen rakkaudessa ja sielun syvyyksissä elät totuuden siitä, kuka ja mitä olet sielutasolla, rakkauden, ilon, inspiraation, luovuuden, helppouden, yltäkylläisyyden, terveyden ja elinvoiman ja loiston kera.

Voin tuntea nämä muutokset hyvin voimakkaasti.

Suurinta osaa sitä en vielä pysty pukemaan sanoiksi.

Elämämme muuttuu dramaattisesti, ja suurinta osaa siitä emme vielä edes tiedosta.

Mitä aikaa tämä onkaan elää ja kukoistaa maaplaneetalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >