HomeViestejäJudith Kusel1.9.2023 - Uuden Maan suhteet

1.9.2023 - Uuden Maan suhteet

UUDEN MAAN SUHTEET

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
1.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tällä merkityksellisellä hetkellä kaikki on valtavaa muutosta, transformaatiota ja kirkastamista. Uuden Maan suhteet eivät ole, mitä on ennen tunnettu, edes tässä elämässä. Se ei ole niinkään fyysistä yhteenliittymistä, kuin todellista sieluyhdistymistä ja rakkautta, suuren luottamuksen, kunnioituksen ja hellyyden kera.

Ei tarvita kuitenkaan sopimuksia, avioliittovaloja eikä mitään ulkoista, ei mitään sitovaa, sillä se ei ole tarpeellista. Se on yksinomaan kahden sielun välistä, antaen toisilleen vapauden olla itsensä ja näin sallia toisen harhailla pois, jos hän haluaa, tai kulkea rinnalla, silloin kun on sama taajuus ja aaltopituus toistensa kanssa, kun jaetaan sama visio, sama kutsumus ja kuljetaan samaan suuntaan.

Toinen ei ole kiinni toisessa. Toisella ei ole odotuksia, millainen toisen täytyy olla, miltä näyttää, miten käyttäytyä. Toinen ei projisoi omia ideoitaan, käsityksiään ja odotuksiaan toiseen. Ei sidota toista.

Kunnioitetaan oman sielunsa täysivaltaisuutta, yhtä paljon kuin kunnioitetaan toisen sielun täysivaltaisuutta. Sillä jumaluus on jo sisällä, läsnä kummassakin, kuten se on koko elämässä ja kaikissa elämänmuodoissa, ja rakkaus on ikuisesti läsnä, kaikissa olemassaoloissa ja kaikissa rinnakkaiselämissä ja universumeissa.

Rakkaus ei lopu koskaan.

Rakkaus on ääretön.

Kun kaksi sielua todella rakastaa, he tuntevat ja kokevat rajattomuuden – ääretön kokonaisuus, ja näin ollen sielun tutkiminen ei tunne alkua ja loppua, eikä se mitä sielu voi ilmaista, mitä se voi kanssaluoda, mitä se voi olla ja miksi tulla.

Siis rajaton sielu antaa toiselle rajattomalle sielulle runsaasti ääretöntä rakkautta, jota se ansaitsee.

Se on todellista rakkautta.

Sei tunne raja-aitoja.

Se ei tunne omistamista.

Se ei tunne rajoituksia.

Se on ääretöntä.

Se on puhdasta jumalaista energiaa.

Se on rakkautta.

Kaikki rakkaus alkaa rakkaudesta itseä kohtaan.

"Rakasta itseäsi, niin kuin rakastat sisäistä jumalaa, niin kuin rakastat naapuriasi, myös niin kuin rakastat itseäsi!"

Ote tekemästäni Kaksoisliekkisielutulkinnasta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >