HomeViestejäJudith Kusel21.8.2023 - Uuden Maan energiat

21.8.2023 - Uuden Maan energiat

UUDEN MAAN ENERGIAT

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
21.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan energioita lisätään ja myös päivityksiä kaikissa 12 kehossamme, kun taajuudet ja värähtelyt ovat muuttuneet oktaaveilla yhdessä yössä.

Heräsin tänä aamuna paljon valoa ympärilläni ja tulin tietoiseksi niin rakastavasta jumalaisesta energiasta, että tiesin minua ympäröivän aaltoja ja aaltoja jumalaista rakkautta, jumalaista valoa ja jumalalaista voimaa, koskaan ennen kokemattomalla tavalla.

Muutama viikko sitten seisoin hyvin korkean energian paikassa vuorilla, kun minulle näytettiin, mitä tapahtui, mutta symboleina. Tuolloin tämä yhdistyi energiatyöhön, jota minua pyydettiin tekemään ja jota tein.

Tänä aamuna minulle näytettiin laajennettu versio samasta, ja olin vain syvän kunnioituksen ja ihmetyksen tilassa. Minulle näytettiin, mitä tapahtui kosmisesti, kun ensimmäistä kertaa alun jälkeen uusi Maa oli täysin taas yhdistynyt 12 keskusaurinkoon ja 12 kosmiseen universaaliin aurinkoon.

Tämä on ennenkuulumatonta ja merkitsee, että olemme nyt jälleenyhdistyneitä 12 "solaariaurinkoon", 12 keskusaurinkoon ja 12 kosmiseen universaaliin aurinkoon ja jumalaisen lähteen poikiin ja tyttäriin.

Tämä merkitsee, että 5D–7D-tila on nyt laajentunut jo 9D–12D-tilaksi, luomisen monissa pyörivissä kerroksissa.

Palaamme ensimmäiseen Eedeniin, uudessa Maassa ja uudessa kultaisessa ajassa, kun jumalainen feminiinisyys uudestisynnyttää meidät kaikki, jotka nyt ylösnousemme uuteen valokehoon ja uuteen maahan, kun jokainen sielu on valmis tekemään sen.

En voi ilmaista sanoin, mitä tämä merkitsee kaikille meille – ihmissanat ovat riittämättömiä.

Olin galaksienvälisen neuvoston kokouksessa viime yönä ja minulle näytettiin, mitä tämä merkitsee. Taaskin tämä oli sellaista, mikä menee pitkälle ihmisymmärryksen yli ja sen voi ymmärtää vain ääretön sielu, samalla kun sydänkeskus laajenee jumalaisen valon, jumalaisen rakkauden ja jumalaisen voiman ehdottomaan puhtauteen.

Päästä irti menneisyydestä - ja kaikesta, mitä on ollut ennen.

Tässä ja nyt sinua kirkastetaan/muutetaan uuteen kehoon, uuteen kokemukseen ja täysin uuteen tapaan elää ykseydessä ja harmoniassa kaiken olevaisen kanssa.

Kaikki mikä esti tämän, oli jokaisen ihmisen oma vapaa tahto ja valinta. Monet eivät valitse ylösnousta, pääasiassa tuntemattoman pelosta.

Päästä irti ja salli egoitsesi astua täysin pois tieltä, ja anna vain korkeimman sieluitsesi jäädä. Sillä tämä on aika tehdä nuo luottamushypyt tuntemattomaan, kartoittamattomaan, ja sallia vanhan itsesi hävitä, jotta voit syntyä täysin uudeksi.

Mikä jumalainen lahja!

Niin paljon rakkautta. Niin paljon rakkautta. Niin paljon rakkautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >