HomeViestejäJudith Kusel19.8.2023 - Syvää kunnioitusta, ihmetystä, rakkautta ja iloa

19.8.2023 - Syvää kunnioitusta, ihmetystä, rakkautta ja iloa

SYVÄÄ KUNNIOITUSTA, IHMETYSTÄ, RAKKAUTTA JA ILOA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
19.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Syvää kunnioitusta, ihmetystä, rakkautta ja iloa!

Meitä pyydetään nyt – kun korkeampi sydänkeskuksemme avautuu ja nämä voimakkaat kosmiset energiat ankkuroivat meidät 5D–7D-tiloihin tavoilla, joista emme ole edes tienneet – muistamaan Maan hoitajuutemme, joka annettiin meille aivan alussa, kun Maa luotiin.

Kun vanha Maa nyt hajoaa, ja meidät vapautetaan noiden vihamielisten elementtien kahleista, jotka kaappasivat Maan tuhansia maavuosia sitten, meitä pyydetään muistamaan tämä hoitajuus, jota meidän täytyy harjoittaa jo tässä ja nyt, vaikka muutumme/kirkastumme uudeksi Maaksi.

Meitä pyydetään siunaamaan vedet, ilma, tulet, maa ja todella pitämään nyt huolta siitä, mitä on jo läsnä sen pinnalla ja sisällä tänä aikana. Se merkitsee, että näemme jumaluuden jokaisessa luomuksessa ja luontokappaleessa maan päällä ja sisällä, ja kaikissa elementeissä ja kivi- ja muissa (valta)kunnissa. Se merkitsee sen jumalaisen luomuksen fyysisen kehon kunnioittamista, jonka päällä elämme ja jota ilman emme voisi olla olemassa.

Teen tämän joka ikinen aamu. En siunaa ainoastaan elementtejä, vaan kaikki elävät olennot maan päällä – jokaisen puun, jokaisen kasvin, jokaisen kiven, jokaisen linnun, jokaisen eläimen, jokaisen hyönteisen – kaiken mitä voin ajatella ja sitten vielä sen yli. Et voi siunata ketään tai mitään, olematta siunattu itse!

Lisäksi avaat sydänkeskuksen paljolla rakkaudella, laajennat sen kuin valtavaksi häikäisevän valkoiseksi palloksi, ja sitten kuvittelet kaikkien olentojen sydänkeskukset ja säteilet rakkautta projisoimalla valopallot heidän sydänkeskuksiinsa. Tämä on rakastavinta ja korkeinta sydän-rakkaus-sielutyötä, jota voimme tehdä. Ei ole sinun asiasi, mitä tapahtuu, kun vapautat tuon pallon. Se on jumalainen asia. Teet pelkästään rakkauden teon, puhtaalla aikomuksella lähettää ehdoton rakkautta. Rakkautta ilman kiinnikkeitä, odotuksia ja manipulointia. Vain puhdasta ehdotonta rakkautta, laajentuneesta sydänkeskuksestasi heidän sydänkeskuksiinsa.

En voi painottaa tarpeeksi, miten tärkeää tämä on!

Maan mullistuksia tulee, kaikissa muodoissa, ja näin ollen mitä enemmän rakkautta annamme kaikille eläville olennoille maan päällä ja Äiti Maalle, sitä enemmän ylösnousemme totuuteen siitä, kuka ja mitä todellisuudessa olemme.

Alussa, kun tämän planeetan ulkokuori muodostettiin, galaksienvälinen laivue ja tieteilijät toivat elämää ja elämänmuotoja ympäri universumia asettumaan tänne. Kaikki nämä olennot tulivat vapaaehtoisena osallistumaan ensimmäisen Eedenin, Elysiumin, luomiseen. He tulivat tänne puhtaan rakkauden kera, aivan kuten me tulimme (ja monet vanhoista sieluista ovat niitä samoja sieluja, jotka toivat heidät tänne ja sitten asettuivat maan päälle). Näihin sisältyy Plejadit, Orion, Sirius, Iso karhu, Lyyra, Andromeda, Arcturus. Alun perin oli mukana 12 mestarigalaksia, mukaan luettuna Linnunrata.  

Olemme todellisuudessa kaikki tähtien lapsia, ja on aika luoda uudelleen tuo Eedenin puutarha uuteen Maahan. Kuitenkin tällä hetkellä teemme jo sitä, ja meidän täytyy ottaa täysi vastuu siitä, mitä kanssaluomme.

Silloin kun sydän on täysin auki ja syvästi yhdistynyt sieluun, voi olla vain rakkautta ja rakastava aikomus, ja tämä rakkaus ulottuu koko luomakuntaan. Emme voi satuttaa tai vahingoittaa mitään tai ketään, sillä tosiaankin tiedämme, että satutamme ja vahingoitamme vain itseämme.

Kaikki on YHTÄ.

OLEMME Äiti Maa, yhtä paljon kuin olemme Kristus, Buddha, Atma ja ikuinen itse. Sillä jumala on sisällämme ja kaikessa olevaisessa.

On aika vaatia jumalainen syntymäoikeutemme ja elää se!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >