HomeViestejäJudith Kusel15.8.2023 - Muutos voimistuu

15.8.2023 - Muutos voimistuu

MUUTOS VOIMISTUU

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
15.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutos voimistuu, kun meitä transformoidaan.

Niin paljon kuin selkkauksia näyttää tapahtuvan joissain osissa maapalloa, ei ole aika niellä pelkoa eikä negatiivisuutta jne., vaan pysyä tiukasti keskittyneenä sydämeen ja sieluun ja suuremman jumalaisen suunnitelman kehittymiseen.

Ei ole takaisinpaluuta – riippumatta siitä, miten paljon jotkut yrittävät epätoivoisesti tehdä sitä. Tässä ja nyt uusi on jo läsnä ja nousee koko upeuteensa.

Pysy aina ankkuroituna sydämeen ja sieluun, totuuteen siitä kuka ja mitä olet, mahtavaan "minä olen" -olemukseen, ja rakkauden ja puhtauden sydämeen, ja huomaat eläväsi eri tavalla.

Muutumme kaikissa kehoissa kristallimuotoon, kun tiheys hajoaa.

Todellisuudessa vanha 3D-tiheys hajoaa, ja näennäinen kaaos on itse asiassa massiivista uudestisyntymää paljon korkeamman värähtelytaajuuden elämään, paljon korkeammassa ulottuvuustilassa.

Avain kaikkeen siihen on omassa sydämessäsi ja sielussasi ja äärettömässä jumalaisessa voimassa sisälläsi kanssaluoda täysin uusi elämä ja uusia alkuja, ykseydessä ja harmoniassa kaiken olevaisen kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >