HomeViestejäJudith Kusel9.7.2023 - Aurinkonäky 7.7.2023

9.7.2023 - Aurinkonäky 7.7.2023

AURINKONÄKY 7.7.2023

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
9.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tunsin kutsun sisämaahan yhdistymään syvästi Äiti Maan kanssa, mutta yhdistymään myös muinaisiin energialinjoihin ja laululinjoihin, jotka koodattiin miljoonia vuosia sitten tässä muinaisimmassa maaperässä, joka oli kerran täynnä saaria ja sisämaameriä – silloin kun tämä oli edelleen osa ensimmäistä supermannerta, Elysiumia.

Sillä kaikki on tallennettu maisemiin, kiviin, vuoriin ja syvälle maan alle – valtavien luolien, kammioiden ja tunnelijärjestelmien kautta.

Busmannit, joiden DNA on ainutlaatuinen ja joita voidaan seurata 200.000 vuotta taaksepäin, ovat tämän maan suojelijoita. Kun heitä metsästettiin kuin eläimiä, he päättivät ylösnousta paljon korkeamman ulottuvuuden tilaan, jotta he voivat vartioida näitä pyhiä paikkoja ja sitä tietoa, jota heillä oli.

Nämä ovat olleet tosiaan niin vartioituja tähän saakka, että on paikkoja, joihin kenenkään ihmisen ei sallita astua, ennen kuin he ovat löytäneet ikuisen ykseyden ja yhtenäisyyden taas itsessään.

Sillä tässä pyhässä maassa on aurinkolasten syntymäpaikka.

Ja yhdistyin tähän maahan, suojelijoihin, vartijoihin ja muinaisihmisiin, ja he näyttivät minulle sen, mikä tarvitsi nähdä, sen jälkeen kun minulle oli näytetty nuo ovet, portit ja paljon muuta.

Minulle näytettiin valtava spiraaliaurinko, joka lähetti maaenergiaa, ja sitten säteili kuin valtava spiraaliaurinko. Jokainen säde oli täynnä spiraalienergiaa, jota sykki ylös ja alas ja oli täynnä kosmisia symboleja. Tämä valtava aurinko oli suoraan yhteydessä Siriukseen, Plejadeihin (Sanit uskoivat, että plejadilaiset olivat heidän luojajumaliaan) ja Orioniin.

Tämä tapahtui 7.7.2023.

Hämmästyksekseni tämä valtava spiraaliaurinko laajeni. Se täytti koko alueen häikäisevällä timantinvalkoisella energialla ja valolla, jossa oli häivähdys kultaa, ja se laajeni koko Etelä-Afrikan, sitten Afrikan ja koko maailman yli. Muinaiset aurinkokäytävät avautuivat ja maan laululinjojen muinaiset laulut raikuivat taas, yhdistyen nyt niihin, jotka ovat uutta Maata.

Leijonat karjuivat ja niiden karjunta raikui kaikkien laululinjojen läpi ja Siriukseen, sillä ne ovat pitäneet tätä kuolemattomasta ajasta saakka, Siriuksen kuninkaallisten leijonien kanssa.

Tätä vahvistivat galaksienväliset neuvostot ja laivueet, jotka kaatoivat energiaansa sisään ja tekivät valtavaa työtä, jota ei voi kuvata.

Se on muuttanut kaikkea palauttamattomasti, eli kaikki on siirtynyt nyt paljon korkeammalle 5D–7D-taajuuskaistalle. Vanha maa on nyt täysin integroitu uuteen. Valtava kosminen uudestisyntymä.

Näin ollen todellinen puhdistuminen on voimistunut.

Tämän valtavan kosmisen tapahtuman heijastevaikutus alkaa tuntua tosissaan. Valtavia uudelleenjärjestelyjä tulee, koska vanha hajoaa nyt, kun se ei voi pitää enää muotoa.

Aurinkojumalan lapset ovat palanneet.

Tämä muinainen maaperä palaa uudestisyntymässään todelliseen loistoonsa, kun sille sataa siunauksia.

Suuri Mama nousee ja kerää aurinkolapsensa suurella rakkaudella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >