HomeViestejäJudith Kusel28.5.2023 - Meidät vapautetaan

28.5.2023 - Meidät vapautetaan

MEIDÄT VAPAUTETAAN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
28.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meidät vapautetaan nyt monilla tasoilla, syvää alitajuista ohjelmointia, siteitä, kiinnikkeitä vanhaan 3D-matriisiin.

Minulle näytettiin tämä muutama päivä sitten syvällisesti.

Kosmisia energioita joita nyt virtaa sisään taivaiden komppanian ja kultaisten sateenkaaritulien ohjaamana, kiitää nyt päidemme läpi, purkaen kaiken, mitä sinne on koskaan ohjelmoitu tai laitettu tai kiinnittynyt ilman lupaamme kaikkien maaelämien aikana.

Minulle näytettiin häikäisevä, kultavalkoinen ankh, ja tämä laitettiin energeettisesti päihimme, mikä sitten hajotti kaiken sen puhtaimmaksi jumalavoimavaloksi.

Ankhia käytettiin aina äänirautana, kosmisena energiajohtimena ja monilla muilla tavoin, jotka olemme unohtaneet.

Tämä toimii intensiivisesti käpylisäkkeen, aivolisäkkeen, hypotalamuksen ja ka-rauhasen – päämme yläpuolella, liittäen sielutähteen – täyden ja korkeamman aktivoitumisen kanssa.

Tämä tapahtuu, jotta meidät viritetään nyt kirjaimellisesti korkeamman ulottuvuuden taajuusalueisiin ja olemme täysin sen totuudessa, kuka ja mitä olemme, kun korkeamman sieluitsemme avaimet ja koodit aktivoidaan.

Se mahdollistaa meille pääsyn korkeimpaan sielupotentiaaliimme, ilman vanhojen järjestelmien jne. ulkopuolista häirintää – riippumatta siitä, miten kovasti jotkut yrittäisivät säilyttää vallitsevan tilan.

Tietysti sieluilla on vapaa tahto ja valinta. Jotkut valitsevat jäädä tiedostamattomaksi.

Suuri muodonmuutos tapahtuu, ja se on ennenkuulumatonta.

Äiti Maria pitää sydämessään ja sielussaan virheetöntä aikomusta/suunnitelmaa uudesta valokehomuodostamme koko ihmiskunnalle.

Uudestisyntymä jumalaisessa rakkaudessa ja jumalaisen rakkauden kera.

Minä olen mitä olen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >