HomeViestejäJudith Kusel11.5.2023 - Suuri romahdus

11.5.2023 - Suuri romahdus

SUURI ROMAHDUS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
11.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme epäilemättä suuressa romahduksessa täällä omassa maassani, kun meidät työnnetään sähkönjakelussa äärimmäisyyksiin, eli neljä tuntia sähköä ja sitten neljä tuntia ilman. Eilen koko päivä meni ilman sähköä. Se työntää jokaisen äärirajoille – elämän kaikilla alueilla.

On ironista, että maassani jossa on runsaasti luonnonvaroja ja hyvin avosydämisiä ihmisiä. on tämä energiakriisi huonon johtamisen ja kaiken muun vuoksi, mihin en mene tässä.

Minulle on kerrottu jo seitsemän vuoden ajan, että tulisi suuri romahdus, ja olemme tosiaankin sen keskellä. Ja se leviää maailmanlaajuisesti ja monilla tasoilla vanhassa Maassa.

Kaiken tämän keskellä inhimillisyys lisääntyy, ja ihmiset todella auttavat toisiaan monin tavoin. Sydämet ovat auki, kun autamme toisiamme – olemmehan kaikki tässä yhdessä.

Eteläafrikkalaisten "älä anna koskaan periksi" -asenne tulee etualalle, ja sen myötä sinnikkyys, kun meidät pakotetaan nyt löytämään vaihtoehtoisia ratkaisuja. Lisäksi innovatiivisia ratkaisuja, loppujen lopuksi: "'n Boer maak 'n plan!" (Viljelijä tekee aina varasuunnitelman.)

Kyllä, kun menosta tulee vaikeaa, vahvat panevat hösseliksi (suom. huom. sananlasku, joka leikkii sanoilla), mutta sen myötä aina avoin sydän. Kun menosta tulee vaikeaa, eteläafrikkalaiset vitsailevat siitä, ja lisäksi he laulavat ja tanssivat.

Kuitenkin tässä on sateenkaarikansan suuri siunaus, Afrikan sydän on puhdas. Kaaoksen keskellä Ubuntu-henki nousee ja sen myötä virtaavat tämän ajan siunaukset.

Osaamme taidon olla virtaava, ei jäykkä. Saatamme voihkia ja valittaa, pyöritellen silmiä ja keksien vitsejä estämään meitä itkemästä, ja tietäen, että niin kauan kun voimme nähdä elämän huvittavuuden, voitamme! Ja prosessin aikana sydämemme avautuvat ja autamme ympärillämme olevia, joilla on paljon vähemmän kuin meillä.

Tämän lisäksi opettelen joka päivä nousemaan kaiken sen yläpuolelle. Tämäkin menee ohi ...

Opettelen joka aamu vain tietämään, että olen tällä planeetalla ennen kaikkea palvelemassa rakastavasti, ja mitä ikinä tapahtuu sisälläni ja ympärilläni, se yrittää vain häiritä minua. Palvelen siihen päivään saakka, kunnes lähden tältä planeetalta iäksi.

Tämän lisäksi löydän iloa auringonpaisteesta, lintujenlaulusta, uskomattomasta luonnonkauneudesta kaikkialla ympärilläni, ihmisten hymyistä, kukista ja sateesta (onhan kaikki sade Afrikassa siunaus), pienistä asioista, jotka tuovat minulle iloa. Pyrin löytämään kauneutta ja rakkautta kaikkialta. Ja teen aikaa olla vain kiitollinen siitä, mitä minulla on ja mitä voin tehdä ja olla.

Kyllä, elämä saattaa olla kaoottista.

Kyllä, minua ja meitä työnnetään pois mukavuusalueiltamme ja enemmän ja enemmän suureen tuntemattomaan. Mutta se on hyvä asia! Olemme innovatiivisia ja löydämme ratkaisuja. Olemme aina löytäneet. Ja aina löydämme, koska Afrikka ei ole arkajaloille – se on rohkeille.

Ja hymyileville kasvoille, tanssiville jaloille ja musiikille, joka herättää sielun. Kun kanssasisareni ja -veljeni alkavat laulaa, heidän sielunsa puhuvat yhtä paljon kuin heidän rumpunsa, kun heidän jalkansa tanssivat Mama Afrikan ikivanhojen rytmien tahtiin.

Minulle on aina kerrottu, että uusi Maa nousee Mama Afrikasta, ja se nousee.

Ja olen täynnä kiitollisuutta – että olen elossa, voin hyvin ja olen planeetalla tänä aikana, ja nyt jatkuvasti noustessa uuteen Maahan, uuteen elämään ja uusiin alkuihin, katson romahdusta riemuiten.

Kyllä, sen kaiken täytyy romahtaa, ratketa saumoistaan, eikä vain täällä, vaan kaikkialla. Minulle on näytetty, ja tiedän.

Kuitenkin tiedä, että feenikslintu nousee tuhkasta.

Uusi elämä itää siitä samasta siemenestä, joka salli itsensä kuolla.

Ja uusi Maa nousee sydämistä ja sielusta ja koko olemassaolon syvyyksistä, kaikissa elämänmuodoissa, ja niin myös uusi kultainen aika.

Olen kiitollinen.

Jumala siunatkoon Afrikkaa, ja sen lapsia ja lapsenlapsia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >