HomeViestejäJudith Kusel22.2.2023 - Kaikki muuttuu jatkuvasti

22.2.2023 - Kaikki muuttuu jatkuvasti

KAIKKI MUUTTUU JATKUVASTI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
22.2.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaikki on suuressa virtaustilassa, kun vanhaa lingotaan pintaan – syvältä alitajunnastamme ja myös kollektiivissa.

Varaudu asioiden kuumentumiseen. Ja mitä tahansa velloo tai tulee pintaan tai mikä tuntuu häiritsevältä tai järkyttävältä, niin päästä vain irti siitä, mistä sinun täytyy päästää irti sisälläsi, mukaan luettuna pelot, ja tee tuo sisäinen vapauttamis- ja parantamistyö. Sitten päästä irti.

Yhdisty välittömästi korkeampaan sieluitseen ja jumaluuteen sisällä, ja palauta tasapainosi. Pyydä jumalaista ja kosmista apua, ja sitä annetaan.

Silloin kun luulemme, ettemme kykene jatkamaan enää, apua ilmestyy aina jossain muodossa, kun meitä kannetaan ja tuetaan rakkaudella näiden valtavan muuttavien aikojen läpi.

Vesielementti tuntuu monin tavoin nyt, kun astumme täysin Vesimiehen aikaan. Vesi on joustavaa ja juoksevaa. Vedellä on muisti, ja vesi on täynnä pyhää geometriaa ja pyhää elämän antavaa voimaa.

Vesi virtaa ja löytää uusia reittejä ja se keksii uutta virtausta. Se puhdistaa ja raivaa, ja se tuo uutta elämää muotoon ja olemiseen. Kehomme koostuu pääasiassa vedestä. Vettä on maan pinnalla, ja myös maan sisällä on maanalaisia jokia, puroja ja meriä.

Kun mennään ulkoavaruuteen, siellä on nestemäistä vettä, ei ilmaa. Yksi astronautti melkein hukkui ulkoavaruuteen yrittäessään tehdä avaruuskävelyä, koska vesi pääsi hänen hengityslaitteeseensa. Planeetan ympärillä on vesirengas ja kaikkialla avaruudessa.

Vesi liitetään usein tunteisiin, syviin tunteisiin. Näin ollen vesi reagoi rakastavaan energiaan ja kasvattaa sitä. Negatiivinen energia vääristää vesimalleja/kaavoja.

Huomaamme tulevamme aina vain herkemmäksi negatiiviselle energialle ja energiakentille. Vettä ei voi strukturoida – se virtaa, minne haluaa.

Kun meistä tulee nestemäisempiä, mekään emme pysty ylläpitämään enää strukturoitua elämää ja olemassaoloa. Meistä tulee juoksevampi, joustavampi ja virtaavampi, ja tämän prosessin aikana avaamme/aloitamme vesielementin tapaan uusia reittejä, uusia elämänmuotoja, uusia alkuja, kun kanssaluomme uutta kultaista aikaa, sisällämme ja ulkopuolellamme.

Olemme tosiaan "nestettä" rakkaudessa, rakkauden kera ja rakkauden kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >