HomeViestejäJudith Kusel26.1.2023 - Voimakkaiden ja kauaskantoisten muutosten tuli

26.1.2023 - Voimakkaiden ja kauaskantoisten muutosten tuli

VOIMAKKAIDEN JA KAUASKANTOISTEN MUUTOSTEN TULI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
26.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voimakkaiden ja kauaskantoisten muutosten tuli pyyhältää Maan yli, ja erityisesti energia- ja pyhien keskusten yli, sekä kaiken elämän ja kaikkien elämänmuotojen maan päällä ja sisällä.

Komeetta joka nähtiin viimeksi 50.000 maavuotta sitten ja joka tulee 2.2.2023, voimistaa tätä prosessia, ja se on ohjelmoitu päästämään valloilleen suunnattomia muutoksia maan päällä. Sillä on heijastevaikutus kokonaisuuteen, ja erityisesti pohjoiseen pallonpuoliskoon, kun se mitä ohjelmoitiin maahan tuolloin, nousee ja tuo vielä lisää syvällekäyviä/laajamittaisia muutoksia.

Ja sitten Maan akseli on kallistumisen partaalla, ja silläkin on heijastevaikutuksia kaikkeen elämään ja kaikkiin elämänmuotoihin.

Tosiasiassa ei ole mitään pelättävää, on vain valtavia muutoksia hyväksyttäväksi.

Energiat ovat nyt niin voimakkaita, että meistä kaikista tuntuu, kuin kulkisimme tulen läpi. Ja tosiaankin, tällä hetkellä tapahtuu valtavaa puhdistumista tuella, vesielementillä, joka "nesteyttää" kaiken. Kun tuli ja vesi kohtaavat, tulee höyryä, ja sekin voi olla erittäin voimakasta energiaa.

Kaikki sellainen tulee nyt pintaan, minkä tarvitsee tulla, ja sen muuntaa tuli ja lisäksi nesteyttää vesielementti ja valtava plasmaenergia, jota vapautetaan.

Toisinaan vain tiedät, että sinun täytyy ottaa vapaata ja olla itseksesi ja levätä, jotta fyysinen kehosi (joka myös käy läpi dramaattisia muutoksia, tiheydestä valokehomuotoon) voi päästä ajan tasalle kaikessa tässä ja myös sielun kanssa.

Tätä kaikkea voi navigoida vain avoimen sydämen ja sielun kautta. Pysyä keskittyneenä ehdottomaan rakkauteen, mitä tahansa tapahtuu, ja pysyä täysin yhdistyneenä yhdeksi jumalaisen lähteen kanssa.

Navigointityökalut ovat siellä – sisälläsi – ja vielä enemmän, jumalainen opastus, voima ja viisaus, täynnä puhdasta rakkautta.

Monet sielut valitsevat lähteä planeetalta mieluummin, kuin käydä läpi tämän intensiivisen puhdistusvaiheen, kun taas ne jotka valitsevat jäädä, astuvat nyt täysin viisaisiin ja rakastaviin johtajarooleihin, kun opastamme ihmiskuntaa uuteen Maahan ja uusiin alkuihin.

Afrikka, eteläinen pallonpuolisko, pitää asiat vakaana.

Tämä on uusien alkujen aikaa kaikilla rintamilla, kun vanha tekee tietä uudelle. Tämä julistettiin aikakausia sitten, ja se kaikki tapahtuu nyt.

On aika riemuita – sillä vanha hajoaa.

Uudestisyntymän uusi alku on täällä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >