HomeViestejäBlossom Goodchild21.2.2021 - Viesti Valoliitolta

21.2.2021 - Viesti Valoliitolta

VIESTI VALOLIITOLTA

Kanavoinut Blossom Goodchild (www.blossomgoodchild.com)
21.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Blossom (B): Huomenta! Täällä sitä ollaan taas kerran. Suoraan asiaan, jos sopii. Monet ovat huolissaan siitä, että sanotte aina asioiden menevän vielä paljon enemmän mullin mallin, kuin ne jo ovat. Voitteko käsitellä tarkemmin sitä?

Valoliitto (V): Lämmin "hei" sinulle, Blossom, ja jokaiselle sielulle joka läsnä täällä. Ensinnäkin sanoisimme, että kaikki mitä tulee, ei ole mitään, mitä ette pysty käsittelemään! Sillä jokaisen sisällä on mekanismi, joka laukaisee vahvuuden, kun sitä tarvitaan.

B: Mekanismi?

V: Niin kuvaisimme sitä, ja tosiaankin, Blossom, on tiedetty kautta historianne, että uskomatonta vahvuutta tulee sisältä, kun kohdataan tilanteita, jossa vahvuutta ja rohkeutta tarvitaan. Muistakaa tämä!

B: Mainitsin taannoin erässä haastattelussa, että ajatukseni tästä oli, että sikäli kun totuus paljastuu, koko planeetta menee shokkiin eivätkä jotkut yksinkertaisesti tiedä, mitä pitää tehdä tai miten käsitellä se. Olenko oikealla sivulla tässä?

V: Olet tosiaankin, Blossom, sillä tulee esiin totuuksia, jotka pirstovat monia unelmia siitä, mitä ajateltiin tai tiedettiin olevan totta omassa todellisuudessa.

Siis sanoisimme, että paljastuessaan nämä totuudet muuttavat sitä, miten asiat ovat tällä hetkellä.

B: Sanoitte, että "kaikki" menisi enemmän mullin mallin?

V: Siltä epäilemättä näyttää. Ikään kuin koko maalima olisi kääntynyt ns. ylösalaisin. Tämä ei jätä koskematta yhteenkään sieluun, ja kuitenkin hyvin monet tietävät, että tässä se on.

Tämä on se kutsu, jota he ovat odottaneet – koko elämänsä!

B: Miten he tietävät?

V: Koska he tuntevat sen. Tiedätte oman tietämisenne – ei ole kysymystäkään siitä, ettei tiedä.

Siis vaikka asiat tulevat pahemmiksi, tavallaan, voitaisiin tarkastella sitä myös asioiden parantumisena samanaikaisesti. Tunnistetaan, että asiat ovat ehdottomasti liikkeessä, vaikka uutiset näyttävät toisinaan uskomattomilta toistaessaan järkytystä, kun lisää paljastuu. Yksilö tuntee olemuksessaan vielä voimakkaammin, että nyt liikutaan aimo harppauksin parempaan maailmaan.

Puhtaanpa vahvuudesta, jos saamme?

B: Saatte!

V: Mitä vahvuus on? Se voidaan tulkita helposti fyysisestä perspektiivistä. Yksilö pystyy nostamaan, yksilö pystyy kestämään valtavasti fyysisesti. Kuitenkin sen tekemiseksi vaaditaan paljon treeniä, jotta keho on valmistautunut, kenties maratoniin jne. Täytyy tehdä paljon työtä etukäteen, eikö vain?

Sama pätee sisäiseen vahvuuteen. Olemuksen vahvuuteen.

Olette kaikki valmistautuneet tätä aikaa varten. Silloinkin kun tunnette väsyneenne odottamiseen, säteilette kuitenkin valoanne, ja tuo valo on ns. valmistautumistreeniänne.

Ette ole olleet toimettomana, sillä olette lähettäneet rakkautta ja tehneet kaikkea, mitä teiltä vaaditaan näinä aikoina, ja "korkeissa asemissa" olevia ylennetään sillä vahvuudella, jota virtaa jatkuvasti teistä.

Kun nämä ajat etenevät, niin vaikka teistä tuntuu väsyneeltä ja veltolta, te tiedätte, kun on se aika! Sisäinen vahvuus näytetään ulkopuolella.

B: Kuulen: "Laita jalkaasi tanssikengät"? Outoa!

V: Kuitenkin aivan oikein, Blossom. Kärsivällisyyttäsi on koeteltu ja testattu äärimmilleen. Kuitenkin tulevina päivinä uskomme, että sanoisit olevasi valmis rokkaamaan!

B: Siis asioiden meneminen mullin mallin ei välttämättä ole huono asia?

V: Blossom, miten totuus voi olla huono asia? Se saattaa olla järkyttävä asia, kaikille. Kuitenkin sitten kun se on sisäistetty ja kohdattu, niin ne jotka ovat odottaneet, ne jotka tiesivät tämän olevan tulossa, ovat valmiita ryhtymään töihin innokkaasti ja halukkaasti. Tietäen, että tätä he tulivat planeetalle tekemään.

B: Selkeyden vuoksi, tarkoitatteko, että tässä on kyse palojen keräämisestä?

V: Paljon enemmästä, Blossom. Siinä on kyse eksyneiden, hämmentyneiden, vihaisten ja epäuskoisten auttamisesta. Siinä on kyse heidän saamisestaan taas polvilta jaloilleen ja heidän osoittamisestaan sillan suuntaan. Joitain tarvitsee ehkä saattaa, jotkut voivat "tajuta sen" välittömästi ja saattavat muita.

Se on suurta yhdistymisen aikaa. Aikaa jolloin ne jotka ovat tunteneet, etteivät he ehkä koskaan pidä toista sylissään, voivat halata fyysisesti sielua toisensa jälkeen, ilman pelkoa.

Miten monelta on riistetty halaukset? Se on välttämätöntä sieluruokaa ihmistilassa, ja se on epäoikeudenmukaisesti kielletty.

Rakkaushalauksista tulee päiväjärjestys!

Kaikki tämä rakkaus jota olette varastoineet – antaneet myös, kyllä – kuitenkin on hyvin paljon vahvuutta rakkaudessa, jota on muodostunut sisällenne.

Olette valmis ja valmistautunut siihen, mitä on tulossa. Älkää epäilkö sitä.

B: Se on todellakin hyvä kuulla, sillä monet tuntevat nääntyvänsä ja ihmettelevät, miten ihmeessä he pääsevät näiden aikojen läpi, erityisesti jos tilanne pahenee.

V: Kuitenkin tietäkää, että silloin kun vaikuttaa pahenevan, on tullut se aika, jolloin asiat liikkuvat eteenpäin, kuten olemme sanoneet.

Pyydätte jatkuvasti vahvuutta ja opastusta, ja havaitsette jatkuvasti, että kaikki vaadittavat resurssit avautuvat sisällänne. Kaikki mitä tarvitsette, on sisällänne – nyt.

B: Se täytyy vain herättää, niinkö?

V: Ei, se on jo hereillä. Se odottaa työtehtäviään.

B: Tämä resonoi helposti ja mukavasti kanssani, ja kuvittelisin, että se resonoi monien muidenkin kanssa. Kiitos.

V: Vahvoista vahvimpia.

Muistakaa. Muistakaa. Muistakaa.

B: Tarvitseeko meidän muistaa? Emmekö vain tunne sen edessä olevina aikoina?

V: Todellakin. Kuitenkin tämä työ jonka on määrä alkaa – paljon suuremmalla ymmärrystasolla kuin nykyisenne – vaatii kaiken sen säteilemistä, mitä olette, voidaksenne viedä hommanne loppuun.

Olkaa ystävällinen itsellenne. Hoivatkaa itseänne. Ladatkaa akkunne. Sillä vaikka tiedätte tekevänne, mitä tulitte tänne tekemään, on niin paljon "kysyntää/vaatimuksia", että voi helposti nääntyä.

Siis on hyvin tärkeää huolehtia itsestänne ensin ja ennen kaikkea, jotta teillä on jatkuvasti vahvuutta palvella toisia, jotka tarvitsevat kovasti tietoanne ja rakkauttanne.

B: Kun sanotte "tietoa", mitä tarkoitatte?

V: Tietoa rakkaudesta. Tietoa siitä, miten ollaan oma itsensä rakkaudessa. Tietoa rakkauden tietämisestä itsessään.

Sillä sanomme sinulle, Blossom, ja kaikille muille jotka asuvat planeetallanne tänä aikana, että rakkaus – ja vain rakkaus – auttaa teitä selviämään. Kyetäksenne auttamaan toisia ymmärtämään, että he ovat osa jumalaa.

Katsokaa taaksepäin vuosia ja tunnistakaa ero itsessänne. Katsokaa sitä tapaa, miten lähestytte tilanteita ja sieluja nyt verrattuna entisiin aikoihin. Tunnemme, ettei yksikään teistä sanoisi, että olette samanlainen.

Sillä olette alkaneet tietää rakkauden, ja tietonne tästä rakkaudesta, siitä kuka olette, on muuttanut teitä. Se on muuttanut tapaanne lähestyä asioita. Se on muuttanut tapaanne kunnioittaa muita. Se on muuttanut kaikkia asioita itsessänne, koska muistatte, mitä aito rakkaus on ja mistä se tulee.

Se tulee jumalasta. Olette osa jumalaa.

Siis kuvitelkaa, että sitten kun monet jotka eivät ole muistaneet vielä itseä, heräävät totuuksiin, jotka ovat käsittämättömiä, he tarvitsevat paljon apua, paljon palvelua, hyvin monin tavoin, jotta hekin voivat "tajuta sen".

Teidän ja kaiken tietämänne myötä, he ottavat teitä kädestä ja kävelevät tuolle sillalle, vaikka ovat uupuneita ja pökerryksissä.

Tietäen, ymmärtäen, että heidän määränpäänsä on uusi koti, jossa on tarjolla lepoa ja toipumista, kunnes tulee aika, jolloin hekin voivat omaksua roolinsa ja tehdä muille saman, minkä te olette tehneet heille.

Rakkaimmat sielut, tiedämme, että tämä aika, jossa koette hyvin paljon mullistusta, on osoittautunut hyvin vaikeaksi. Jokaisen esittäessä rooliaan ja löytäessään itsensä paikasta, jossa he eivät kenties oikeasti halua olla.

Kuitenkin valtavia muutoksia on määrä tapahtua. Ja sanomme, että vaikka paljon pimeyttä tulee valoon, siirtyminen tapahtuu hyvin nopeasti, sitten kun tietyistä protokollista on luovuttu (?).

B: Mitä tarkoitatte?

V: Sitten kun pallo pyörii – pallo jonka kaikki voivat nähdä pyörivän – asiat jotka on valmisteltu loksahtamaan paikoilleen, loksahtavat nopeasti.

Nämä edessä olevat päivät, kuten tämänhetkiset päivät, ovat osa jumalaista suunnitelmaa. Jumalaisessa suunnitelmassa ei ole virheitä!

Matkan jokainen askel on pikkutarkasti ajateltu – vaikuttaa siltä tai ei – jotta pimeys voidaan poistaa ja valo ottaa taas kerran oikeutetun paikkansa.

B: Minun on hyvin vaikea kuvitella erilaista maailmaa. Sitä johon olemme menossa, ja mielestäni minulla on hyvä mielikuvitus.

V: Tunne se, Blossom. Tunne rakkaus. Vedä syvään henkeä ja tunne rakkaus sydämessäsi.

Toista tuota mantraa, kun teet sen. Jatka tämän tekemistä.

Joka kerta riemuitset siitä, kuka olet, ja vahvistat – et vain itseäsi, vaan kokonaisuutta, sillä "minä olen" on kaikki ihmiset.

Meillä on täysi luottamus, että ne jotka olivat vapaaehtoisia ja jotka valittiin olemaan täällä tänä aikana ja hoitamaan tämä homma, tekevät sen, ovat tehneet sen!

Mitä juhlan aikaa kaikille, kun tämä tehtävä on suoritettu.

B: Voi, todellakin! Voimmeko kaikki mennä ajelemaan valoaluksissa paikalliseen huvipuistoon? Kiitollisuudessa. Rakastavassa palvelussa. Minä olen, ja minusta tuntuu paljon kirkkaammalta!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >