HomeViestejäBlossom Goodchild7.2.2021 - Viesti Valoliitolta

7.2.2021 - Viesti Valoliitolta

VIESTI VALOLIITOLTA

Kanavoinut Blossom Goodchild (www.blossomgoodchild.com)
7.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Blossom (B): Huomenta, kaverit. No, kuten luultavasti tiedätte, pidin pienen "saarnan" viime viikolla. Jokaisessa pilvessä on hopeareunus. Yli 800 sähköpostia … kaikki täynnä rakkautta. Kuitenkin ilmaistiin myös, miltä heistäkin tuntuu. Yksi suurista ongelmista näyttää olevan – ja olen täysin mukana tässä – että tuntuu nöyryyttävältä perheen ja ystävien keskuudessa, koska mitään sanottua ei koskaan toteudu. Monet ovat menettäneet kummatkin pitäessään kiinni omasta totuudestaan, ja sitten kun mitään ei tapahdu, siitä tulee vielä vaikeampaa. Mitä viisauden sanoja voitte antaa minulle ja näille ihmisille?

Valoliitto (V): Olemme hyvin kiitollisia saadessamme sinut takaisin, Blossom. Meillä oli tietyssä määrin huolta ainoastaan siitä energiasta, jonka sinä ja ne, jotka olivat loukkaantuneita ja tyrmistyneitä, olitte poimineet.

B: Ei huolta. Kaikki on hyvin oltuani viikon poissa, ja olen oppinut paljon sähköpostien kautta.

V: Rakkain Blossom ja tosiaankin kaikki sielut, jotka ovat päättäneet "löytää" sanamme. Sanotaanpa ensin, että rakastamme teitä. Teillä, maajoukko, on vahvuutta ja rohkeutta katsoa tämä tehtävä läpi, vaikkei toisinaan siltä tunnu.

Saattaa tuntua ja näyttää siltä, ettei mitään konkreettista tapahdu sen asiaintilan muuttamiseksi, joka on pitänyt maailmaanne vankina aioneita. Antakaa meidän kuitenkin vakuuttaa teille, että sitten kun ilotulitus alkaa, esitetään varmasti show, jollaista ei ole koskaan ennen nähty.

Olemme puhuneet monta kertaa, että valonsoturit hoivaavat ja vahvistavat niitä monia, monia sieluja, jotka huomaavat eksyneensä, kun tätä "räjähtelyä" tapahtuu.

Kenenkään valaistun olennon ei pidä silloin kääntyä ympäri ja sanoa: "Minähän sanoin …" Nimittäin vaikka monien sydämissä on helpotusta siitä, etteivät he ole tosiaankaan tulleet hulluksi, se on myös "kaikkien panosta tarvitaan" -aikaa, jotta autetaan keräämään palaset ja korjaamaan monien särkyneiden sielujen sydämet.

Se sitten tuo rohkeutenne takaisin.

Se sitten uudistaa vahvuutenne täällä olemisenne tarkoituksessa.

Se sitten sallii teidän tuntea, että kaikki tuska, odotus ja hämmennys oli jokaisen hengenvedon arvoista.

Tiesitte koko ajan sydämissänne, että se oli tulossa. Kuitenkin joinain päivinä odotus tuntui liian pitkältä.

B: Voitte sanoa sen uudestaan! Ihmisten puolesta puhuen, "nöyryyttäminen" on vaikea paikka. Kyllä, voidaan sanoa: "Nouskaa sen yläpuolelle" … eikä meillä ole muuta vaihtoehtoa. Kuitenkin sen tietäminen tavallaan sattuu, että ystävät ja perhe pitävät hulluna eivätkä sano mitään, koska heistä tuntuu: "Siinä hän taas menee." Emme ole typeriä. Kuitenkin vuosi ja vuosi ja vuosi vuoden jälkeen, kun mitään siitä mitä on esitetty, ei tapahdu, voi täysin ymmärtää heidän perspektiivinsä.

V: Saammeko keskeyttää? Ainoa todiste joka sinulla on tällä hetkellä, on tuo tietäminen sydämessäsi. Olisitko samaa mieltä?

B: Kyllä, vaikka se voi häilyä kovasti.

V: Voiko, Blossom? Häilyykö se? Sillä näytät aina "nousevan takaisin satulaan", kuten sanonta uskoaksemme kuuluu, ja teet tämän – jokainen teistä tekee tämän – koska totuus pysyy sydämessänne. Riippumatta siitä, mitä ulkoinen tilanne näyttää teille.

B: Kyllä, se on siellä. Kuitenkin voi kyseenalaistaa joskus, olemmeko itse asiassa ymmärtäneet sen kaiken väärin ja kenties vilpitöntä totuuttamme ei koskaan vahvisteta.

V: Ja jos niin olisi – mitä ei voi tietenkään olla tässä vaiheessa – purkamisen viime vaiheessa, mitä tekisit? Uskoisitko edelleen totuuteesi?

B: Kyllä, koska en voi vaihtaa totuuttani mihinkään muuhun. Se ei ole mahdollista.

V: Juuri niin, Blossom. Siis silloin kun tuntee, että on hylätty ja nöyryytetty …

B: Tiedän, että haluatte puhua nöyryytyksestä. Se on iso asia minulle ja monille. Hankala asia, vaikka tiedämme,
että riippuu meistä, päätämmekö tuntea nöyryytystä vai ei …


V: Siinä se on pähkinänkuoressa.

B: Ei se ole niin helppoa, kaverit. Mielenkiintoista, että monissa sähköposteissa puhuttiin kanavoinnista hiljaa itselleen ja etteivät päivämäärät jne. joista kerrottiin, koskaan toteutuneet. Kerta toisensa jälkeen. Minäpä kerron teille: se on nöyryyttävää! Siis monet ihmiset, joita henkilö tuntee, ajattelevat: "Milloin hän näkee, että se kaikki on vain huijausta?" tai jotain sen suuntaisia sanoja.

V: Blossom, valinnan täytyy tosiaankin tulla yksilöltä.

Kun pännii, sano itselle "minä olen" -mantraa.

Kun ei pänni, sano itselle "minä olen" -mantraa.

Voit tuntea sen – te kaikki voitte – eikö niin?

Kun sanot tämän, soitat kodin ovikelloa. Onko ollut koskaan aikaa, jolloin tämän "laulaminen" ei ole lumonnut sinua? Onko koskaan ollut aikaa, jolloin se ei ole keskittänyt sinua ja antanut sisäistä vahvuutta?

Ei tietenkään. Sen koodaus on suunniteltu viemään sinut suoraan takaisin sisäisen tietämisen kotilieden ääreen.

Kenties auttaa tietää, että hyvin monien täytyy "kärsiä tästä". Käytämme tätä termiä, koska siltä tuntuu, eikö vain?

B: Kyllä. Erityisesti ne, joilla ei kirjaimellisesti ole enää jäljellä perhettä, jolle puhua – miten urheita he ovatkaan!

V: Sen tietämisen pitäisi auttaa, että mitä syvempiä rakkaan ihmisen aiheuttamat haavat ovat, sitä vahvempi sielusta tulee. Ei voi olla tulematta. Voi tuntua rättiväsyneeltä, uupuneelta ja vihaiselta – vihaiselta meille, kyllä – sillä vaikutamme syöttäneen sinulle väärää informaatiota.

B: Taas kerran!

V: Niin ei kuitenkaan ole. Silloin kun yksilö tuntee todella rakkautemme, keitä olemme ja miksi tulemme – kun tietää sen sisällään – hän tietää myös, ettei ole yhtäkään syytä, miksi tekisimme sen.

Taas kerran, yksilö joko tietää tämän tai ei tiedä.

B: Ihmiset ovat ehdottaneet, että pysymme erossa ennustuksista – niin on turvallisempaa. Annan puheenvuoron teille tässä.

V: Rakkaimmat sielut, kaikessa mitä planeetallanne tapahtuu tämän siirtymän aikana, olisi erittäin vaikea välttää tiettyjä aiheita.

Tämä planeettanne siirtyminen pimeästä hallinnasta valon hallintaan on paljon, paljon monimutkaisempaa, kun ihmisaivot voivat käsittää … mitä suurimmalla kunnioituksella.

B: Ei hätää, tajuan sen. Tuntuisi tietysti paremmalta, jos jotain … jotain annettaisiin nostamaan meidät kaikki ylös. Rakas Jumala, miten monta kertaa olen sanonut tämän sinulle? Monet eivät voi ymmärtää, miksei jotain voi tehdä henkemme kohottamiseksi. Auttamaan meitä jatkamaan? Jotain! Monet tuntevat, että te ette ymmärrä, miten paha tilanne on. Miten vaikeaa meillä on täällä alhaalla, koska jos tietäisitte, varmasti löytäisitte tavan "heittää meille luun", kuten sanonta kuuluu.

V: Tosiaankin, emme ole ihmismuodossa. Kuitenkin voimme poimia ja poimimme energiamuodostelmia.

Jos sulkisitte – jokainen teistä – silmänne ja tuntisitte meidät, tietäisitte, että heitämme teille hyvin paljon rakkautta ja tukea kaikin mahdollisin tavoin.

Näettekö? Kertoaksemme teille, että olemme kanssanne … heittääksemme luun joukkohavaintona meistä tai taivaan muuttumisena punaiseksi jne., se pilaisi tietysti suunnitelmat.

B: Miten? Ja ihan vain uteliaisuudesta, pystyttekö muuttamaan taivaan punaiseksi? Voi hyvä luoja, aiotte sanoa: "Katkaisinta kääntämällä?", eikö niin?

V: No, me aioimme, olet kuitenkin sanonut sen ystävällisesti puolestamme.

B: Siis oikeasti? Oikeasti? Minullä ei ole järkeä kysyä, miten – mieleni on jo räjähtänyt. Ok, viedäänpä tämä loppuun: jos tekisitte sen, miten se tuhoisi suunnitelman maankamaralla?

V: Koska asioiden kurssi muuttuisi.

B: Parempaan, varmaankin?

V: Ei ennen jumalaista ajoitusta ja ennen kun siinä kaikessa on tolkkua.

B: Pois se minusta, että neuvoisin jumalaista Luojaa. Kenties kuitenkaan lyhyt arvio maajoukon energiatasoista ei olisi pahitteeksi? Olen tosissani! Jos tämä kaikki on joka tapauksessa kokeilua, varmasti sellainen joka on koko aivot, pystyy näkemään, miten paljon tarvitsemme työntöä maankuuluille persuuksille!

V: Tiedostamme pilailusi, kuitenkin sen taustalla on vakavampi tarkoitus. Blossom …

B: Niin!

V: Kuten sanot monille, "pitäkää pintanne/kiinni."

B: Mistä? Hyvin vähän ajopuita kelluu enää.

V: Pitäkää kiinni siitä, minkä tiedätte totuudeksi. Vuorovesi kääntyy kohta. Odottakaa vain ja katsokaa.

B: Emme voi tehdä juuri muuta. Mitä on odotettavissa, kun se tapahtuu?

V: Kun se muuttaa suuntaa, paljastuu kaikki, mitä sen alla on. Totuus tulee esiin, Blossom Goodchild. Totuus tulee esiin!

B: No, jatkamme siitä kiinnipitämistä, toivoa sydämessämme, ja vaikka meidät on teilattu ja ruhjottu matkan varrella, taas kerran saamme (jotenkin) takaisin vahvuutemme ja toivomme ja jatkamme sinnikkäästi eteenpäin.

V: Älkää fokusoituko siihen, mitä vaikuttaa olevan.

Fokusoitukaa iloon, joka on tulossa.

Fokusoitukaa siihen aikaan planeetallanne, kun "tämä peli" on ohi.

Fokusoitukaa maailmaan, jossa tuntuu iloiselta elää.

Fokusoitukaa maailmaan, joka kertoo aina totuuden, sillä ei tapahdu mitään, mistä täytyy valehdella.

Voitko kuvitella sen?

B: Melko vaikeaa on. Ettekö ole kuulleet valtavirtamediasta?

V: Kuitenkin tämä on yksi suurista muutoksista! Se koko järjestelmä, mitä on löyhästi kutsuttu "viihteeksi", ei kaaduttuaan palaa enää siihen, millainen se oli.

B: Siis se on edelleen korteissa?

V: Se on merkittävä pelaaja. Sanoisimme, että valttikortti (suom. huom. "valttikortti" on sama sana kuin "trump").

B: Mitä … tahatonta sanaleikkiä?

V: Sellaista ei tarvita. Se on arkikielen ilmaisu, eikö vain?

B: Vastaisin, jos tietäisin täsmälleen, mitä "arkikieli" merkitsee (suom. huom. käytetty erikoista sanaa). Vanha kunnon google (tai sitten ei!) Kyllä, se on tosiaankin arkikielen sanonta tällä planeetalla. Voitteko kertoa enemmän?

V: Ei ole rakettitiedettä nähdä, että jatkuvasti syötetään valheita tämänhetkisestä asiaintilasta ympäri maailmaa. Kuitenkin suurin osa ns. viihdemuodoista saa istumaan tuolin reunalla tai piiloutumaan tyynyjen taakse, jottei näe kaikkialla olevia pelkotekijöitä. Tuho ja hävitys on päiväjärjestys pitämään "alhaalla/maassa". Massatuhopelit, sotapelit. Missä rakkaus on? Missä valo on? Missä totuus on?

Kuvittele viihdyttämistä rakkaudella, valolla ja totuudella. Teille heitetään pelkkiä valon murusia, jotta valtavirtamediaa ei nähdä pelkkänä pimeytenä! Mutta eikö kuitenkin myös romanttisimmissa rakkaustarinoissa ole paljon surullisuutta tai järkytystä?

B: Kyllä, todellakin. Tavallisesti Flo-tädin jalka putoaa tai Bobby-vauva putoaa kaivoon ja hukkuu. Kuitenkin he kaikki elävät onnellisena elämänsä loppuun asti!

V: Elämää ei ole suunniteltu tällaiseksi. Tietäkää tämä.

Olette siirtymässä uuteen Maahan, jossa sellaisille epätoivon syvyyksille ei ole sijaa.

Ilmakin muuttuu korkeammaksi värähtelyksi. Ja paistattelette uudessa ymmärryksessä. Eläen toistenne kanssa harmoniassa, jolloin ei väri eikä usko revi sieluja erilleen. Maailma jossa rakkaus todella tunnetaan.

Kuvittele! Kuvittele! Kuvittele!

B: Jep. Hyppään mukaan tuohon onnelliseen junaan, juuri nyt. Onnistumme tässä, ihmiset! Onnistumme tässä! Kiitollisuudessa, rakastavassa palvelussa, minä olen … edelleen täällä!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >