HomeViestejäTaryn Crimi7.4.2016 - Universumi ei koskaan testaa teitä

7.4.2016 - Universumi ei koskaan testaa teitä

UNIVERSUMI EI KOSKAAN TESTAA TEITÄ
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
7.4.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme keskittää huomionne toiveisiin, joita teillä kaikilla on. Maailmassanne ei ole ainuttakaan sielua, jolla ei ole toiveita siitä, mitä ne haluavat ilmentää itselleen. Hyvin usein katselemme tyrmistyneenä, kun estätte nämä toiveet aiheuttamalla vastustusta epäily-, pelko- ja huoliajatuksillanne. Monilla maailmassanne on hyvin yleinen väärinkäsitys. Se on uskomus, että teidän täytyy todistaa arvoisuutenne – teidän täytyy todistaa, että voitte ylittää esteet voidaksenne ansaita kaiken, mitä haluatte luoda. Olemme täällä kertomassa teille, että te ette tulleet tänne kamppailemaan – ette tulleet tänne katsomaan, miten vaikeaksi voitte tehdä elämänne. Universumi ei koskaan testaa teitä ja tätä haluaisimme käsitellä yksityiskohtaisemmin.
 
Jos on jotain, minkä haluamme eniten välittää teille kaikille, se on arvoisuutenne. Ei ole mitään, mitä kukaan teistä voi tehdä ansaitakseen mitään vähemmän kuin kaiken sen täydellisyyden, mitä olette. Riippumatta siitä, missä olette, mitä kokemuksia olette ilmentäneet ja mitä valintoja olette tehneet tähän mennessä, ei ole koskaan liian myöhäistä tehdä uutta valintaa. Voitte aina muuttaa fokuksenne johonkin, mikä miellyttää teitä, johonkin mikä antaa teille rauhan, ilon ja autuuden tunnetta.
 
Hyvin monet teistä uskovat, että universumi pitää jotenkin teiltä pois kaiken sen, mitä haluatte, kunnes todistatte arvoisuutenne, kunnes todistatte olevanne riittävän sitkeä, kunnes todistatte todella ansaitsevanne kaiken sen hyvän, jota olette kaivanneet. Ikään kuin ulkopuolellanne olisi jokin vastuussa unelmienne ja halujenne täyttämisestä. Ja tähän sanomme, ettei mikään ole kauempana totuudesta. Ainoa joka kykenee estämään jotain ilmentymästä, olet sinä. Ajatukset joita ajattelet, fokuksesi suunta, tunteet joita valitset, ovat suoraan suhteessa ilmentämiisi kokemuksiin.
 
Kerromme teille tämän: universumi antaa teille aina kaiken, mitä pyydätte, eikä ole poikkeuksia. Miksi teillä siis ei ole täällä fyysisessä todellisuudessanne kaikkea, mitä haluatte? Tähän vastaamme: koska ette salli halujenne ilmentyä. Tietysti monet teistä ovat täysin tietämättömiä siitä, että estätte kaiken sen, mitä pyydätte saada. Universumi reagoi jokaiseen haluun, jokaiseen tarpeeseen, jokaiseen toiveeseen jostain paremmasta, mutta ette näe merkkejä, koska olette niin keskittynyt sen puuttumiseen, mitä haluatte. Se on sama kuin sanoisi: "Katselen kanavaa 5 televisiossa, mutta oikeasti haluan katsella kanavaa 10." Jos ette vaihda kanavaa, että voi nähdä kanavaa 10. Se on olemassa ja se on aivan yhtä totta kuin kanava 5, mutta ette näe sitä, koska ette ole valinneet sitä kanavaa, josta pidätte eniten. Jatkatte vain keskittymistä siihen, että te ette näe kanavaa 10. Ja näin on haluamienne asioiden suhteen.
 
Kun sallitte ajatustenne keskittyä siihen, mitä haluatte, sen sijaan että toistuvasti keskitytte siihen, mitä ette halua, alatte nähdä kaiken haluamanne tapahtuvan niin täydellisesti, että järkyttyisitte, miten helposti kaikki alkoi virrata elämäänne. Ymmärrättekö analogiamme? Teidän täytyy olla virittynyt luomisvärähtelyyn voidaksenne nähdä niitä merkkejä ja impulsseja, joita universumi antaa teille aina. Universumi ei koskaan estä toiveitanne teiltä.
 
Katselemme, kun hyvin monet teistä keskittyvät suureen epätoivoon ja turhautumiseen, koska tunnette, ettei teillä ole ikään kuin mitään kontrollia elämäänne, teillä ei ole voimaa luoda unelmianne, vaikka tosiasiassa tarvitaan vain yksinkertainen muutos fokuksessanne sallimaan unelmienne toteutua upeimmalla tavalla. Niinpä monet teistä uskovat, että teidän täytyy pysyä lujana, että teidän täytyy pakottaa unelmanne ilmentymään, että unelmat ansaitaan – niitä ei anneta. Jos voisimme suostutella teidät keskittämään huomionne enemmän siihen, mitä haluatte, eikä sen puuttumiseen, näkisitte, miten vaivattomasti asiat alkaisivat loksahtaa paikoilleen.
 
Sanomme usein, että te ette voi keskittyä pelkoon ja luottamukseen samanaikaisesti. Ette voi keskittyä resurssien puutteeseen ja samalla vetää puoleen yltäkylläisyyttä. Kun alatte tarkoituksella valita ajatuksenne, koska tiedätte olevanne todellisuutenne luoja, alatte oikeasti hämmästellä, miten paljon helpommalta elämä alkaa tuntua. Ette voi keskittyä siihen, miten vaikeaa kaikki on, ja odottaa tulevan helpommaksi, koska pidätte siitä enemmän. Universumi tuo teille aina enemmän sitä, mihin keskitytte. Kurkottakaa ajatuksiin, jotka tuntuvat hyvältä. Se on oikeasti niin yksinkertaista. Teidän ei koskaan tarvitse tuntea jotain, mitä ette halua. Sanotte: "Ai, mutta entä kaikki nämä suututtavat kokemukset ympärilläni?" Tässä muistutamme teille, että fokuksenne ja ajatuksenne ovat aina kontrollissanne eikä kukaan muu voi valita niitä puolestanne. On aina jotain, joka miellyttää teitä ja johon voitte keskittyä. Aina.
 
Ette tulleet tänne kamppailemaan, ette tulleet tänne todistamaan arvoisuuttanne ettekä tulleet tänne nähdäksenne, miten monia vaikeuksia kestäisitte. Tulitte tänne yksinkertaisesti kokemaan riemua kaiken sen luomisesta, mitä haluatte fyysiseen todellisuuteenne. Mutta olette hetkellisesti unohtaneet jumaluutenne – olette unohtaneet, miten leikitään ja että tulitte saadaksenne tyydytystä halujenne ilmentämisestä. Elämän ei ole tarkoitus olla vaikeaa – tulitte pitämään hauskaa. Älkää olko niin huolissanne virheiden tekemisestä – ei ole virheitä. Teillä on aina uusia haluja, ja on aina uskomattoman miellyttävää, kun sallitte universumin toimittaa ne.
 
Vetäkää siis syvään henkeä ja rentoutukaa sen tietämiseen, että teitä tuetaan äärettömästi kaikessa, mitä haluatte. Olette aina kontrollissa, voitte luoda mitä tahansa haluatte – ei ole koskaan liian suurta unelmaa. Teillä on avain kaikkiin unelmiinne. Alkakaa keskittyä siihen, mitä haluatte – älkää keskittykö siihen, mitä teillä ei ole. Tuntekaa, miltä tuntuisi saada nuo unelmat nyt. Miltä tuntuu saada toiveenne nyt? Leikitelkää tällä ajatuksella ja alatte nähdä uusia tilaisuuksia virtaavan elämäänne.
 
Toivomme, että olemme palvelleet teitä jollain tavalla.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >