HomeViestejäTaryn Crimi28.12.2015 - Ohjatkaa tietoisesti suhteitanne

28.12.2015 - Ohjatkaa tietoisesti suhteitanne

OHJATKAA TIETOISESTI SUHTEITANNE
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
28.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme puhua lyhyesti siitä, miten ajatuksenne ja odotuksenne esittävät merkittävää roolia suhteissa, joita teillä on toistenne kanssa. Vaikkei tämä ole erityisen pitkä viesti, meistä tuntuu, että se on melko tärkeä muistutus. Sanomme "muistutus", koska emme jaa kanssanne koskaan mitään, mitä ette tiedä jo jollain tasolla.
 
Teillä jokaisella on kaikenlaisia suhteita ystävienne, perheenne ja rakkaidenne kanssa. Tämä ei kuitenkaan merkitse, että rakastatte kaikkea jokaisessa heistä. Vaikkemme näe eroavuuksia negatiivisina, emme mitenkään, tosiasia on, että ne esittelevät teille upeita oppimistilaisuuksia.
 
Jokaisessa olennossa on asioita, joista pidätte ja joista ette pidä, osia jotka resonoivat olemuksenne kanssa ja osia jotka eivät ole harmoniassa kanssanne. Haluaisimme muistuttaa jokaista teitä keskittymään heidän olemuksensa osiin, joista pidätte kovasti, ominaisuuksiin joita ihailette, ja toimiin joista olette kiitollinen. Nimittäin teidän jokaisen tehtävä on keskittää huomionne siihen, mitä haluatte laajentaa. Monet teistä turhautuvat eroavuuksiin mielipiteissä tai näkökulmissa, joita ette halua kokea toisissanne, ja tietysti nuo ominaisuuden laajentuvat.
 
Vaikka ette voi koskaan muuttaa toista olentoa, voitte aina keskittyä osiin, joista nautitte, osiin joista olette kiitollinen ja näkemyksiin jotka ovat harmoniassa omienne kanssa. Aivan kuten kaikki todellisuudessanne, se laajenee, mihin keskitytte. Saatte sitä, mitä odotatte jostakusta. Odottakaa upeita asioita toisistanne. Olette kaikki paljon enemmän harmoniassa toistenne kanssa ja samanlaisia, kuin käsitätte.
 
Niinpä muistutamme teitä taas kerran keskittymään siihen, mitä rakastatte ihmisissä, joiden kanssa olette kontaktissa, ja näette varmasti maailmanne muuttuvan. Muistakaa, että olette todellisuutenne jokaisen osan luojia. Keskittykää hyvään toisissanne.
 
Toivomme, että tämä yksinkertainen muistutus on palvellut teitä jollain tavalla.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >