HomeViestejäTaryn Crimi8.7.2015 - Hallitkaa reaktionne kokemiinne haasteisiin

8.7.2015 - Hallitkaa reaktionne kokemiinne haasteisiin

HALLITKAA REAKTIONNE KOKEMIINNE HAASTEISIIN
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
8.7.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme käyttää tämän ajan kertoaksemme oman perspektiivimme, jos saamme, koska monet teistä ilmentävät melko vaikeita tai turhauttavia esteitä itsellenne tänä aikana. Jotkut teistä ilmentävät pikkuharmeja, kun taas toiset tuntevat kohtaavansa suuria ja vaikeita haasteita. Ensinnäkin haluaisimme muistuttaa teitä vetämään henkeä. Tämäkin menee ohi, kuten kaikki aina menee. Muistutamme teille, että tämä vuosi auttaa teitä säilyttämään paremmin luottamuksenne ja opettaa teitä ilmentämään, mitä haluatte.
 
Paljon samaan tapaan kuin kävelemään opettelevalla lapsella, on ylä- ja alamäkiä. Se ei vain nouse seisomaan ja kävele menettämättä tasapainoaan aina silloin tällöin. Mutta joka kerta kun se nousee ylös, se oppii paremmin pitämään tuon tasapainon ja vahvistaa lihaksiaan ja refleksejään, mikä estää kaatumisen seuraavalla kerralla. Muodostatte henkisiä refleksejänne tällä hetkellä.
 
Tätä kuviota olette toistaneet monta, monta elämää ja nyt yhtäkkiä odotatte, että te ette koskaan enää kaadu. Haluamme keskittää huomionne siihen, miksi teillä on niitä tunteita, joita teillä on tällä hetkellä. Todellisuutenne antaa teille monia tilaisuuksia säilyttää luottamuksenne ja värähtelynne kaaoksen keskellä. Kun katsotte taaksepäin, huomaatte, että joidenkin kokemusten kanssa olette pärjänneet erittäin hyvin. Olette onnistuneet keskittymään voimakkaasti siihen, mitä halusitte lopputulokseksi, taipumatta pelkojenne edessä. Alatte oivaltaa monien näiden kokemusten syyn. Yksinkertaisesti ilmaistuna ne ovat teille tilaisuuksia todistaa, miten pitkälle olette päässeet ja miten paljon olette muuttuneet. Nimittäin ne olosuhteet joita ilmentyy ympärillenne, eivät määrää, oletteko muuttunut, vaan reaktionne niihin!
 
Teidän on elintärkeää ymmärtää se, mitä olemme juuri kertoneet. Ottakaa hetki todella integroidaksenne tämän kohdan. Monet teistä sättivät itseään niistä haastavista kokemuksista, joita olette vetäneet puoleenne, ja luulette tehneenne jotain väärin. Tälle hymyilemme, koska ette ole tehneet mitään väärin. Olette vetäneet puoleenne nämä kokemukset todistaaksenne kykynne reagoida luottaen, pelon sijasta. Tämä on todellisen mestaruuden merkki.
 
Teidän tehtävänne on keskittyä vakaasti tavoitteisiinne ja haluihinne sen sijaan, että turhaudutte siitä, että te ette ole vielä perillä. Nimittäin asetatte tällä hetkellä perustaa kaikille niille upeille mahdollisuuksille, jotka ilmentyvät pian. Jos ette ottaisi aikaa rakentaa tätä perustaa ja lisätä kykyänne pitää fokus haluissanne – ei peloissanne – teillä ei olisi tarvittavaa alustaa niille upeille siunauksille, joita on tulossa.
 
Integrointiaika on usein haastavaa energiaa, koska silloin teidät laitetaan testiin havainnollistamaan kaikki, mitä olette juuri oppineet. Jos teillä ei olisi aikaa harjoitella, ette olisi valmis siirtymään seuraavaan askeleeseen, kun tilaisuus esittäytyy.
 
Kun tunnette turhautuvanne pieniin merkityksettömiin asioihin ja huomaatte, että te ette ole täysin läsnäolevassa hetkessä, tietäkää, että nämä kaksi asia ovat yksi ja sama. Ette voi ohjata todellisuuttanne, ellette ole läsnä muuttaaksenne sitä. Etenette upeaa vauhtia – sellaista mikä on täydellinen teille. Jos liikkuisitte liian nopeasti, huomaisitte, ettei teillä ole tukea ja tarvittavia systeemejä saadaksenne kaiken, mitä haluatte tänä aikana. Kaikki tulee oikeaan aikaan.
 
Silloin kun jokin kokemus ilmentyy todellisuuteenne – suuri tai pieni – katsokaa sitä tilaisuutena todistaa parantuneet taitonne.
 
Olemme sanoneet uudestaan ja uudestaan, että kannustamme teitä uneksimaan suuria, ja jatkatte sen tekemistä, mutta tulette surulliseksi ristiriidasta siinä välillä, mitä haluatte ja mitä teillä on. Enemmän saaminen ei tee teistä onnellisempaa. Sallikaa tyytyväisyyden ja kiitollisuuden niistä siunauksista, joita olette onnistuneesti ilmentäneet, täyttää teidät sisältä, ja kun teette näin, huomaatte, että mielentilanne auttaa todellisuuttanne taas kerran muuttumaan ja kukoistamaan upeilla tavoilla. Ette voi keskittyä puutteeseen ja vetää puoleenne yltäkylläisyyttä.
 
Tietäkää, että voitte päättää nähdä jokaisen haastavan tilanteen tilaisuutena todistaa kykynne luottaa siihen, että kaikki ratkeaa korkeimmaksi parhaaksenne. Teillä kaikilla on jo paljon, mistä olla kiitollinen, joten sallikaa mielenne keskittyä noihin siunauksiin. Monet teistä katsovat toisia ja toivovat asioita, joita heillä on, mutta ette oivalla sitä, että teillä on jo kaikki se, mutta vain te voitte päättää nähdä sen. Sallikaa unelmienne tulla jumalaisella ajoituksella ja vain silloin voitte todella arvostaa niitä ja olla avoin vastaanottamaan niiden siunaukset.
 
Toivomme, että tämä viesti löytää ne, jotka tarvitsevat sitä eniten.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >