HomeViestejäTaryn Crimi17.5.2014 - Maailmanne ei ole hajoamassa, se on loksahtamassa paikoilleen

17.5.2014 - Maailmanne ei ole hajoamassa, se on loksahtamassa paikoilleen

MAAILMANNE EI OLE HAJOAMASSA, SE ON LOKSAHTAMASSA PAIKOILLEEN
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
17.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme kiinnittää huomionne luottamukseen. Tämä sana voi herättää monenlaisia tunteita, mutta luottamus mihin viittaamme, ei kohdistu toiseen olentoon, vaan itseenne. Sanoisimme, että useimmat ihmiset ovat erityisen hyvin perehtyneitä uskomaan sen luomiseen, mitä he eivät halua kokea. Kuitenkin harvat osaavat luottaa kykyynsä luoda kaiken, mitä he haluavat ilmentää. Tämän oppimisen keskellä monet teistä ovat. Tietysti monet ovat maailmassanne puhuneet luottamuksesta ja mekin olemme antaneet teille muutamia viestejä tähän laajaan aihepiiriin liittyen. Niinpä suurella ilolla jatkamme ja käsittelemme yksityiskohtaisesti itseenne luottamisen merkitystä, mutta myös sitä, miten voitte toimia saavuttaaksenne sen useammin. Aloitetaanpa.
 
Olemme toistuvasti ilmaisseet, että tämä vuosi vaatii suurta määrää luottamusta, fokusoitumista ja uskoa siihen, että kaikki loksahtaa paikoilleen juuri niin, kuin pitäisi. Tämä viesti on niille, jotka tuntevat itsensä erityisen lyödyksi ja ovat alkaneet epäillä omaa kykyään ilmentää halunsa, joiden luomiseksi he ovat tehneet kovasti työtä. Olemme täällä vakuuttamassa teille, ettei kaikkea toivoa ole menetetty ja asiat ovat harvoin niin, kuin ne vaikuttavat olevan.
 
On tietysti joitain, jotka navigoivat hyvin menestyksekkäästi näiden koettelevien aikojen läpi ja ovat sallineet kaiken olevaisen synkronismin tulla taas olemukseensa, kun he katselevat uteliaana ja odottavat, miten universumi ilmentää heidän unelmansa ja halunsa. Sanoisimme kuitenkin, ettei tämä ole valtaosa tällä hetkellä – itse asiassa paljon useammat pitävät näitä havaittuja esteitä hyvin pelottavina ja uuvuttavina, kun he jatkavat innokkaasti ratkaisun etsimistä moniin ongelmiin, joita näyttää jatkuvasti syntyvän. Tämä on odotettavaa, koska olemme sanoneet monta kertaa, että tämä vuosi osoittautuisi hyvin haastavaksi niille, jotka tuntevat pakkoa pakottaa unelmansa ilmentymään, kun heidän koko maailmansa näyttää murenevan ympärillä kaaokseksi. Olemme täällä vakuuttamassa teille, että maailmanne ei ole hajoamassa, vaan loksahtamassa paikoilleen.
 
Olemme täällä pelkästään muistuttamassa teitä pitämään henkenne korkealla ja jatkamaan koko huomionne keskittämistä siihen lopputulokseen, minkä haluatte eniten ilmentää, riippumatta siitä, miltä nykyolosuhteenne vaikuttavat. Käsitämme, että on paljon helpompaa pysyä tyynenä ja fokusoituneena, kun voitte nähdä, miten kaikki sujuu. Olette kuitenkin kaikki päättäneet leikkiä matalammissa ulottuvuuksissa, missä ette voi nähdä kaikkia äärettömiä rinnakkaistodellisuuksia, jotka ilmentyvät tasavertaisesti vieressänne. Se on osa sitä, mikä saa tämän kokemuksen näyttämään kovin haastavalta, ja kuitenkin se sallii tämän kokemuksen olla myös hyvin palkitseva.
 
Monet teistä alkavat nähdä osia unelmistanne ja haluistanne ilmentyvän ja pyydämme teitä käyttämään nämä hetket upeana muistutuksena, että se stressi, huoli ja pelko minkä tunsitte kuluttavan teitä, ryösti teiltä vain rauhan, mitä olisitte voineet tuntea nyt-hetkessä. Muistakaa, että te ette voi vetää puoleenne ratkaisua samassa värähtelyssä, mikä veti puoleensa ongelman. Haluamme muistuttaa teille kaikille, että te ette millään muotoa tee mitään väärin, vaan olette opettelemassa niiden yhtä haastavinta oppituntia, jotka päättivät värähdellä matalammissa ulottuvuuksissa. Tuo oppitunti on luottamus. Sitten kun osaatte todella säilyttää horjumattoman luottamuksen kykyynne luoda omat halunne riippumatta siitä tilanteesta, mistä löydätte itsenne, olette menestyksekkäästi oppineet "ilmentämistaidon", kuten haluamme viitata siihen. Ei ole mitään, mitä ette pysty ilmentämään ja luomaan itsellenne, jos pystytte säilyttämään luottamuksenne ja uskonne, että tuo lopputulos ilmentyy riippumatta siitä, miten ankealta tilanne saattaa näyttää.
 
Monet teistä tiedostavat luottamuksen voiman, kuitenkin harvat pystyvät säilyttämään luottamuksensa itsevarmasti riippumatta siitä, miltä jokin ehkä vaikuttaa. Avain säilyttää luottamus kykyynsä luoda haluttu lopputulos ei ole tuntea, että teidän täytyy kontrolloida tilannetta. Silloin kun teillä on luottamusta, teidän ei tarvitse kontrolloida, ettekä pyri kontrolloimaan – te vain sallitte. Tätä ihmiset pitävät hyvin haastavana, koska sillä hetkellä kun jokin näyttää ikään kuin menevän pieleen, he haluavat pakottaa tilanteen ilmentymään eri tavalla, jotta heidän halunsa voi ilmentyä. He eivät oivalla, että tilanne ilmentyy juuri niin, kuin pitäisi, jotta voidaan ilmentää haluamanne lopputulos. Näettekö tämän ironian? Luottamus ei vaadi kontrollointitarvetta – itse asiassa se vaatii täysin päinvastaista. Se vaatii teitä astumaan sivuun ja sallimaan. Monet teistä voivat samaistua elämässänne tilanteisiin, jolloin luulitte kaiken menevän pieleen vain oppiaksenne, että kaikki loksahti paikoilleen. Niinpä muistutamme teitä astumaan sivuun ja sallimaan universumin toimia vähimmän vastustuksen polkua käyttäen.
 
Voitte kutsua meitä koska tahansa, kun tarvitsette apuamme, ja autamme teitä ilomielin kaikin tavoin, millä voimme.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >