HomeViestejäJohn Smallman9.10.2020 - Olette aina Jumalan seurassa, koska ei ole muuta paikkaa!

9.10.2020 - Olette aina Jumalan seurassa, koska ei ole muuta paikkaa!

OLETTE AINA JUMALAN SEURASSA, KOSKA EI OLE MUUTA PAIKKAA!

Saulia kanavoinut John Smallman (johnsmallman.wordpress.com)
9.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun uutta informaatiota korruptiosta korkeilla paikoilla julkaistaan päivittäin, ihmiset avautuvat helpommin sille ajatukselle, että he ovat olleet periaatteessa unessa ja ihmiskollektiivin "varjopuoli" on tehnyt aioneita kovasti työtä saadakseen ihmiset toisiaan vastaan voimistamalla erilaisuudentunnetta itsensä ja muiden välillä ja vakuuttamalla, että nämä eroavuudet ovat huono asia ja voivat vahingoittaa heitä. Monet teistä – lukumäärän lisääntyessä päivittäin – oivaltavat, että tätä jakavaa ajattelutapaa täytyy muuttaa, ja alkavat tulla tietoiseksi niistä valtavista luomismahdollisuuksista, joita on käytössänne, jos kuuntelette tarkkaan ja rakastavasti toisianne, ilman ennakkoluuluoja tai negatiivista tuomitsemista. Valo- ja varjopuolenne täytyy integroitua, yksilöinä ja kansoina, ja alatte nähdä tätä. Ilmaisemalla aikomuksen olla rakastava, mitä ikinä nouseekin esiin, saatte tämän tapahtumaan. Tämä on täydellinen syy juhlia!
 
Saatatte hyvinkin uskoa, että juhliminen näinä hämmentävinä ja hyvin huolestuttavina aikoina on täysin sopimatonta, mutta haluaisin muistuttaa teille, että juhlimalla vahvistatte elämänvoimanne ja energiakenttäänne, ja voimistatte rakkausvirtaa sydämenne läpi, mikä mahdollistaa teille kytkeytymisen paljon helpommin iloon ja rauhaan sisällänne – joka on aina läsnä, mutta usein sivuutettu tai vältelty, kun keskitätte huomionne ja sen aiheuttaman ahdistuksen uutisten ja sosiaalisen median häiriötekijöihin. Kun hyvin monet kiinnittävät paljon huomioita negatiivisiin "mitä jos" -mahdollisuuksiin, mihin ajankohtaiset uutiset kannustavat, energiakenttänne yleistaso heikkenee, mikä johtaa pelkoon, vihaan, masennukseen ja huonoon terveyteen. Juhliminen on oleellista, koska se kohottaa ja inspiroi kaikkia, jotka osallistuvat, ja auttaa teitä näin löytämään tienne sen hämmennyssokkelon läpi, jota covid-19-pandemia on aiheuttanut.
 
Olette kaikki Jumalan rakastettuja lapsia, joiden hän haluaa elävän rauhassa ja harmoniassa ja jotka parhaillaan syventyneet uneen tai painajaiseen, josta teidän tarvitsee herätä. Olette heräämässä, ja tällä hetkellä monet kokevat tuon huolestuttavan ja usein häiritsevän tilan, joka tapahtuu usein hetkinä ennen heräämistä, jolloin vaikutatte olevan kummallisessa ja ei-tervetulleessa paikassa, josta ei näytä olevan poistumistietä. Itse asiassa tämä tila on poistumistie, se on hetki ennen heräämistä todellisuuteen. Kokiessanne sitä se voi tuntua loputtoman pitkältä, ja sitten se häviää kuin aamusumu, ja näette auringon (rakkaus!) säteilevän läpi.
 
Ette ole eksyneitä ja hylättyjä katulapsia vieraassa maassa – olette Jumalan jumalaisia lapsia, jotka näkevät unta, josta heräämistä ette voi välttää. Useimmiten uni – tai painajainen – voi vietellä ja viettelee teidät uskomaan, että se on totta. Se ei ole! Todellisuus jossa teillä on ikuinen olemassaolonne, on tila, jossa koette ääretöntä rauhaa ja iloa joka hetki, nyt – ainoa hetki, ikuinen hetki jossa kaikki olemassaolo tapahtuu jatkuvasti ja keskeytyksettä.
 
Siksi juhlikaa! Menkää sisäänne päivittäin, tuohon pyhään sisäiseen turvapaikkaan, joka on läsnä jokaisessa teissä, ja sallikaa rakkauden, todellisen luontonne joka on aina läsnä teissä, syleillä itseänne. Se odottaa vain lupaanne, ja lupa merkitsee vain luopumista kaikesta negatiivisesta itsen tuomitsemisesta arvoonne ja itsekunnioitukseenne liittyen, tai mistä tahansa uskomuksesta, että olette ansaitsematon syntinen, ja mistä tahansa muusta tunteesta, joka voisi vakuuttaa teille arvottomuutenne olla Jumalan seurassa.
 
Olette aina Jumalan seurassa, koska ei ole muuta paikkaa! Tunnustakaa vain tuo jumalainen totuus ia hyväksykää iloisesti tuo jumalainen syleily, sen sijaan että pidätte peloissanne sen loitolla, kun yritätte vakuuttaa itsenne arvottomuudestanne. Miten mikään Jumalan luomus voisi olla olematta hänen rakkautensa arvoinen? Se on mahdoton tila, joten juhlikaa jumalaisen vakuuttuneena, että olette täysin jokaisen lahjan arvoinen, jonka hän antaisi teille.
 
Monet teistä jotka ovat vanhempia, tietävät, että te ette voisi koskaan kieltäytyä antamasta rakkautta lapsillenne, joten on järjetöntä edes kuvitella Jumalan pidättelevän rakkauttaan teiltä. Avautukaa hänen rakkaudelleen ja sallikaa itsenne herätä!
 
Suurella rakkaudella, Saul.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >