HomeViestejäSteve Beckow23.4.2012 - Miten galaktiset kommunikoivat kanssamme

23.4.2012 - Miten galaktiset kommunikoivat kanssamme

MITEN GALAKTISET KOMMUNIKOIVAT KANSSAMME
 
Kirjoittanut Steve Beckow (the2012scenario.com)
23.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Artikkelissa mikä kertoi meille paljon galaktisten tietoisten alusten luonteesta, Wes Annacin plejadilaiset kertoivat myös mielenkiintoisia näkemyksiä siitä, miten galaktiset kommunikoivat kanssamme. Haluaisin tarkastella, mitä he ja muut galaktiset sanovat tästä aiheesta.
 
Plejadilaiset paljastivat, että "emme ole puhuneet täysin monista niistä asioista, joista puhumme kanssanne". He selittivät miksi.
 
"Tämä johtuu siitä, että olisi niin paljon monisyisiä ja yksityiskohtaisia selityksiä, että se hämmentäisi ja hätkähdyttäisi mieltänne tällä hetkellä. Siksi olemme pitäytyneet ja pitäydymme yleisemmässä ja helpommin ymmärrettävässä keskustelussa, minkä ihmiset voivat omaksua paremmin.
 
"Kun te kaikki luette ja omaksutte näitä kommunikointeja, te otatte niistä oman määränne energiastamme, ja tämä on ihmisten tavanomainen prosessi, mihin osallistumisesta nautimme valtavasti." (1)
 
Plejadilaiset kertoivat, että me "sovimme etukäteen, että se kanavoitu kommunikointi jota luette tänä aikana, antaisi meidän kommunikoivien sielujen energioita teille parhaalla tavalla, jotta henkikokonaisuutenne pystyisi käyttämään, integroimaan ja käsittelemään näitä energioita." (2)
 
"Monien osalta myös päätettiin, että näiden kommunikointien antama energia kohottaisi teitä omaan auttamisasemaanne, ja monet teistä ovat huomanneet, että kanavoitu kommunikointi mikä on aitoa ja millä ns. aloititte, valoi upean perustan aloittaaksenne sen valotyön, mitä monet teistä tekevät tällä hetkellä." (3)
 
Mitä muut galaktiset kommunikoijat sanovat heidän tavastaan kommunikoida kanssamme?
 
Helmikuussa 2010 SaLuSa kertoi galaktisten tuntevan, että "vähitellen pääsemme läpi niin, että käsitätte, miten tärkeitä muutamat tulevat vuodet ovat." (4) Helmikuussa 2011 SaLuSa kertoi meille, että galaktiset "ovat jokseenkin kattaneet suurimman osan aiheista, joilla on jotain merkitystä välittömälle tulevaisuudellenne. Teidän pitäisi siksi olla hyvin valmistautuneita tämän syklin jäljellä olevaan jaksoon." (5) Hän myönsi, että "toivomme viestiemme kohottavan teitä ja laittavan eteenne tulevissa asioissa fokuksenne kaikkeen, mikä on hyvää ja tervettä." (6)
 
SaLuSa kertoi, että galaktiset toistavat tarkoituksella informaatiota saadakseen sen uppoamaan alitajuntaamme.
 
"Tiedämme, että jotkut teistä kysyvät, miksi toistamme paljon informaatiota, ja selkeytämme mielellämme tilannetta. Se johtuu pääasiassa siitä, että ihmiset eivät täysin muista, ja siksi on tarpeellista tehdä usein viittauksia tärkeään informaatioon. Näin se tunkeutuu alitajuiseen muistiinne ja teillä on yleisymmärrystä tietämättä tarkkaan miten tai miksi. Tänä aikana kanavoidut viestit ovat tulossa erittäin paljon yhteisymmärrykseen siitä tavasta, miten välitön tulevaisuus nähdään." (7)
 
Hän selitti, että galaktiset viestit "ovat mitattuja valaistumisenne mukaan, koska käsitämme, etteivät ne voi kohdata teitä kaikkia omalla valaistumistasollanne." (8) Hän myönsi, että he kommunikoivat kanssamme asteittain. Hän selitti, että "se mitä annetaan, on vain maistiainen tulevasta". (10) Ja hän lisää, että "se mitä annamme teille viesteissämme, on tietonne asteittaista laajentamista, jottei se pakahduta teitä … Päätavoitteemme on ollut antaa teille vahvistusta menestymisestänne, jotta voitte katsoa eteenpäin luottavaisena." (9)
 
Hän kertoo meille, että galaktiset huolehtivat siitä, etteivät heidän viestinsä järkytä meitä.
 
"Toiveemme ei ole koskaan ollut, että totuus pakotetaan teille, mutta haluamme toki syöttää teille informaatiota, mikä vähentää sitä vääjäämätöntä järkytystä, minkä jotkut teistä kokevat. Kaikki eivät ole valmiita uskomustensa pirstoutumiseen oppimalla liian paljon, liian nopeasti." (11)
 
Matthew Ward paljasti myös, että korkeammat olennot jotka valvovat ylösnousemusta, ovat miettineet monien eteemme tulevien paljastusten vaikutusta. He ovat päättäneet, että meidän on tiedettävä jotain informaatiota, vaikka se olisikin epämiellyttävää, mutta se on kerrottava väestölle varovasti.
 
"Hyvin tärkeä kysymys valontäyteisten johtajien harkittavaksi on: miten paljon järkyttävää informaatiota ihmiset voivat sulattaa, ennen kuin se alkaa aiheuttaa sekasortoa kollektiivitietoisuudessa? Te tervehditte jokaista paljastusta riemuiten ja tietäen, että se on askel lähemmäs maailman transformoitumista ja Maan kultaista aikaa.
 
"Mutta tietämättömyys siitä ja monista muista totuuksista - kuten erilaiset mielenkontrollit "tyhmentämään" aivotoimintojanne ja valtavat maanalaiset laboratoriot ja asuintilat "pikkuharmaille", joita rahoittaa Illuminatin laiton huumeteollisuus - on useimpien ihmisten osa.
 
"Monet elävät ehkä kunnioitettavilla tavoilla, mutta he ovat unessa kohonneeseen tietoisuuteen ja henkiseen heräämiseen liittyen, eikä heidän psyykeään voi traumatisoida. Hätkähdyttävien totuuksien täytyy siis paljastua vähitellen väestölle, se ei saa olla pommitusta." (12)
 
SaLuSa myönsi, että "tällä hetkellä on huomattava määrä informaatiolähteitä eivätkä ne välttämättä ole samaa mieltä toistensa kanssa." Hän neuvoi käyttämään erottelukyvyä.
 
"Tässä kohtaa oma kykynne tulee mukana ja intuitiivisesti teidän pitäisi kyetä saamaan opastusta. Jotkut ihmiset rinnastavat sen vaistoon ja se on järkevä vertaus, paitsi että korkeammalla itsellänne on täydellinen yleiskuva kaikesta, mitä tapahtuu." (13)
 
Arkkienkeli Mikael sanoi kerran, että galaktiset käyttävät eri kanavia ja eri puhetapoja saavuttaakseen laajimman mahdollisen yleisön. SaLuSa sanoo samaa ja ehdottaa, että pysymme niiden parissa, joita pidämme luotettavina.
 
"Jokainen teistä on hyvin ainutlaatuinen ja se mitä sopii yhdelle, ei ole sovi toiselle. Kuitenkin yleisesti ottaen jotain voidaan saada eri läheistä, jotka auttavat kaikkia teitä. Kun olette löytäneet luotettavan lähteen, pysykää sen parissa, kunnes tulee tarve siirtyä eteenpäin." (14)
 
Hän ilmaisee huolensa siitä, etteivät monet ehkä ota galaktisia viestejä vakavasti ja että tämä olisi suuri tragedia.
 
"Tiedämme, että viestimme ulottuvat kauas eivätkä jotkut ihmiset ota niitä vakavasti. Kerromme teille, ettei kyse ole vitsistä, vaan erittäin vakavasta ajasta evoluutiossanne. Epäonnistuminen kohtaamanne tilanteen vakavuuden ymmärtämisessä jättää teidät niiden armoille, jotka orjuuttaisivat teidät loppuelämänne ajaksi.
 
"Tilaisuus mikä teillä on nyt kvanttihypyn ottamiseen, tulee erittäin harvoin, mutta se on kaikilla niillä, jotka ovat valmistautuneet elämään ylösnousemusvision. Teillä on "kerran monessa elämässä" -tilaisuus jättää matalammat ulottuvuudet täysin taaksenne." (15)
 
Ja lopuksi hän muistuttaa meille, ettei koskaan ole ollut parempaa aikaa saada henkistä opastusta kuin nyt.
 
"Ei ole koskaan ollut parempaa aikaa laajentaa tietoisuuttanne, kun monia kanavia ja henkisesti kehittyneitä olentoja on inkarnoitunut maan päälle. On erityinen aika, mikä kutsuu intensiivistä huomioita hyvin monista lähteistä tulevaan informaatioon. Miten muuten kasvatte riittävästi saavuttaaksenne ne tietoisuustasot, joita vaaditaan ylösnousemuksen saavuttamiseen?" (16)
 
Voimme siis nähdä, että galaktiset ovat huolehtineet viestien muotoilusta niin, että suurempi ihmismäärä voi ymmärtää niitä, että ne ovat kohottavia eivätkä pakahduta meitä. He ovat kommunikoineet sen, mitä meidän tarvitsee tietää käyttääksemme hyödyksi edessämme olevan upean tilaisuuden jättää matalammat ulottuvuudet ja kokea elämää niin, kuin on aina ollut tarkoitus. Meidän ehkä täytyy käyttää erottelukykyä joidenkin lähteiden ja heidän viestiensä vaikeampien osien osalta, mutta jos teemme sen, meidät palkitaan viisaan henkisen opastuksen rikkaalla aarreaitalla valmisteluna ylösnousemukseen.
 
Viitteet:
 
(1) Plejadien korkea-arvoinen neuvosto/Wes Annac 21.4.2012
(2) Ks. edellä
(3) Ks. edellä
(4) SaLuSa/Mike Quinsey 19.2.2010
(5) SaLuSa 15.7.2011
(6) SaLuSa 14.6.2010
(7) SaLuSa 3.3.2010
(8) SaLuSa 9.9.2009
(9) SaLuSa 24.8.2009
(10) SaLuSa 14.6.2010
(11) SaLuSa 9.4.2010
(12) Matthew Ward 14.2.2010
(13) SaLuSa 26.2.2010
(14) SaLuSa 3.3.2010
(15) SaLuSa 8.4.2009
(16) SaLuSa 3.3.2010
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >