HomeViestejäRon Head13.8.2019 - Uusi on alkamassa

13.8.2019 - Uusi on alkamassa

UUSI ON ALKAMASSA
 
Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
13.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Uusi on alkamassa. Sallikaa meidän käyttää vielä yhtä vertauskuvaa. Käytämme esimerkkinämme rakennuksen tekemistä. On tiettyjä askelia, jotka otetaan – itse asiassa täytyy ottaa – aina, jos odotetaan onnistumista. Ei rynnätä vapaalle tontille ja aleta heitellä materiaaleja yhteen, jos halutaan saada jotain lujaa ja kestävää sen tuloksena.
 
Tehdään ensin yksityiskohtaiset suunnitelmat. Pätevät ihmiset suunnittelevat rakennuksen, joka palvelee sitä tarkoitusta, jota varten se tehdään. Tarpeelliset materiaalit ostetaan ja aikataulutetaan. Oikeita menettelytapoja noudatetaan, jotta eliminoidaan ristiriidat ja tarve purkaa jokin ja rakentaa uudelleen. Valetaan vakaa perusta.
 
Sitten – ja vasta sitten – alkaa nousta jotain, mikä voidaan nähdä, kun katsotaan uuden rakennuksen paikkaa.
 
On kuitenkin yksi erittäin tärkeä askel, joka täytyy ottaa, ennen kuin mitään noista asioista voi tapahtua. Silloin kun tuolla paikalla on entinen rakennelma, se pitää ensin poistaa. Useimmiten se täytyy tuhota maan tasalle.
 
Tuosta kohdasta löydätte itsenne tänä päivänä. Koneet ovat käynnissä, ja alasrepiminen on alkanut. Kansankielellänne sanottuna, se ei näytä kauniilta.
 
Olemme kertoneet toistuvasti, että teitä saattaisi palvella hyvin, jos olette kärsivällinen ja sallitte tehdä tarpeelliset valmistelut. Uudelleenrakentaminen on monimutkainen prosessi. Sanoimme, että olisi paljon, mitä ette haluaisi nähdä paljastusten tapahtuessa. Kuulimme aina vastauksen: "Antakaa tulla! Olemme valmiita." Ja vielä nytkin sanomme, että te ette ole.
 
Jotkut teistä pystyvät sietämään paljastuvaa inhottavuutta enemmän kuin toiset. Ja paljon paljastuu – joskaan ei kaikki. Silti kehotamme olemaan valmis kääntymään poispäin, jos teidän täytyy voidaksenne säilyttää mielentyyneytenne. Kyllä, nämä asiat täytyy tuoda esiin, jotta ihmiskunta voi puhdistaa itsensä – jotta ihmiskunta voi antaa anteeksi itselleen. Ilman anteeksiantoa tie eteenpäin ei aukene. Mutta kenenkään teistä ei ole välttämätöntä nähdä sitä kaikkea. Jokaisen teistä ON välttämätöntä pysyä päättäväisesti valossanne.
 
Saatte itkeä. Saatte olla shokissa. Saatte suuttua. Saatte raivota. Kuitenkin teidän täytyy jatkuvasti pitää valonne korkeana ja osallistua uuden rakentamiseen.
 
No niin, tämä on vanha tarina. Ja kerromme sen uudestaan ja uudestaan: te tiesitte, että tämä tapahtuisi teidän elinaikananne. Jotkut teistä päättävät tulla takaisin, kun myllerrys on ohi. Kuten aina, jotkut ryntäävät rähinään mukaan pelastamaan, mitä on pelastettavissa. Jotkut raivoavat. Jotkut eivät kykene käsittelemään sitä. Mutta se täytyy käydä läpi, ja ihmiskunnan täytyy löytää tapa antaa anteeksi itselleen, mitä se on tehnyt itselleen.
 
Pahoilla pojilla on ollut peukalonsa padossa pitkän aikaa. Mutta nyt tuo pato on murtunut, eikä mitään voida tehdä estämään tulvaa, joka on alkamassa.
 
Mitä voitte tehdä? Mitä teidän täytyy tehdä? Teidän täytyy tehdä uskonne perustasta vakaa kuin kallio. Teidän täytyy vahvistaa aikomuksenne viedä itsenne ja muut uuteen maailmaan, jota olette kaivanneet.
 
Se on horisontissanne. Tuo uusi maailma on alkamassa nousta. Te ette salli tyhjiötä. Uusi seisoo kulisseissa odottamassa merkkiään. Ajan ja ponnistelujen säästämiseksi paljon voidaan käyttää uudelleen palvelemaan kaikkia eikä vain harvoja.
 
Teidän on nyt aika alkaa ymmärtää, keitä todellisuudessa olette ja miksi olette täällä juuri tänä aikana. Olemme kertoneet sen teille, kyllä. Mutta siihen on suhtauduttu kuin satuun. On aika arvioida uudelleen. On aika tietää.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >