HomeViestejäRon Head12.6.2019 - Voimistunut energia

12.6.2019 - Voimistunut energia

VOIMISTUNUT ENERGIA
 
Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
12.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Haluaisimme puhua tänään siitä voimistuneesta energiakentästä, johon planeettanne on siirtynyt. Koette tämän "tulevina energioina". Monet jotka ovat empaattisia tai muuten hyvin herkkiä, kamppailevat tämän kanssa. Kenties paras asia jonka voimme tehdä hyväksenne tänään, on antaa teille vielä yksi erilainen kuva, jonka kanssa työskennellä.
 
Ensinnäkin se kuva joka teillä on voimistuneesta tulevasta energiasta, on vain kuva. Todellisuutta kuvataan täsmällisemmin energiana, johon siirrytte. Tähän yhdistyy henkilökohtainen ja kollektiivinen avautumisenne energialle, joka näyttää ympäröivän teitä. Sanomme "näyttää", koska kyse on suuremmasta kentästä, josta te olette osa. Heräätte ja olette tietoinen uusista asioista, uusista värähtelyistä.
 
Kuten olemme sanoneet yllä, jotkut näistä ovat melkoisesti voimakkaampia, mihin olette tottuneet. Tämä jatkuu kokemuksenanne. Se on osa sitä, mihin olette ilmoittautuneet ja mitä olette nimittäneet "ylösnousemukseksi". Siksi sanomme, että teidän on hyödyllistä löytää tapa navigoida näitä muutoksia helpoimmalla mahdollisella tavalla.
 
Kuten olemme osoittaneet – ja myönnämme käyttävämme tuota kuvaa itse nyt – ajattelette tätä intensiivisenä ja epämukavana energiana, jonka olette vastikään kohdanneet. Ehdotamme, että päätätte ajatella ja sitten opettelette ajattelemaan tätä uudella tavalla.
 
Kuten sanoimme, te olette siirtymässä uuteen ja myös tulossa uudeksi nostamalla omaa värähtelyänne ja avautumalla sen tiedostamiselle. Sitä ei voi välttää, ottaen huomioon valitsemanne määränpään. Siis mitä voitte tehdä?
 
Tämä energia on kenttäilmiö. Kenttä on paremminkin kuin meri. Mitä tapahtuu, jos yksilö astuu mereen ja kamppailee tuota kokemusta vastaan? Hän uppoaa, eikö vain? Mitä tapahtuu, jos yksilö rentoutuu, kallistuu selällään ja päättää nauttia tuosta tunteesta? Yksilö kelluu, eikö vain? Ja tämä on äärettömästi nautinnollisempaa.
 
Olemme sanoneet tämän useita kertoja aiemmissa viesteissämme. Mutta vaikka se on ollut aivan yhtä totta silloin, muutos ei ollut vielä saavuttanut tätä suuruusluokkaa. No, nyt se on. Niinpä neuvomme, että avaatte mentaalisylinne täysin auki ja tunnette sen herkullisuuden, mihin siirrytte. Tuntekaa sopeutuvanne tähän uuteen värähtelyyn, jossa olette ja joksi olette tulossa. Teistä on tulossa se, mitä olette halunneet. Pitäkää myös se mielessä.
 
Tämä ei ole mitään, mikä tehdään teille. Se on jotain, mikä tehdään teidän hyväksenne. Ja totuus on, että se on myös jotain, mitä te teette. Pitäkää mielessä, ettei ole erillisyyttä, kuten olemme pyrkineet painottamaan. Teillä on äärettömästi mahdollisuuksia oppia asioita, mutta suurin oppituntinne ja tilaisuutenne on sen muistamisessa. Ei erillisyyttä. Ei erillisyyttä. Minä olen se. Tat twam asi. Se on kenttä. Kyse on vain näkökulmasta, josta näette kaiken. Ja olette vapaa valitsemaan eri näkökulman, milloin haluatte, niin usein kuin haluatte.
 
Olkaa hyvä, ja nauttikaa matkastanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >