HomeViestejäRon Head30.4.2019 - Tarina jota kerrot itsellesi

30.4.2019 - Tarina jota kerrot itsellesi

TARINA JOTA KERROT ITSELLESI
 
Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
30.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämän päivän aiheemme – tarina jota kerrot itsellesi – on tärkeä etenemisellenne. Itse asiassa sanoisimme "äärimmäisen tärkeä".
 
Muistutamme teille aluksi, että mielenne, tunteenne ja värähtelypuumerkkinne ovat magneetti, joka vetää kokemuksia teille. Tämä yksinään ei voisi olla koko viesti, mutta käsittelemme sitä laajemmin.
 
On niitä, jotka heräävät joka aamu käsittäen sen uudeksi aluksi, uudeksi tilaisuudeksi. On niitä, jotka ovat päättäneet – kyllä, päättäneet – tehdä parasta ja onnellisinta kaikesta. Useimmat teistä eivät näkisi monilla heistä paljoa sellaista, mistä olla kiitollinen. Ja kuitenkin he ovat kiitollisia siitä, että ovat elossa, ja tyytyväisiä siihen, mitä heillä on.
 
On myös niitä, joilla on enemmän kuin riittävästi monta elämää varten ja jotka eivät ole koskaan tyytyväisiä, ovat jopa onnettomia.
 
Joillakin näyttää myös olevan muotia kertoa tarinaa, miten tyytymättömiä he ovat omaan osaansa ja miten he eivät malta odottaa, että pääsevät pois elämästä – eivätkä koskaan palaa.
 
Mitä tarinaa sinä kerrot itsellesi itsestäsi? Millaista magneettia voimaannutat tuolla tarinalla? Sinä sanot: "Niin, mutta elämäni on …" Ja me sanomme sinulle: "Tietysti on." Sitä sinä luot.
 
Jos nyt katsot sitä rehellisesti, seuraava askeleesi on kysyä itseltäsi, miksi kertoisit tuota tarinaa tietäen vetovoimasta sen, mitä tiedät. Miksi luot lisää, vaikka kykenet helposti luomaan erilaista?
 
Jos vastauksesi siihen on, ettet kykene, niin olet luonut tekojumalan olosuhteestasi. Olet antanut pois sen voiman, jonka Luoja on antanut sinulle. Olet sallinut olosuhteesi kontrolloida sinua. Reagoit avuttomana, vaikka olet kaikkea muuta kuin avuton.
 
Teidän on erittäin vaikea lukea tätä – tiedämme sen. Itse asiassa monet ovat suuttuneet ja jotkut kääntyneet pois. Sille ei voi mitään. Sanomme, mikä on totta ja mitä tarvitaan.
 
Tämä on totuus. Lähteenne loi teidät itsestään ja laittoi sisäänne vapaan tahdon vaikuttaa itseenne ja maailmaanne. Lähteenne elää itse asiassa teinä ja teidän kauttanne. Olette tulleet paikkaan, jota pidetään paratiisimaailmana. Vaikka sille on tehty väkivaltaa vuosisatoja, se on silti poikkeuksellisen kaunis, puutarha. Te valitatte. Ja sitten kerrotte toisillenne, miten etenette ylösnousemusta kohti.
 
Tarinanne muuttaminen on suhteellisen yksinkertainen tehtävä. Olettehan sen kirjoittaja. Pyydämme teitä kirjoittamaan uudelleen arvionne elämästänne ja sen tarkoituksesta. Kertokaa erilaista tarinaa. Kertokaa tarinaa kenties siitä, miten tulitte muuttamaan asioita ja miten teette jokaisesta päivästä paremman, vaikka vain rakastavilla ajatuksillanne.
 
Kun teette tämän – jos teette tämän – takaamme, että elämänne heijastaa tuota muutosta. Te ette ole ainoa tapaus, jolla tämä ei toimi.
 
Jos olette lukeneet näin pitkälle, annamme siunauksemme ja lupauksemme tukea ponnistelujanne. Niin olkoon.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >