HomeViestejäRon Head9.2.2019 - Kokemus ajasta

9.2.2019 - Kokemus ajasta

KOKEMUS AJASTA
 
Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
9.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olette kysyneet aikakokemuksesta. Yritys selittää tämä teille, jotka elätte tuossa rakenteessa – ja tuntemanne aika on rakenne – voisi vaatia monta kirjaa. Mutta se on "hauska" kysymys, ja meillä on pari kuvaa kokeiltavaksenne. Siis yritetäänpä näyttää teille ainakin vilaus siitä, mitä löydätte. Tässä on esitetty kysymys.
 
"Kuulemme paljon siitä, miten 3D on lineaarinen kokemus. Mutta on erittäin vaikeaa tästä ihmisperspektiivistä kuvitella epälineaarinen olemassaolo, jossa tapahtumat eivät seuraa toisiaan järjestyksessä. Onko jotain vastaavaa aikakokemusta Neuvoston perspektiivistä?"
 
Sanotaanpa ensin, että silloin kun ette ole kehossa, teillä ei ole mitään ongelmaa aika-asian kanssa. Nyt ette pysty todella ymmärtämään yhdestä yksinkertaisesta syystä. Olette astuneet tilaan, jolla näyttää olevan alku ja loppu. Uskotte tämän fiktion. Synnyitte. Kuolette. Ja kuolema merkitsee elämän loppumista. Niin ei ole, mutta te ette näe tuon käsityksen kummankaan pään yli. Totta?
 
Niille jotka pystyvät näkemään jotain ennakkoon ja kenties todennäköisyyksiä, loputtomuuden ja ajattomuuden käsitteet ovat paljon helpompia. Ja nykyään teitä on enemmän ja enemmän, joilla on noita muistoja ja näkyjä. Nuo ihmiset eivät tarvitse selityksiä, koska he tietävät. Saavutatte tuon seuraavan tietoisuustilan melko pian, jos haluatte ja pystytte sallimaan sen. Siis annetaanpa teille noita kuvia, joista puhuimme.
 
Haluamme kuvata teille, että elätte monissa ulottuvuuksissa, monilla aikajanoilla, monina persoonallisuuksina samanaikaisesti. Tämä ei ole menossa ohi. Se on. Olette päättäneet fokusoitua tiettyyn kokemukseen. Sori, mutta tämä on todellisuus.
 
Ensimmäistä kuvaa varten kuvitelkaa seisovanne hyvin pitkässä käytävässä. Tässä käytävässä on satoja ovia kummallakin puolella. Kävelkää ensimmäisen oven luo oikealla puolellanne. Avatkaa se ja katsokaa sisään. Sillä ei ole merkitystä, mitä näette. Nähkää, mitä haluatte. Mutta ajatelkaa hetki, että myös kaikkien muiden ovien sisäpuolella tapahtuu eri asioita. Kaikki erilaisia. Kaikki samaan aikaan. Kaikki totta.
 
Tämä kuvaus on näyttämään teille, että KAIKKEUDEN perspektiivistä, kaikki tapahtuu nyt. Olette edelleen nuori lapsi. Elätte edelleen Euroopassa 300 vuotta sitten. Ja puhutte edelleen sujuvaa kiinaa keisarin hovissa. Uitte Siriuksen merissä. Kaikki nyt. Helpoin tapa ymmärtää tämä on tietää, että kaikki on tietoisuutta ja jos jokin on tietoisuudessa, se on aina tietoisuudessa.
 
Sulkekaa nyt silmänne ja nähkää itsenne lapsena lempipäivänänne pelaamassa lempipeliänne lempipaikassanne. Sulkekaa nyt silmänne uudestaan ja nähkää itsenne toisena ajankohtana elämässänne.
 
"No, se oli vain mielikuvitusta", sanotte. Niinkö? Vai oliko se aikamatkustusta, jonka kokemiseen täysin ette ottaneet aikaa? Tämä on yksi ero päiväunelmoinnin ja syvän meditaation välillä.
 
Nimittäin kaikkiin noihin aikoihin, kaikkiin noihin paikkoihin – itse asiassa kaikkiin aikoihin ja paikkoihin – voi päästä tietoisuutenne kautta, koska ei ole erillisyyttä. Ja olemassaolonne on matkalippunne. Sitä on todellisuus meidän perspektiivistämme.
 
"Siis miten pääsen siihen?" kysytte. Se on prosessi. Se voi viedä elämiä. Se voi viedä päiviä. Jokainen teistä on eri paikassa. Ja aloitatte siitä, missä olette. On mahdollista, että teillä on alitajunnassanne muutamia esteitä tälle prosessille, silta tai pari ylitettävänä, muuri jonka olette ehkä rakentaneet joskus. On myös mahdollista, että se on tuon ensimmäisen oven sisäpuolella.
 
Siis opiskelette. Opettelette menetelmiä. Menette opettajien luo. Jahtaatte tavoitetta koko elämänne. Kenties "pääsette sinne". Tai …
 
Alatte kehittää suhdetta korkeampaan itseen, sieluun, jumalaisen olentoon joka tiedätte olevanne. Luotatte siihen. Ja pyydätte, että teille näytetään. Ja sitten elätte elämäänne. Tämä ei ole puolihuolimaton, "voi, osaan tehdä sen" -tyyppinen asia. Tämä on, hyvin tehtynä, kaipaus sydämessänne ja sielussanne. Tämä on "miten pitkään se ikinä kestää" -tyyppinen asia. Tämä on "ohjaa sinä, en tee sitä kovin hyvin" -tyyppinen asia. Teille vastataan. Teidän täytyy tietää se. Teidän täytyy tietää se.
 
Ymmärtäkää, että olette polulla. Olette aina olleet. Tulette aina olemaan. Se ei ole koettelemus. Se on perimmäistä ilokyytiä. Saatte oppia ja olla mitä tahansa, kaikkea.
 
"Onko asioita, joita voin tehdä, ihmisiä joita voin tavata jne.?" Kyllä. Ei. Saatte päättää, miten haluatte tehdä tämän. Jos todella haluatte löytää ja sallitte sen, löydätte sen polultanne. Jos on kuusi, yksi tuntuu parhaalta. Jos toinen tuntuu paremmalta myöhemmin, menkää sen mukaan.
 
Kaikki on olemassa nyt. Kaikki epäonnistumiset, jotka eivät ole oikeasti epäonnistumisia, ovat olemassa nyt. Kaikki euforiset oivallukset ovat olemassa nyt. Teillä on E-lippu. Antakaa palaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >