HomeViestejäRon Head5.2.2019 - Ykseys

5.2.2019 - Ykseys

YKSEYS
 
Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
5.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluamme katsoa tarkemmin ykseyttä, yhtenäisyyttä. Hyvin monet kysymyksenne olisi ratkaistu, jos todella tutkisitte ajatuksianne täydellisemmin. Päätimme ottaa mukaan seuraavan kysymyksen, mutta taas kerran se edustaa monia muitakin.
 
"Onko jumalainen lähde (kaikki-olevainen -tietoisuus) lainkaan huolissaan ihmisasioistamme, vai onko se täysin irrallaan elämästämme annettuaan "ei puututa vapaaseen tahtoon" -toimintaohjeensa? Ja jos näin on, merkitsisikö se, että luoja ei välitä hittoakaan siitä, mitä teemme, mitä emme tee, miten koemme elämäämme ja miten todellisuus muotoutuu?"
 
Jumalainen lähde on huolissaan ihmisasioista. Jumalainen lähde on huolissaan kissa-asioista. Se on huolissaan puuasioista, planeetta-asioista ja astraali-asioista.
 
Olemme sanoneet – ja sanomme taas – että jumala, lähde, luoja, miten sitä kutsutaankin, on kaikki asiat. Olemme sanoneet monta kertaa, että kaikki on energiaa, kaikki on värähtelykenttiä, ei ole erillisyyttä. Olemme sanoneet, että jokainen teistä on jumalainen olento sen vuoksi, mitä juuri sanoimme.
 
Onko se huolissaan teidän asioistanne? Se on te! Se on me. Se on tuo. Se on tämä. Multiversumeista ei löydy mitään, mitä se ei ole.
 
Oletteko huolissanne vasemman kätenne asioista? Sydämenne asioista? Polvenne asioista? Nämä ovat typeriä kysymyksiä, eikö vain? Miksi? Koska ne ovat te. Teidän ja minkään osanne välillä ei ole erillisyyttä.
 
On osa rakentamaanne illuusiota, että te ja lähde olette erillään. Kerromme teille, että sen on aika loppua. On aika alkaa kumota koko tuo illuusio ja aloittaa paluu ykseyden käsittämiseen.
 
Egolla joka on nauttinut kontrollissa olemisen tunteesta, on pelko, että tämä paluu lopettaa sen olemassaolon. Ei lopeta. Jos ette tarvitsisi egoa toimiaksenne siellä, sellaista ei olisi. Mutta henkilökohtaisen maailmanne hallitseminen ei ole sille suunniteltu funktio. Tämän lisäsitte välttämättömänä osa illuusiota.
 
Lisäsitte myös: "Pelkää jumalaa!" "Olen jumalaa pelkäävä ihminen." Miksi? Koska annoitte opettaa itsellenne, että ehdottomasti rakastava jumalanne, jumala joka on rakkaus, tuomitsee teidät ikuiseen kidutukseen, jos teette, sanotte tai edes ajattelette tätä tai tuota. Miten ehdotonta se on?
 
Nyt tuosta ykseysasiasta. Ja tämä vastaa myös hyvin moniin muihin kysymyksiin, joita olette esittäneet. On selvää kaikille, että ykseydessä on monia yksilöitä. On lukemattomia miljardeja elämänmuotoja lukemattoman miljardeilla planeetoilla lukemattoman miljardeissa galakseissa. Jokainen noista luomuksista – ja sisällytämme mukaan nuo kosmiset kappaleet – ovat eläviä ja tietoisia. Ne eivät lakkaa olemasta tietoisuutena. Ettekä te. Eivätkä ne eri olennot, jotka kommunikoivat kansanne. Eikä kissanne.
 
Jokaisella näistä kokemusnäkökulmista – jos tarkastellaan sitä niin – on tarkoitus, joka on luontainen kaikessa elämässä. Menkää! Kokekaa! Olkaa!
 
Kyllä! Jumala on huolissaan teistä. Kysytte usein: "Jos on olemassa jumala, miksi hän sallii tämän tapahtua?" Ja vastaamme: "Hyvä kysymys. Miksi te sallitte?"
 
Etsikää yhtenäisyyttä. Etsikää ykseyttä. Etsikää tietämistä. Ehkä konsultoitte muita. Ehkä kysytte meiltä. Mutta perimmiltään tiedätte, muistatte vastaukset heti, kun kohtaatte ne. Tämä on "sisällä". Tätä on aina opetettu: "Etsikää, niin löydätte." Luultavasti ette kuitenkaan huomisaamuun mennessä, vaikka on olemassa se mahdollisuus.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >