HomeViestejäRon Head21.1.2019 - "Kentän" lisäkäsittelyä

21.1.2019 - "Kentän" lisäkäsittelyä

"KENTÄN" LISÄKÄSITTELYÄ
 
Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
21.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tunnemme, että "kentän" – kuten kutsumme sitä – lisäkäsittely vastaa tähän lukijan kysymykseen.
 
"Kun käytän tekniikkaa, jossa tunnen tai visualisoin rakkauden "lähdepisteen" sydänkeskuksessa ja sitten keskityn sen lisäämiseen ja tunnen tuon energian laajentuvan, miten tuo energiavirta laajenee? Tuleeko energia minusta vai avaanko portaalin tai yhteyden johonkin? Kun harmonisoidun ja tunnen värähtelyni lisääntyvän hetkessä, mihin yhdistyn?"
 
Kun etenemme tässä selityksessä, pitäkää mielessä, että puhumme liikkeistä, pyörteistä ja virtauksista siinä energiakentässä, joka on kaikki olevainen. Lisäksi toivoisimme teidän ymmärtävän, että tämä kenttä on tietoinen ja tiedostava. Voisimme sanoa, että se on. Voisimme sanoa, että hän on. Sitä kutsutaan monilla nimillä maailmassanne. Kuvitelkaa, miten monilla muilla nimillä ympäri multiversumeja. Vastoin sitä, miten monet teistä uskovat, se ei vaadi teitä kutsumaan itseään miksikään erityiseksi, eikä se välitä. Riittää jo tästä. Vastataanpa kysymykseenne.
 
Olette kokoelma monia energiataajuuksia, -virtauksia ja -pyörteitä, jotka ovat osa paljon suurempaa kokoelmaa. Tämä kuvaus toistuu yläpuolellanne, alapuolellanne ja kaikkialla ympärillänne. Ja se kaikki on yhtä.
 
Sisällänne on monia pyörteitä. Tämä on muinaissana niistä pyöristä, chakroista, jotka ovat tulleet tutuiksi yhteiskunnassanne. Niillä viitataan noihin pyörteisiin. Useimmat teistä tietävät ainakin seitsemän pääpyörrettä. Ne ovat tiettyjen taajuuksien keskipiste.
 
Lävitsenne kulkee energiavirta. Kun se liikkuu lävitsenne, se luo toroidivirtauksen, mutta periaatteessa se on läpivirtausta. Sisään toisesta päästä ja ulos toisesta. Jos tätä ei olisi, teitä ei olisi olemassa.
 
Yrität tässä yhdistyä tähän energiaan. Se ei ole "virhe", mutta se on vähän väärinkäsitys. Kuten totesimme, ette voi olla olematta yhteydessä. Mutta voitte rajoittaa tätä virtausta – ja tavallisesti rajoitatte. Selkeämpi kuvaus olisi tuon virtauksen lisääminen.
 
Silloin kun teistä virtaa enemmän energiaa ulos kuin sisään, teistä tuntuu tyhjentyneeltä. Tunteellisesti teistä tuntuu nääntyneeltä, masentuneelta, huolestuneelta jne. Kun virtaus on tasapainossa, teistä tuntuu virkistyneeltä, iloiselta, onnelliselta, voimakkaalta jne. Kun enemmän energiaa virtaa sisään, kuin pääsee ulos, teistä saattaa tuntua tukkoiselta, jumittuneelta, epätietoiselta.
 
Nyt on hyvä visualisoida tai tuntea tämä virtaus ja tuntea sen lähtevän esimerkiksi käsienne kautta, jos olette parantaja. Monet järjestelmät opettavat tätä. Mutta on myös mahdollista vain täyttyä tästä energiasta ja antaa sen virrata kaikkialle ympärilleen. Olettehan kenttä, ette oikeasti puutarhaletku. Vaikka sekin kuva voi olla hyvin hyödyllinen.
 
Mutta pitäen mielessä tuon kuvan kentästä, voitte helposti nähdä, että kaikella mikä nostaa tuon suuremman jotain kentän osaa, on vaikutusta koko kenttään. Siis olette kaiken ja itsenne "palveluksessa". Ettekä tee mitään, ja teette kaiken, mitä voi tehdä.
 
Mitä tulee kysymyksesi viimeiseen osaan "mihin yhdistyn?", yhdistyt siihen, mitä kutsut kenties Jumalaksi. Mutta energiaa voidaan myös ohjata. Kutsutte sitä rukoukseksi tai meditaatioksi. Voitte myös yhdistyä niihin, joita kutsutaan oppaiksi, opettajiksi tai korkeammiksi aspekteiksenne.
 
Toivomme, että tästä on apua teille. Arvostamme tätä kysymystä. Ja jos se herättää lisäkysymyksiä, kysykää. Saatte ehkä vastauksenne tällä tavalla, mikä auttaa muita, tai saatte ehkä omia oivalluksianne. Ne auttavat myös muita, jos jaatte ne, kun pyydetään.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >