HomeViestejäRon Head3.1.2019 - Mikä aika on?

3.1.2019 - Mikä aika on?

MIKÄ AIKA ON?
 
Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
3.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ajattelimme aloittaa esityksemme uudelle vuodelle, jonka olette nimenneet "2019", pitämällä vähän hauskaa tuolla käsitteellä.
 
Useimmilla teistä on luultavasti mielikuva vuodesta matkana tähtenne ympäri, mikä alkaa ja loppuu tietyssä kohdassa. Ja ajattelette näin, vaikka monet teistä tietävät, ettei näin ole. Se on mukava ajatus. Kuitenkin se voisi olla totta vain, jos tähtenne olisi paikoillaan.
 
Tähtenne liikkuu kovaa vauhtia kosmoksessa. Ja oman järjestelmänne planeetat joita se vetää puoleensa, näyttävät ajavan sitä takaa. Planeettojen radat näyttäisivät paremminkin spiraaleilta. Ja päivämääränne 1.1. paikka on vain suhteessa itse tähteen. Todellisuudessa se on hyvin eri paikassa, kuin viime vuotenne ensimmäisenä päivänä.
 
Tutkitaanpa vuottanne. Useimmat teistä käyttävät aurinkokalenteria, mutteivät kaikki. Siksi vuotenne saattaa alkaa tai olla alkamatta päivänä, jota kutsutaan tammikuun 1. päiväksi. Edes niissä maissa jotka noudattavat edelleen kuukalenteriperinnettä, vuoden ensimmäinen päivä ei ole aina sama.
 
Nähdään siis, että vuotenne, päivämääränne ja kalenterinne perustuvat keskinäisiin sopimuksiin, jotka teitte kauan sitten. Tätä on tehty suurimman osan historiaanne, vaikka sitten pelkästään maanviljelyssyistä. Taivaan tutkiminen joka mahdollisti muutamille kyvyn ennustaa taivaankappaleiden tiettyjä suhteellisia asemia, teki noista kosmoksen opiskelijoista maagikkoja, pappeja jne. Surullista kyllä, noiden perinteiden ja instituutioiden historia on ollut vähemmän tähtimäistä.
 
No niin, pitääksemme vähän lisää hauskaa, tarkistakaa päivämääränne ja aikanne, ennen kuin lähdette kanssamme mielikuvitusmatkalle. Lähtekää ensin planeetaltanne ja katselkaa ympärillenne. Valitkaa yksi taivaankappale järjestelmässänne – kuu tai toinen planeetta – ja menkää mielessänne käymään siellä. Kun lähditte Maasta, kello oli x minuuttia yli y aikavyöhykkeellänne tänä päivänä. Mikä aika täällä on? Ei lainkaan suhteellinen, eihän?
 
Yrittäkää nyt kuvitella itsenne sinne, missä me olemme, ja katsokaa kaikkia järjestelmiä, galakseja jne. Mikä on se aika, jossa olemme suhteessa kaikkeen siihen?
 
Nimittäin aika sellaisena, kuin tunnette sen, on vain mukavuus, joka sallii teidän laittaa tapahtumia menneisyyteen ja aikatauluttaa asioita keskuudessanne. Se on oikeasti vain ihmisen rakennelma.
 
Siis sallikaa meidän lopuksi toivottaa teille "hyvin onnellista nyt".
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >