Päivän uffo

Ei kannata lähteä uffoa edemmäs kalaan
HomeViestejäRon Head10.12.2018 - Melkein aika nousta ilmaan

10.12.2018 - Melkein aika nousta ilmaan

MELKEIN AIKA NOUSTA ILMAAN

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
10.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näytämme kanavalle kuvaa mäkihyppääjästä vauhtimäessä. On melkein aika nousta ilmaan.

Kun olette ehkä seuranneet näitä viestejä jonkin aikaa, kerromme teille, että teitä on valmisteltu muutoksiin, joita olemme kertoneet tulevan. Olette olleet melko pitkällä ns. vauhtimäessä. Olette kukin valmistautuneet vauhtimäen loppuun, jonka saavutatte. Mutta saavutatte sen omaan tarkoituksenmukaiseen aikaanne. Se ei ehkä ole sama päivä, kuin naapurillanne, vielä vähemmän sama kuin sillä, joka on maailman toisella puolella. Olette valmistautuneet siihen, mitä tarvitsette siellä, missä olette.

Mutta miettikää tätä. Lähestytte ehkä vauhtimäen loppua, ja kuitenkin löydätte vielä viime painolastia, joka teidän täytyy heittää pois. Ette tee parasta hyppyänne kantaen nyyttiä, jota ette tarvitse – ettehän?

Teidän ei tarvitse sekaantua tuohon sotkuun. Katsokaa vain sitä, ajatelkaa: "Ai, tuota vanhaa kamaa", ja pudottakaa se. Jos siinä on jokin oppitunti, jonka näette, pistäkää se taskuunne. Mutta pudottakaa tuo painolasti.

Ilmaan nouseminen lähestyy nopeasti. Nojautukaa hyppyyn, ja hämmästyttäkää itsenne, miten kauas lennätte.

Teille jotka tunnette, ettei tämä viesti kosketa teitä, sanomme näin. Olette joko tehneet hyppynne tai jonotatte hyppyä. Tämä on aikaa, joka ei hyppää kenenkään yli. Siis jos olette valinneet polun tälle vuorelle, tietäkää, että on hyvin pian teidän vuoronne hypätä.

Kun kukin teistä hyppää, maassa olevat näkevät uskomattoman lentonne. Inspiroitte heitä, ja monet teistä jotka olette suostuneet opettamaan, etsitään. Monet muut eivät ole tehneet tuota sopimusta. Ja sekin on tarkoituksenmukaista. Antakaa lentonne kertoa kaikki.

Joillakin teistä on mielessään kuva, miltä lentonne näyttää. Ajattelette: "Sen täytyy olla tällainen." Ja saatatte olla täysin oikeassa. Mutta älkää yllättykö, jos se on hyvin erilainen ja myös paljon suurempi, kuin olette ajatelleet. Antakaa sielunne elää tämä. Lupaamme, ettei älyllänne ole aavistustakaan. Ette tulleet planeetalle tarkoituksenanne esitellä älyänne. No, jotkut tietysti ovat esitelleet. Mutta emme näe monia heistä lukemassa tällaista viestiä.

Tästä syystä olemme valinneet tämän kuvan. On melkein aikanne ponnistaa hyppyristä ja antaa itsenne lentää. Valmistautukaa päivittäin. Nämä ovat teidän olympialaisenne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >